|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
sweterek H&M i spodnica
obie rzeczy nieaktualne!
chetnie wymienie w imieniu kolezanki sweterk H&M- bardzo ladny, w swietnym stanie, rozmiar 40, ale to raczej takie 36/38. sweterek jest z serii divided. UCIEKL w swoim z kolei imieniu ![]() wymiana jedynie na kosmetyki lub dodatki, jesli chodzi o sweterek to odopwiedz na propozycje moze chwile potrwac, bo bede musiala sie skonsultowac z kolezanka, wiec prosze o wyrozumialosc. Edytowane przez Ryfka Czas edycji: 2005-11-29 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: sweterek H&M i spodnica
Nasteczko, sweterek do wymiany to ten pomaranczowy na guziczki, ten drugi niestety jest "niewymienialny". za spodniczke chcialabym jakies kosmetyki, czy masz moze cos wolnego z mazidel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ta spódniczka to biodrówka?? ile ma w pasie?? podaj mi jej wymiary dlugosc i w biodrach |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
spodniczka jest na gumce i sadze, ze to raczej biodrowka, bo inaczej bylaby stanowczo za krotka
![]() dlugosc- 36cm, szerokosc 73 cm ( mierzone, kiedy gumka jest sciagnieta) najchetniej wzielabym cienie do powiek, balsam, pianke do wlosow, jakies odzywki, no nie wiem, teraz mam braki i potrzebuje wielu rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cienie mam : niebieski taki jaśniutki z brokatem (bardzo mocno sie swieci) , fioletowe takie bardziej delikatne kolory(podwojne) mam tez taki cień jakby seledyn wpadający w biały tez sie bardzo swieci,mam z garniera do włosow mleczko aby sie nie puszyły i od razu do prostowania(została połowa) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
tak licze tyle z falbanka i tak- gumka ma ok 73 cm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciebie to ten fioletowy : duocolor :| a tamte to: joko |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Podoba mi sie ta spodniczka zobacz czy znajdziesz coś u mnie za nią ?? a może szukasz czegoś konkretnego ??
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=83316 <-- to moj watek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ty nie miałaś spać?? oszukańcu ty |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
jakie sa dokładne wymiary tych dwóch sweterków?
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Ysabell, kolezanka chce wymienic tylko sweterk na guziczki, ten drugi jest wystawiony na allegro.
Niestety teraz nie moge wkleic wymiarow, bo nie mam jak sie skontaktowac z kolezanka, ale mam nadzieje, ze jesczez dzis uda mi sie ja zlapac. Kodeino- a jakie masz cienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.