Po co facetowi konto na portalu randkowym? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-04-29, 21:56   #1
Qrola
Raczkowanie

Po co facetowi konto na portalu randkowym?

Cześć dziewczyny

Pare misięcy temu rozstałam sie z chłopakiem po przemysleniach moge powiedziec ,ze rozstalismy sie po prostu nie wadomo dlaczego z wspólnej winy. Ale to jest nie ważne otóż moja przyjaciółka szuka chłopaka na wesele na stronie typu badoo czy fotka.pl odradzałam jej to bo te strony kojarzą mi sie z facetami co szukaja tylko seksu.
No ale dziewczyna odkryła, że mój były ma tam konto i nie wiem dlaczego mnie to zabolało nie o tyle ,ze jestem zazdrosna ale chyba dlatego, że jest aż takim desperatem że szuka tam dziewczyny i to po kilku misiącach. A podobno póki co chciał być sam.
Jak myślicie po co mężczyźni zakładają tam konta? rzeczywiste jak mi się wydaje dla seksu czy on może rzeczywiste jednak szuka drogiej połówki i to tak desperacko :p
Qrola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-29, 22:16   #2
201706081317
Konto usunięte

Dot.: Po co facetowi konto na portalu randkowym?

Cytat:
Napisane przez Qrola Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Pare misięcy temu rozstałam sie z chłopakiem po przemysleniach moge powiedziec ,ze rozstalismy sie po prostu nie wadomo dlaczego z wspólnej winy. Ale to jest nie ważne otóż moja przyjaciółka szuka chłopaka na wesele na stronie typu badoo czy fotka.pl odradzałam jej to bo te strony kojarzą mi sie z facetami co szukaja tylko seksu.
No ale dziewczyna odkryła, że mój były ma tam konto i nie wiem dlaczego mnie to zabolało nie o tyle ,ze jestem zazdrosna ale chyba dlatego, że jest aż takim desperatem że szuka tam dziewczyny i to po kilku misiącach. A podobno póki co chciał być sam.
Jak myślicie po co mężczyźni zakładają tam konta? rzeczywiste jak mi się wydaje dla seksu czy on może rzeczywiste jednak szuka drogiej połówki i to tak desperacko :p
1. Wina na pewno była, ale ją wymazałaś z jakiegoś powodu.
2. Może nie szuka dziewczyny? Może szuka rozmowy, tak jak ja, a nie spotyka się z nikim? Może szuka seksu? Może partnerki? To chyba nie Twoja sprawa.
3. Już po kilku miesiącach? Śmierć was rozdzieliła, że w żałobie ma być rok?
4. Dla mnie desperackie jest szukanie faceta w klubach, ługu bugi i te sprawy.
201706081317 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-29, 22:31   #3
Qrola
Raczkowanie

Zgadzam się nie moja sprawa tylko zastanawiam się co zmusza ludzi do zakładania takich kont. Czy aż tak są samotni ja bym się np wstydziła ,ze jakiś mój znajomy to odkryje i mnie wyśmieje ,ale co prawda ja mam wiecej mozliwości do poznania w realu.

Tym bardziej dziwi mnie to ,ze nie próbował walczyc o nasz związek a od razu szuka nowej... i to w taki ochydny troche sposób.
Stary 2016-04-29, 22:51   #4
Glorias
Raczkowanie

Cytat:
Zgadzam się nie moja sprawa tylko zastanawiam się co zmusza ludzi do zakładania takich kont. Czy aż tak są samotni ja bym się np wstydziła ,ze jakiś mój znajomy to odkryje i mnie wyśmieje ,ale co prawda ja mam wiecej mozliwości do poznania w realu.

Tym bardziej dziwi mnie to ,ze nie próbował walczyc o nasz związek a od razu szuka nowej... i to w taki ochydny troche sposób.
Widocznie masz nieciekawych, prostackich znajomych. Co jest ohydnego w posiadaniu konta na portalu randkowym? I dziwne pytanie "co zmusza" - nic nie zmusza, robią to z własnej woli. Dlaczego? Żeby poznać bratnią duszę, kogoś z kim można wyjść na kawę, może i stworzyć związek. Tak, wiele osób szuka seksu, ale to inna bajka. Gość nie walczył o wasz związek, bo nie chciał, widocznie chce spróbować z kimś innym. Ale co Tobie autorko do tego? Zachowujesz się jak pies ogrodnika. Nie masz własnego życia?
Glorias jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-29, 23:05   #5
Qrola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Glorias Pokaż wiadomość
Widocznie masz nieciekawych, prostackich znajomych. Co jest ohydnego w posiadaniu konta na portalu randkowym? I dziwne pytanie "co zmusza" - nic nie zmusza, robią to z własnej woli. Dlaczego? Żeby poznać bratnią duszę, kogoś z kim można wyjść na kawę, może i stworzyć związek. Tak, wiele osób szuka seksu, ale to inna bajka. Gość nie walczył o wasz związek, bo nie chciał, widocznie chce spróbować z kimś innym. Ale co Tobie autorko do tego? Zachowujesz się jak pies ogrodnika. Nie masz własnego życia?
N mnie jednak obrzydza fakt ,ze mój byly ma konto na portalu randkowym i swojego zdania nie zmienie ze to akt desperacji.
Kazdy ma inne zdanie i być może innym się podoba ta metoda poznawania ludzi.
Psem ogrodnika to bym była jakbym do niego wypisywała a milcze i dałam mu spokój i nie prosze tutaj o krytyke mojej osoby tylko o obiektywną opinię.
Dziewczyny macie tam konta ,ze tak reagujecie.
Stary 2016-04-29, 23:20   #6
_independent
Raczkowanie

Cytat:

Widocznie nie próbował, bo nie chciał już dalej z Tobą być, ale nie znaczy, że nie chce nowego związku z inną kobietą.
_independent jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-29, 23:23   #7
soh
Raczkowanie

Ale eee lol, nikt go siłą nie zmusił raczej tylko z własnej woli stwierdził "założę sobie fotkę" i... już ? Skąd my mamy to wiedzieć, wywróżę ci i już będziesz spokojna ?

"nie wiem dlaczego mnie to zabolało nie o tyle ,ze jestem zazdrosna ale chyba dlatego, że jest aż takim desperatem"
Zabolało cię to że twój ex jest desperatem? Serio?

Jak dla mnie to ty liczysz na odpowiedzi w stylu "jak założył tam konto to znaczy że tęskni za tobą, na pewno cię kocha i jeszcze się zejdziecie" . Dziewczyny, wy naprawdę nie zauważacie że desperację i ból widać na kilometr
Znasz to powiedzenie, że trzepot skrzydeł motyla w Timbuktu potrafi wywołać huragan w NY? To co można zrobić to próbować nowych rzeczy. Póki nie żyjesz w kulturze, w której małżeństwa są aranżowane, to związki są efektem ubocznym trzepotania skrzydłami

Edytowane przez soh
Czas edycji: 2016-04-29 o 23:25
soh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-29, 23:23   #8
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Cytat:
N mnie jednak obrzydza fakt ,ze mój byly ma konto na portalu randkowym i swojego zdania nie zmienie ze to akt desperacji.
To po co pytasz?
Nie wiem jak takie coś może "obrzydzać".
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-29, 23:56   #9
Qrola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez soh Pokaż wiadomość
Ale eee lol, nikt go siłą nie zmusił raczej tylko z własnej woli stwierdził "założę sobie fotkę" i... już ? Skąd my mamy to wiedzieć, wywróżę ci i już będziesz spokojna ?

"nie wiem dlaczego mnie to zabolało nie o tyle ,ze jestem zazdrosna ale chyba dlatego, że jest aż takim desperatem"
Zabolało cię to że twój ex jest desperatem? Serio?

Jak dla mnie to ty liczysz na odpowiedzi w stylu "jak założył tam konto to znaczy że tęskni za tobą, na pewno cię kocha i jeszcze się zejdziecie" . Dziewczyny, wy naprawdę nie zauważacie że desperację i ból widać na kilometr

Miałabym się wiązac z facetem który tak szuka dziewczyny? wtedy bym się poczuła jakoś ... jak byle kto.... bo nie miał sie z kim związać i związał się ponownie ze mną pomyśl dziewczyno.

To normalne ,że jestem jakoś zazdrosna o mojego byłego w końcu troche z nim przeżyłam tych złych i dobrych chwil. Po prostu jakos dziwnie się czuje z tym faktem. Ze on tak szuka dziewczyny nigdy w takiej sytuacji nie byłam jeszcze.

Edytowane przez Qrola
Czas edycji: 2016-04-30 o 00:00
Stary 2016-04-30, 06:26   #10
thirky
on tired little feet

xd

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-30, 07:49   #11
promekk
Przyczajenie

Akt desperacji? Gdy czytam twoje wypowiedzi, wydaje mi sie ze nigdy nie miałaś konto na badoo.
Też mam tam konto, ale nie traktuje tego jako portalu randkowego, po prostu, jeśli widze ze jest jakaś osoba super ciekawa, to sie z nią spotykam i mam pełno ciekawych znajomych, którzy niczym nie różnią sie od sporego grona znajomych poznanych w normalny sposób.
Takie hobby, lubie poznawać nowe osoby :p
promekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-30, 09:23   #12
adult90
Zadomowienie

Bo chce szybko kogoś poznać i odzyskać życie seksualne.
Jedni traktują badoo jak zabawę, wchodzą po prostu z nudów aby z kimś popisać albo podnieść sobie samoocenę (na podstawie tego ze ktoś zacznie pisać i flirtowac). Taka troche namiastka życia towarzyskiego wstawisz piekną, niepodobną do siebie fotkę selfie i juz tabuny napalonych chłopaków pisze z Toba.

Dla mnie każdy serwis randkowy jest aktem totalnej desperacji i jestem do tego nastawiona nieprzychylnie. Jest to dla mnie oznaką, że ktoś na siłę próbuje robić coś, co mu nie wychodzi w życiu realnym.

Co do Twojego chłopaka - nie wiesz od kiedy ma tam konto, być może przez cały Wasz związek miał. To zrozumiałe, że czujesz lekkie ukłucie. W końcu on po rozstaniu jest nastawiony na szybkie poznawanie innych.
Masz tu odpowiedź, jakim jest człowiekiem oraz jakiej jakości była Wasza relacja.
adult90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-30, 09:28   #13
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adult90 Pokaż wiadomość
Co do Twojego chłopaka - nie wiesz od kiedy ma tam konto, być może przez cały Wasz związek miał. To zrozumiałe, że czujesz lekkie ukłucie. W końcu on po rozstaniu jest nastawiony na szybkie poznawanie innych.
Masz tu odpowiedź, jakim jest człowiekiem oraz jakiej jakości była Wasza relacja.
Poważnie? A ile powinna wynosić żałoba?

"Wiedźmikołaj"
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-30, 09:43   #14
adult90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Frezja__ Pokaż wiadomość
Poważnie? A ile powinna wynosić żałoba?
Jeśli ten związek był kiepskiej jakości, on nie musi czuć potrzeby żadnej "żałoby". Od razu byłby w stanie związać się z kimś innym. Każdy emocjonalnie przeżywa rozstanie w inny sposób, więc nie wiem co chcesz usłyszeć Frezja.
Stary 2016-04-30, 11:10   #15
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Parę chwil temu przeczytałam Twoje poprzednie tematy i bez przemyśleń mogę powiedzieć, że rozstaliście się, bo miał Cię w dupie (Twoje własne słowa) i nie chciałaś, żeby Ci marnował najpiękniejsze lata.

Byliście razem pół roku i pół roku po zerwaniu dziwisz się, że on kogoś szuka. Robisz publiczne rozkminy jego poczynań, obrażasz koleżankę i nazywasz go desperatem, chociaż to Ciebie dziwi, że nie walczył o związek z kobietą, na której mu nie zależało (Twój szacunek do siebie jest na wczasach?)
Cytat:
Miałabym się wiązac z facetem który tak szuka dziewczyny? wtedy bym się poczuła jakoś ... jak byle kto.... bo nie miał sie z kim związać i związał się ponownie ze mną pomyśl dziewczyno.
Byłaś z facetem, który tak szuka dziewczyny. I facet, który tak szuka dziewczyny miał Ciebie gdzieś. Ten temat to tak dla podkreślenia, że myślisz o nim nocami, bo tak bardzo masz go gdzieś ?
Cytat:
To normalne ,że jestem jakoś zazdrosna o mojego byłego w końcu troche z nim przeżyłam tych złych i dobrych chwil. Po prostu jakos dziwnie się czuje z tym faktem. Ze on tak szuka dziewczyny nigdy w takiej sytuacji nie byłam jeszcze.
Nie, to nie jest normalne, że się analizuje poczynania eksa po pół roku od porzucenia. Bycie o niego "jakoś zazdrosną" też nie.
Jego wybory życiowe to dla Ciebie nowość, bo wszyscy wcześniejsi ex ślubowali Ci wierność i celibat do śmierci - czy w wersji jeszcze bardziej eleganckiej: dopóki nie znajdziesz sobie chłopa?
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-30, 11:30   #16
gatka_84
Zadomowienie

W takim razie Twoja przyjaciółka to tez desperatka skoro tak szuka chłopaka na wesele ...
gatka_84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-30, 14:47   #17
Dlady94
Raczkowanie

A co jest gorszym człowiekiem, bo już kogoś szuka ? Rozstaliscie się więc ma prawo
Dlady94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-30, 15:41   #18
adult90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dlady94 Pokaż wiadomość
A co jest gorszym człowiekiem, bo już kogoś szuka ? Rozstaliscie się więc ma prawo
To świadczy tylko i wyłącznie o tym, kim ona dla niego była, jak mało emocjonalnie podszedł do tego związku. O niczym innym.
Stary 2016-04-30, 15:49   #19
201610111029
Konto usunięte

No skoro (jak wynika z innego wątku o nim) całe dnie wozi matkę po mieście, to przecież nie ma jak i kiedy poznać kogoś w inny sposób. Pewnie znalazł jedynie czas, żeby wstawić swoją fote i wysyłać serduszka czy jakieś tam oczka do kobitek, ktorych foty też mu wpadną w oko
201610111029 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-30, 15:54   #20
Pigeons
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adult90 Pokaż wiadomość
To świadczy tylko i wyłącznie o tym, kim ona dla niego była, jak mało emocjonalnie podszedł do tego związku. O niczym innym.
Jak ktoś wyżej napisał oni byli razem pół roku, nie 20 lat. Ile facet ma Twoim zdaniem nosić "żałobę" po półrocznym związku?
Pigeons jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-30, 17:09   #21
Jewels
Raczkowanie

Chciał założyć tam konto to założył i jego sprawa w jakim celu. Nie jest już z autorką i nie musi się jej tłumaczyć z niczego a że chce poznać kogoś albo popisać przez internet to tylko jest jego decyzja.
Radzę autorce poszukać sobie kogoś w realu a nie śledzić byłego i rozkminiać czemu on ma tam konto
15.11.2014

Jewels jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-30, 19:12   #22
Leszy
Zakorzenienie

Uwielbiam teksty o desperatach na portalach randkowych

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-01, 10:43   #23
201709120941
Konto usunięte

Cytat:
Cześć dziewczyny

przyjaciółka szuka chłopaka na wesele na stronie typu badoo czy fotka.pl odradzałam jej to bo te strony kojarzą mi sie z facetami co szukaja tylko seksu.
Tez mam tam konta u juz jestem desperat czy do sexu? Z takim myśleniem to tylko przy☠☠☠ac równie dobrze ktoś ma konto na np sympatii i co? To nie średniowiecze ze tylko realne życie żeby poznać

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
201709120941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-11, 18:17   #24
cleopadra
Wtajemniczenie

jezeli chodzi o badoo,to ja tez mam tam konto i nie szukam nikogo,
a konto musialam zalozyc bo juz nie pamietam jakis program sciagalam czy cus i od razu przekierowali mnie na badoo
cleopadra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-11, 21:48   #25
jasperin
Raczkowanie

O jeżozwierzu Dawno nie czytałam takich bzdur, że posiadanie konta na portalu jest obrzydliwe :P Dlaczego poznawanie kogoś w necie miałoby być gorsze od poznawania kogoś w łomoczącym techniawką klubie, czy jakimkolwiek innym miejscu? :P Dla mnie bardziej obrzydliwe są osobniki, które wyrywają małolaty właśnie w klubach upijając je do stanu mocno rozmiękczonego, a potem na pytanie "jak się poznaliście" odpowiadają, że przez pasję do muzyki i tańca.... Sorry, nie ogarniam...

Tak, sama miałam konto na badoo. Już nie mam, bo na badoo poznałam mężczyznę mojego życia, z którym od roku mieszkam i jestem na prawdę szczęśliwa.

Nigdy nie byłam desperatką, konto miałam dlatego, że uwielbiam rozmawiać z ludźmi, ale jestem nieśmiałą introwertyczką, nie lubię imprez, nie umiem zagadać do przypadkowej osoby w parku... I nie będę zaprzeczać, swoją drugą połówkę też chciałam znaleźć... Nie każdemu pisane są romantyczne historie jak z filmów. Posiadanie konta na takim portalu to żadna zbrodnia, nikogo w ten sposób nie zraniłam, nie zrobiłam niczego złego.

A co do desperacji, to mi tutaj desperacją zalatuje jedynie od Ciebie, droga Autorko, skoro po kilku miesiącach od zakończenia krótkiego związku, nadal masz taki ból pupy przez to co robi Twój były...
jasperin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-12, 09:30   #26
adeedra
BAN stały

Cytat:
Napisane przez jasperin Pokaż wiadomość
O jeżozwierzu Dawno nie czytałam takich bzdur, że posiadanie konta na portalu jest obrzydliwe :P Dlaczego poznawanie kogoś w necie miałoby być gorsze od poznawania kogoś w łomoczącym techniawką klubie, czy jakimkolwiek innym miejscu? :P Dla mnie bardziej obrzydliwe są osobniki, które wyrywają małolaty właśnie w klubach upijając je do stanu mocno rozmiękczonego, a potem na pytanie "jak się poznaliście" odpowiadają, że przez pasję do muzyki i tańca.... Sorry, nie ogarniam...
Skoro na imprezy nie chodzisz, a w klubach nie bywasz, to skąd wiesz w jakich okolicznościach ktoś tam kogoś poderwał?
Niektórzy lubią się napić i tańczyć w klubach, ani to obrzydliwe, ani zbrodnia.
Cytat:
Nigdy nie byłam desperatką, konto miałam dlatego, że uwielbiam rozmawiać z ludźmi, ale jestem nieśmiałą introwertyczką, nie lubię imprez, nie umiem zagadać do przypadkowej osoby w parku... I nie będę zaprzeczać, swoją drugą połówkę też chciałam znaleźć... Nie każdemu pisane są romantyczne historie jak z filmów. Posiadanie konta na takim portalu to żadna zbrodnia, nikogo w ten sposób nie zraniłam, nie zrobiłam niczego złego.

A co do desperacji, to mi tutaj desperacją zalatuje jedynie od Ciebie, droga Autorko, skoro po kilku miesiącach od zakończenia krótkiego związku, nadal masz taki ból pupy przez to co robi Twój były...
I taka pewna jesteś, że takie zawzięte podkreślanie tego, jaka to nie jesteś zdesperowana oraz uzupełnianie tego barwnymi opisami zgorszenia, jakiemu oddają się tajemniczy "inni" nie są oznaką desperacji?
Nie lubisz imprez, bo nie umiesz się na nich bawić - normalna rzecz, niektórzy tak mają, ale żeby to jakieś dziwne było?

Co do autorki - nie wiadomo co u niej, przez tyle miesięcy mogło się sporo zmienić.
Co do Ciebie - nie będziesz zaprzeczać, że chciałaś kogoś znaleźć, chwalisz się, że poznałaś tam chłopaka, ale konta to absolutnie nie założyłaś z myślą o poznaniu kogoś, absolutnie nie, to rozmowy z ludźmi były takie kuszące. W takim razie może pochwal się ilu nowych znajomych i koleżanek tam poznałaś (skoro to był główny cel to chyba kogoś fajnego znalazłaś, prawda?).
adeedra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-12, 10:24   #27
stewardesa
BAN stały

Chyba założę wątek albo ankietę "ile par poznało się w klubie albo na imprezie", bo może niesłusznie zakładam, że "nie chodzę na imprezy = zostanę starą panną" to jakiś głupi stereotyp, może wszyscy się tak poznali?
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-12, 12:41   #28
Minna
Zielona Driada

Cytat:

Tak, sama miałam konto na badoo. Już nie mam, bo na badoo poznałam mężczyznę mojego życia, z którym od roku mieszkam i jestem na prawdę szczęśliwa.

Nigdy nie byłam desperatką, konto miałam dlatego, że uwielbiam rozmawiać z ludźmi, ale jestem nieśmiałą introwertyczką, nie lubię imprez, nie umiem zagadać do przypadkowej osoby w parku.
.. I nie będę zaprzeczać, swoją drugą połówkę też chciałam znaleźć... Nie każdemu pisane są romantyczne historie jak z filmów. Posiadanie konta na takim portalu to żadna zbrodnia, nikogo w ten sposób nie zraniłam, nie zrobiłam niczego złego.

Skoro szukałaś rozmów z ludźmi, to czemu to usunęłaś konto po znalezieniu mężczyzny życia? Przecież dalej mogłaś spokojnie rozmawiać sobie i szukać przyjaciół.

"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
Minna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-12, 17:41   #29
jasperin
Raczkowanie

Po pierwsze, to nie wątek o mnie, więc zejdźcie ze mnie.

Po drugie, to że w klubach nie bywam, nie znaczy że nie byłam nigdy w życiu. Chodziło mi o pokazanie kontrastu - dla autorki obrzydliwe jest posiadanie konta na portalu randkowym, a dla mnie obrzydliwe są pijane osobniki. Rozumiem, że dziewczyny które tak na mnie wsiadły, są imprezowiczkami i poczuły się dotknięte tym tekstem? Jeżeli tak, to przepraszam, podkreślam jeszcze raz, że to tylko kontrast.

Po trzecie, nigdy nie zdarzyło Wam się robić czegoś w innym celu, niż potem był tego efekt? Wielu moich znajomych ma różne konta i traktują je wyłącznie w celach rozmowy, tak było i ze mną, gadałam z wieloma osobami (obu płci) i nie zamierzałam się z nimi spotykać, a że w końcu z jednym postanowiłam się umówić, to nie uważam żeby było takie mega dziwne... To tak jakbyście powiedziały, że wszystkie dziewczyny, które chodzą na dyskoteki idą tam tylko po to, żeby wyrwać faceta i jakby któraś faktycznie poznała tak fajnego chłopaka, to nie miałaby prawa mówić, że poszła na imprezę bez takiego celu, bo chciała tylko potańczyć, pobawić się, pobyć z ludźmi

Po czwarte, konto usunęłam, bo będąc w związku nie mam aż tyle czasu na rozmawianie godzinami w necie z ludźmi i też nie mam aż tak daleko posuniętej potrzeby w obecnym momencie. Nie, nie spędzam 100% czasu jedynie z moim facetem, dzięki niemu poznałam też inne osoby, z którymi się widujemy i rozmawiamy. Zresztą oboje usunęliśmy te konta, ustaliliśmy to wspólnie.
jasperin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-12, 20:22   #30
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Po pierwsze, to nie wątek o mnie, więc zejdźcie ze mnie.

Po drugie, to że w klubach nie bywam, nie znaczy że nie byłam nigdy w życiu. Chodziło mi o pokazanie kontrastu - dla autorki obrzydliwe jest posiadanie konta na portalu randkowym, a dla mnie obrzydliwe są pijane osobniki.
A czy koniecznie trzeba kogoś nazwać obrzydliwym? Nie wystarczy dobrać sobie towarzystwo osób niepijących? I od kiedy to na dyskotece trzeba się upijać? Ty też jak tam byłaś upiłaś się do "rozmiękczenia" jak to nazwałaś? Czy byłaś jedyną trzeźwą i ludzie pokazywali Cię palcami, bo każdy był zalany w trupa?
Cytat:
Rozumiem, że dziewczyny które tak na mnie wsiadły, są imprezowiczkami i poczuły się dotknięte tym tekstem? Jeżeli tak, to przepraszam, podkreślam jeszcze raz, że to tylko kontrast.
A co to znaczy? Jak byłaś w klubie, to też jesteś imprezowiczką.
Oczywiście, upijamy się do nieprzytomności co weekend albo i na tygodniu jak się da, to przecież niemożliwe że po prostu nie rozumiemy Twojego typowo stereotypowego, zero-jedynkowego oceniania ludzi i siebie oraz potrzeby patrzenia na innych z góry. Przyjmuję też do wiadomości, że się nas brzydzisz.
Cytat:
Po trzecie, nigdy nie zdarzyło Wam się robić czegoś w innym celu, niż potem był tego efekt? Wielu moich znajomych ma różne konta i traktują je wyłącznie w celach rozmowy, tak było i ze mną, gadałam z wieloma osobami (obu płci) i nie zamierzałam się z nimi spotykać, a że w końcu z jednym postanowiłam się umówić, to nie uważam żeby było takie mega dziwne...
Ale Ty nie miałaś innego celu, Ty się tłumaczysz bo boisz się wyjść na desperatkę, co wypada właśnie desperacko. Przy okazji nazywasz innych, przyznających się do założenia konta w tym celu, desperatami.
Cytat:
To tak jakbyście powiedziały, że wszystkie dziewczyny, które chodzą na dyskoteki idą tam tylko po to, żeby wyrwać faceta i jakby któraś faktycznie poznała tak fajnego chłopaka, to nie miałaby prawa mówić, że poszła na imprezę bez takiego celu, bo chciała tylko potańczyć, pobawić się, pobyć z ludźmi
Ale dyskoteka od tego również jest. Portal randkowy, jak sama nazwa wskazuje, jest od randkowania.
Cytat:
Po czwarte, konto usunęłam, bo będąc w związku nie mam aż tyle czasu na rozmawianie godzinami w necie z ludźmi i też nie mam aż tak daleko posuniętej potrzeby w obecnym momencie. Nie, nie spędzam 100% czasu jedynie z moim facetem, dzięki niemu poznałam też inne osoby, z którymi się widujemy i rozmawiamy. Zresztą oboje usunęliśmy te konta, ustaliliśmy to wspólnie.
O, to dziwne, że żadna znajomość nie przetrwała, skoro konto było założone w tym celu
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości