|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Czy jestem nienormalna? Silny ból podczas stosunku
Witam Was i proszę o pomoc
![]() ![]() Pomóżcie mi, bo nie wiem co robić ![]()
Posiadaczka kota- MIZI zwanej Futrzak ![]() Niezależna konsultantka firmy Mary Kay. Przyszła Pani Kosowa (miłość znaleziona!!!) ![]() ![]() ![]() Wielbicielka tatuaży ![]() Edytowane przez tekla45 Czas edycji: 2011-10-14 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Czy jestem nienormalna? Silny ból podczas stosunku
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Tak, ale on twierdzi że jest ok (choć gdy mnie bada też czasem czuję ból). Badałam się, jestem zdrowa... Ale coraz bardziej załamana
![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Przed każdym stosunkiem strasznie panikuję, czy wszystko pójdzie ok. Domyślam się, że w tym tkwi problem ale jak go pokonać... Czy znacie jakiegoś seksuologa na NFZ w Krakowie?
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale do sedna!we wtorek byłam na usg ginekologicznym i okazało się,że mam wodniaka lewego jajnika i stąd ten ból, w badaniu ginekol nie da się tego wykryć, ale z drugiej strony jeśli pacjentka od dłuższego czasu skarży się na ból to dobry!!lekarz powinien zlecić jakieś badania, usg robiłam na własną rękę, nie trzeba skierowania ale wystarczyłaby sugestia gina ![]() niestety nie da się mojej przypadłości wyleczyć farmakologicznie, w przyszłości czeka mnie laparoskopia, cieszę się,że mam już dwójkę wspaniałych dzieci bo to może znacznie utrudniać zajście w ciąże radzę Ci idź do dobrego gina i zapisz się na usg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dzięki za radę, zrobię to na pewno. Mam tylko nadzieję, że w końcu pokonam problem. Mój facet jest z tego powodu bardzo niezadowolony, mówi że olewam sytuację... Ja też chcę udanego współżycia. Napiszę jak będę po wizycie.
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jestes wartosciawa dziewczyna i zaslugujesz na bycie traktowana z miloscia, i jesli decydujesz sie na stosunek MIMO bolu to facet powinien ci na kolanach dziekowac a nie mowic ze olewasz sytuacje..! to oczywiscie moja opinia, i poparta moim doswadczeniem, choc baaaardzo do twojego podobnym. po ponad dwoch latach poznalam jednak innego chlopca i odkrylam ze wcale nie musze sie meczyc i poswiecac i jeszcze sie nasluchac opieprzania ze sie nie staram a on ma potrzeby... hmm moze On chce twego dobra i ci wypomina zeby cie zmotywowac do zbadania i zadbanai o zdrowie, i wtedy sie ciesz i go trzymaj, ale jesli jest jak moj byly to uciekaj zanim zacznie cie traktowac jak niewolnice.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Wiesz zależy mi na nim. Wczoraj mieliśmy sprzeczkę w efekcie wpadłam w panikę i nie spałam całą noc (dosłownie, o 5 zasnęłam i o 7 wstałam). Zaczęłam brać Lacibios Femina, z nadzieją że zmniejszą choć odrobinę problem.
P.S. Jak pojechaliśmy na wakacje pech chciał, że dostałam okres. Mimo to, zgodziłam się na współżycie... Mnie było lepiej, ale jemu nie... Przeszkadzała mu wypływająca krew...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.