|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Opinie dr Marcin Sierociński - Katowice![]() Edytowane przez Inambush Czas edycji: 2014-05-01 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Opinie dr Marcin Sierociński - Katowice
Byłam w marcu na konsultacji u dr Sierocińskiego, ale jakoś nie mam odwagi (też nos), mało opinii o nim, poza tym nie widziałam żadnego noska Pana dr, a na konsultacji nie pokazuje galerii. Trzeba przyznać, że jest bardzo spostrzegawczy jeżeli chodzi o dysproporcje twarzy, ale to chyba każdy ch. plastyk tak ma. Szukam dalej, mam wyznaczony termin u dr Artura Zawisz z Krakowa, nadal sprawdzam opinie o nim, kontaktowałam się z kilkoma osobami, które operował i są zadowolone. Zobaczymy po konsultacji...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Właśnie mało opinii choć większość z nich jest pozytywna. Szkoda, że nie pokazuje galerii, bo myślałam, że na konsultacji sobie obejrzę. A pytałaś może o cenę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tak wycenił na 7,500. Niestety też liczyłam, że zobaczę jakieś zdjęcia na konsultacji. Ale się uśmiałam, bo pani na recepcji pytała jak znalazłam dr (bo ją informatyk wypytuje) i powiedziałam, że przez internet. Potem wystawiłam komentarz, że nie jestem zadowolona z konsultacji i zaraz pod moim wpisem pojawił się pozytywny komentarz, mimo że w tym wątku dawno nikt nie pisał. Jak widzisz nie można ufać we wszystkie opinie w necie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Wielkie dzięki za odpowiedź
![]() Edytowane przez Inambush Czas edycji: 2014-04-26 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Watro zarejestrować się na beautywpolsce, tam jest więcej informacji i jest lepiej usystematyzowane niż na tym forum. Można też uzyskać dostęp do galerii zamkniętej ze zdjęciami. Ja co chwilę zmieniam zdanie co do operatora, a szukam już 2 miesiące (codziennie ślęczę przed komputerem). Nie warto szukać blisko bo można się rozczarować, z drugiej strony duża odległość to też problem, te kontrole no i jak by się coś działo to nie pojadę do lekarza 400 km. Dr Zawisz to podobno jeden z lepszych w małopolsce, ale wiadomo opinie też są różne, więcej znalazłam pozytywnych i nawiązałam kontakt z kilkoma dziewczynami operowanymi przez tego dr. Ja jestem ze śląska więc do Krakowa nie mam zbyt daleko.pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja zastanawiam się również nad dr Anną Olender, przyjmuje w Katowicach. Może słyszałaś coś na jej temat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Tak, ta dr to był mój pierwszy wybór, nawet byłam umówiona na konsultację
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja też już z niej zrezygnowałam. Teraz myślę nad dr Keller-Skomską, ale to już w Krakowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
No to mnie zaskoczyłaś, bo ona była kolejna na mojej liście, ja do niej dzwoniłam w marcu, cena 8.000, podobno też jest dobra, ale mało było opinii, po za tym to nie podoba mi się klinika Estetica, tylko tam operuje nosy, wiec zaczęłam szukać dalej. W Krakowie warci uwagi to właśnie ta Pani i dr Zawisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Jeśli miałabym przybliżyć osobę Pana Doktora! moje oczy postrzegają Go jako człowieka pełnego pasji sztuki tworzenia,zmysłem plastycznym,z niesamowitą intuicją estetyki.17ego stycznia miałam wykonany zabieg korekty nosa,w jedenastej dobie usunięto mi gips.Myślę,że łzy były największym podziękowaniem.DZIĘKUJĘ to tak jakbym dostałą nowe życie.DZIĘKUJĘ za opiekę,troskę całemu zespołowi Pana Doktora! DZIĘKUJĘ za odzyskanie wiary w siebie! anulka swoja opinie zarejestrowałam na wszystkich mozliwych forach ominęłam niestety to! powiem to tak zachwiania emocjonalne i swoje flustracje nie powinny dotykac osob życzliwych pełnych empatii... czego pani brakuje...pani w rejestracji jest jest do pozazdroszczenia prawa reka pana doktora...Pani nie potrzebuje chirurga tylko psychoanalitynka...i prosze wiecej nie oczerniac innych kiedy ich sie nie pozna....a jescze jedno pytanie o namiar pana doktra było kluczowe szkoda ze nie z polecenia miała by pani nizsza cene...powodzenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, tak... Jestem chora psychicznie, bo mi konsultacja nie odpowiadała. Pani Elwirka rzeczywiście bardzo sympatyczna. pozdrawiam ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Inambush a Ty będziesz miała z prostowaniem przegrody? Może dlatego cena jest wyższa, na pewno się orientujesz, że trzeba doliczyć 23% vat-u do ceny, chyba że masz zaświadczenie. A co do kliniki to Pani doktor tam chyba salę op. wynajmuje. A jak trafiłaś na tę Panią? Edytowane przez alaalaalaala Czas edycji: 2014-04-29 o 07:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Bez prostowania. Pytałam się recepcjonistki o cenę maksymalną, może dlatego podała wyższą niż w twoim przypadku. I szczerze mówiąc to nie wiem o co chodzi z tym VAT-em. Czy jest on doliczony już do cen, które zazwyczaj są podane na stronach internetowych klinik? A Panią doktor znalazłam tak jak większość lekarzy przez internet. Nie wiem, może się mylę, ale wydaje mi się, że co do Pani doktor większość komentarzy jest pozytywna, ciężko mi było znaleźć negatywną opinię. Natomiast jeżeli chodzi o dr Zawisza to zdania są bardzo podzielone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Podawana jest zawsze cena netto, wiec trzeba doliczyć Vat, chyba że masz zaświadczenie. A gdzie znalazłaś negatywy co do dr Zawisza? Może coś przeoczyłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, Wilgus jeszcze niezłe nosy robi
![]()
Arturito vel A.B Warszawa! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277![]() -> 20.04.2015r. Nagor 460cc EHR 12,2 p.5,8 za mało! ![]() -> 24.10.2016r. Silimed Natural 610cc XH 13,7 p.7,1 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
![]()
na Śląsku moim zdaniem najlepsi są Grabowska i Sierociński. To są chirurdzy skupieni na operacji, z powołaniem. Reszta, dzięki bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Witam.Dziś jest 10 dzień po operacji nosa,dzisiaj miałam ściągany gips(miałam całkowitą korektę nosa,część chrzęstną,kostną,prostowa nie przegrody).I to co zobaczyłam przeszło moje najśmielsze oczekiwania.Mój nosek jest cudny,mały,prosty,bez garba.Jestem najszczęśliwszą osobą na świecie i od dziś zaczynam NOWE ŻYCIE.P.dr.M.Sierociński jest niesamowitym specjalistą,skromnym,miły m człowiekiem.Jest to lekarz oddany swojej pasji,wspaniały chirurg,który wie co robi.A Pani Elwirka jest również niesamowitą osobą,ciepłą,życzliwą,bar dzo pomocną w każdej chwili i dodającą otuchy.Chciałam z całego serca podziękować P.dr.Marcinowi i Pani Elwirze za to,że dali mi NOWE ŻYCIE.Polecam Pana doktora wszystkim.Pozdrawiam serdecznie.Aneta G.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
:)
|
Gorąco polecam Pana doktora Sierocińskiego. Zarówno on jak i cały personel kliniki bardzo o mnie dbał. Dr konsultował mnie bardzo indywidualnie, uwzględniajac wszystkie moje potrzeby i oczekiwania, odpowiednio mi doradzając, pouczając itd. Dodatkowo, chciałam aby zabieg odbył się dość szybko, co także klinika uwzględniła i pomimo ich napiętego kalendarza, udało się dość szybko spełnić moje marzenie. Moja koleżanka w styczniu również powiększała piersi u Doktora!
(i ma podobne odczucia)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.