|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
MAJ: Clarins, Colour Alike, Essie, Sephora [NIEAKTUALNE]
NIEAKTUALNE
Witam ![]() Proponuję na wymianę następujące rzeczy: Twarz KOBO Make up Primer baza silikonowa (nie użyta), data ważności: 05.17 BB 6w1 YVES ROCHER odcień Medium Dark, raz użyty, data ważności: 07.17 YVES ROCHER Hydra Vegetal żel pod oczy. Zostało ok 1/3 opakowania. Kolorówka YVES ROCHER róż, kod koloru (do sprawdzenia w sklepie internetowym): 26465 (jasna brzoskwinia) WIBO półtransparentny puder matujący (zużycie ok. 30%) (nr serii: 24085) CLARINS Joli Rouge Brillant, kolor 20 Coral Tulip (trzy razy użyta, kupiona w połowie maja), zdezynfekowana Paznokcie COLOUR ALIKE kolor Wielki Błękit COLOUR ALIKE holograficzny top coat Holo Top (5/6 buteleczki) YVES ROCHER, kod koloru 48375 WIBO Hello summer (jasna brzoskwinia, nr 1) WIBO Wow Glamour Sand (kolor nr 1) WIBO nr 7 Pastel love WIBO nr 304 GOLDEN ROSE miss selene nr 248 (zostało ok 3/5) ESSIE mleczny, nr 8 (zużycie 1/2) SILCARE Baroque, nr 84 SENSIQUE nr 152 Inne SEPHORA Wosk do brwi w kredce, dwa razy użyty, nie temperowałam jeszcze HEBEGąbeczka typu blender, uprana i zdezynfekowana, dodam gratis Woski zapachowe Mogę odłamać Kringle Candle: Spellbound, Spa Day Wood Wick Lilac, Black Cherry Jeśli potrzeba wyraźniejszych zdjęć, to proszę pisać ![]() _________________________ _____________________ W tej chwili poszukuję ślicznych, niezniszczonych kuferków, kosmetyczek i pudełek w rodzaju tych po GlossyBoxach. Urządzam mój studencki pokój ![]() Można kusić, proponować różne rzeczy, wszystko co wystawiłam to są rzeczy, których nie używam i nie jestem do nich przywiązana ![]() cała lista chciejstw: tutaj Edytowane przez ysabela Czas edycji: 2016-10-07 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: MAJ: Clarins, Colour Alike, Essie, Sephora
Hej, cos u mnie za woski?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Biovax jest zarezerwowany, ale jesli chcesz cos do wlosow to moge zaproponowac Tobie spod lady olejek z wit. E Pantene, jest minimum 60 %, musialabym dokladnie sprawdzic, ile jest. Ale w kazdym razie olejek swiezy z dluga data waznosci
![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- A wiec mialabym : Krem bb Garniera,medium,jest lekko 50%,oczywiscie dobra data Cienie do powiek poczworne maybelline oraz wibo,odcienie jasne,bez,wanilia,roz po fiolet i sliwke, Mala jasna kosmetyczke Mnostwo probek kremow Moze cos z tego Ciebie zainteresuje ![]() Podoba mi sie jeszcze u Ciebie pomadka ![]()
![]() Edytowane przez karola11 Czas edycji: 2016-05-17 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
witaj, nie robię odsypek
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
KOBO Make up Primer baza silikonowa
WIBO półtransparentny puder matujący i lakiery oto co mnie zainteresowało, zastanawiam się czy N2 nie jest dla mnie za ciemny z kolei, musiałabym sprawdzic
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Tak najbardziej to w sumie podoba mi się Clarins, może znalazłabyś u mnie coś jeszcze oprócz bazy?
![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Ostatnio nakupiłam trochę herbatek, ale w razie czego daj znać ile Ci jeszcze zostało tych pu-erh, pomyślę ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a ten puder półtranspare. tzn że ma kolor? bedzie to moze kolor zblizony loreala N1 lub 2? mam dużo jasnych podkładów wiec tutaj też mogłybyśmy się dogadac - mogłabym Ci zrobić odlewki. Z miniatur kosmetycznych mam mini-balsam H&M (na 1/2 użycia) i na pewno coś się jeszcze znajdzie
---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- mogę Ci zrobić odlewki żeli angielskich, mogłabym przygarnąć jajeczko
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
No tak, na pewno jest świeżutka, bo jeszcze niedawno były w starej wersji w srebrnym opakowaniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Moze poczekamy i za jakis czas uda nam sie zrobic wieksza wymianke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że tyle to zajęło, jeśli nadal jesteś chętna, to za szminkę oddam Tobie hot mamę, hakuro do różu i miniaturkę happy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
wznawiamy negocjacje?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
a mozesz mi [rzypomniec co chciałas? ps. nie miałabyś chociaż odrobiny do odlania płynu do hyg intymnej?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
z N2 narazie dam sobie spokój, mnie interesuje puder i lakiery,ale to raczzej za dużo za próbki
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.