|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Włosy Guma Po Trwałej!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MA KTOS MOZE TAKI PROBLEM?
ZROBILAM SAMA WCZORAJ TRWALA I WLOSY MAM PO UMYCIU JAK GUMA :ŁAMIA SIE I URYWAJA,NIE WIEM JAK JE CZESAC,CZESZE JE GRZEBIENIEM ZE SZEROKIMI ZEBAMI ALE TO I TAK NIC NIE POMAGA,WCZESNIEJ ROZJASNIALAM.JESTEM ZALAMANA NIE WIEM CO ZROBIC.KUPILAM DZIS ODZYWKE Z NIVEI I GLISKURA NIE DO SPLUKIWANIA,MAM TEZ Z ELSEVE DO SPLUKIWANIA I SZAMPON.NIE CHCE ICH OCINAC,MAM DLUGIE.BOZE,POMOZCIE MI......... ![]() ![]() POMOCY CO ROBIĆĆĆ?????????????????? ??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Włosy Guma Po Trwałej!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nO to sobie narobilas. ja milam tez takie wlosy po rozjasnianiu yylko ja bylam w troche lepszej sytuacji bo mialm proste wlosy. jak umylam glowe to ich nie czesalam na mokro tylko czekalam az wyschna. meczylam sie tak pól roku az poszlam do fryzjerki i mi cos z nimi zrobila.
![]() |
#3 |
Moderator
|
Dot.: Włosy Guma Po Trwałej!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najlepiej to sie wybierz do fryzjera i niech ci doradzi co masz zrobic swoimi wlosami,jak je pielegnowac.I nie musisz kolejnego watka o tym samym problemie zakladac.Raz wystarczy,niechce zebys odebrala to odemnie jako zle.Ale watpie ze dziewczyny moga cos poradzic,jezeli Twoje wlosy sa przeszuszone i sie lamia to ich nie odratujesz.To tak jak pisalam wyzej wybierz sie do fryzjera,musi zobaczyc Twoj stan wlosow(na zywo) w jakim one sa,i powie Tobie co mozna w takiej chwili zrobic.Pozdrawiam
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
nie chce Ci nic mówic, ale wlosów po trwałej nie powinno się myć jak najdłużej..nawet z tydzien..
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hmm... bez urazy, ale dla mnie największą głupotą było zrobienie trwałej samodzielnie. To dla mnie samobójstwo. No ale skoro już jest jak jest - maska do włosów Gliss Kur pomarańczowa, Pantene Złota Linia, odżywka w sprayu Gliss Kur do włosów kręconych (baaardzo polecam), comiesięczna lub co trzy tygodnie maseczka u fryzjera (ja robiłam tzw. maseczkę królewską, daje świetne efekty), no i, przede wszystkim, jak już dziewczyny wspomniały, ocena stanu włosów przez fachowca. Mimo to, ja po trwałej (tak, miałam, miałam i planuję jeszcze
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.