![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Po co facetowi konto na portalu randkowym?
Cześć dziewczyny
Pare misięcy temu rozstałam sie z chłopakiem po przemysleniach moge powiedziec ,ze rozstalismy sie po prostu nie wadomo dlaczego z wspólnej winy. Ale to jest nie ważne otóż moja przyjaciółka szuka chłopaka na wesele na stronie typu badoo czy fotka.pl odradzałam jej to bo te strony kojarzą mi sie z facetami co szukaja tylko seksu. No ale dziewczyna odkryła, że mój były ma tam konto i nie wiem dlaczego mnie to zabolało nie o tyle ,ze jestem zazdrosna ale chyba dlatego, że jest aż takim desperatem że szuka tam dziewczyny i to po kilku misiącach. A podobno póki co chciał być sam. Jak myślicie po co mężczyźni zakładają tam konta? rzeczywiste jak mi się wydaje dla seksu czy on może rzeczywiste jednak szuka drogiej połówki i to tak desperacko :p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Po co facetowi konto na portalu randkowym?
Cytat:
2. Może nie szuka dziewczyny? Może szuka rozmowy, tak jak ja, a nie spotyka się z nikim? Może szuka seksu? Może partnerki? To chyba nie Twoja sprawa. 3. Już po kilku miesiącach? Śmierć was rozdzieliła, że w żałobie ma być rok? 4. Dla mnie desperackie jest szukanie faceta w klubach, ługu bugi i te sprawy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się nie moja sprawa
![]() Tym bardziej dziwi mnie to ,ze nie próbował walczyc o nasz związek a od razu szuka nowej... i to w taki ochydny troche sposób. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kazdy ma inne zdanie i być może innym się podoba ta metoda poznawania ludzi. Psem ogrodnika to bym była jakbym do niego wypisywała a milcze i dałam mu spokój ![]() Dziewczyny macie tam konta ,ze tak reagujecie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Ale eee lol, nikt go siłą nie zmusił raczej tylko z własnej woli stwierdził "założę sobie fotkę" i... już
![]() ![]() "nie wiem dlaczego mnie to zabolało nie o tyle ,ze jestem zazdrosna ale chyba dlatego, że jest aż takim desperatem" Zabolało cię to że twój ex jest desperatem? Serio? Jak dla mnie to ty liczysz na odpowiedzi w stylu "jak założył tam konto to znaczy że tęskni za tobą, na pewno cię kocha i jeszcze się zejdziecie" ![]() ![]()
![]() Edytowane przez soh Czas edycji: 2016-04-29 o 23:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałabym się wiązac z facetem który tak szuka dziewczyny? wtedy bym się poczuła jakoś ... jak byle kto.... bo nie miał sie z kim związać i związał się ponownie ze mną ![]() To normalne ,że jestem jakoś zazdrosna o mojego byłego w końcu troche z nim przeżyłam tych złych i dobrych chwil. Po prostu jakos dziwnie się czuje z tym faktem. Ze on tak szuka dziewczyny nigdy w takiej sytuacji nie byłam jeszcze. Edytowane przez Qrola Czas edycji: 2016-04-30 o 00:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
on tired little feet
|
xd
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Akt desperacji? Gdy czytam twoje wypowiedzi, wydaje mi sie ze nigdy nie miałaś konto na badoo.
Też mam tam konto, ale nie traktuje tego jako portalu randkowego, po prostu, jeśli widze ze jest jakaś osoba super ciekawa, to sie z nią spotykam i mam pełno ciekawych znajomych, którzy niczym nie różnią sie od sporego grona znajomych poznanych w normalny sposób. Takie hobby, lubie poznawać nowe osoby :p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Bo chce szybko kogoś poznać i odzyskać życie seksualne.
Jedni traktują badoo jak zabawę, wchodzą po prostu z nudów aby z kimś popisać albo podnieść sobie samoocenę (na podstawie tego ze ktoś zacznie pisać i flirtowac). Taka troche namiastka życia towarzyskiego ![]() Dla mnie każdy serwis randkowy jest aktem totalnej desperacji i jestem do tego nastawiona nieprzychylnie. Jest to dla mnie oznaką, że ktoś na siłę próbuje robić coś, co mu nie wychodzi w życiu realnym. Co do Twojego chłopaka - nie wiesz od kiedy ma tam konto, być może przez cały Wasz związek miał. To zrozumiałe, że czujesz lekkie ukłucie. W końcu on po rozstaniu jest nastawiony na szybkie poznawanie innych. Masz tu odpowiedź, jakim jest człowiekiem oraz jakiej jakości była Wasza relacja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Byliście razem pół roku i pół roku po zerwaniu dziwisz się, że on kogoś szuka. Robisz publiczne rozkminy jego poczynań, obrażasz koleżankę i nazywasz go desperatem, chociaż to Ciebie dziwi, że nie walczył o związek z kobietą, na której mu nie zależało (Twój szacunek do siebie jest na wczasach?) Cytat:
![]() Cytat:
Jego wybory życiowe to dla Ciebie nowość, bo wszyscy wcześniejsi ex ślubowali Ci wierność i celibat do śmierci - czy w wersji jeszcze bardziej eleganckiej: dopóki nie znajdziesz sobie chłopa? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
W takim razie Twoja przyjaciółka to tez desperatka skoro tak szuka chłopaka na wesele ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
A co jest gorszym człowiekiem, bo już kogoś szuka ? Rozstaliscie się więc ma prawo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
No skoro (jak wynika z innego wątku o nim) całe dnie wozi matkę po mieście, to przecież nie ma jak i kiedy poznać kogoś w inny sposób. Pewnie znalazł jedynie czas, żeby wstawić swoją fote i wysyłać serduszka czy jakieś tam oczka do kobitek, ktorych foty też mu wpadną w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Chciał założyć tam konto to założył i jego sprawa w jakim celu. Nie jest już z autorką i nie musi się jej tłumaczyć z niczego a że chce poznać kogoś albo popisać przez internet to tylko jest jego decyzja.
Radzę autorce poszukać sobie kogoś w realu a nie śledzić byłego i rozkminiać czemu on ma tam konto ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam teksty o desperatach na portalach randkowych
![]()
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
jezeli chodzi o badoo,to ja tez mam tam konto i nie szukam nikogo,
a konto musialam zalozyc bo juz nie pamietam jakis program sciagalam czy cus i od razu przekierowali mnie na badoo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
O jeżozwierzu
![]() Tak, sama miałam konto na badoo. Już nie mam, bo na badoo poznałam mężczyznę mojego życia, z którym od roku mieszkam i jestem na prawdę szczęśliwa. Nigdy nie byłam desperatką, konto miałam dlatego, że uwielbiam rozmawiać z ludźmi, ale jestem nieśmiałą introwertyczką, nie lubię imprez, nie umiem zagadać do przypadkowej osoby w parku... I nie będę zaprzeczać, swoją drugą połówkę też chciałam znaleźć... Nie każdemu pisane są romantyczne historie jak z filmów. Posiadanie konta na takim portalu to żadna zbrodnia, nikogo w ten sposób nie zraniłam, nie zrobiłam niczego złego. A co do desperacji, to mi tutaj desperacją zalatuje jedynie od Ciebie, droga Autorko, skoro po kilku miesiącach od zakończenia krótkiego związku, nadal masz taki ból pupy przez to co robi Twój były... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Niektórzy lubią się napić i tańczyć w klubach, ani to obrzydliwe, ani zbrodnia. Cytat:
Nie lubisz imprez, bo nie umiesz się na nich bawić - normalna rzecz, niektórzy tak mają, ale żeby to jakieś dziwne było? Co do autorki - nie wiadomo co u niej, przez tyle miesięcy mogło się sporo zmienić. Co do Ciebie - nie będziesz zaprzeczać, że chciałaś kogoś znaleźć, chwalisz się, że poznałaś tam chłopaka, ale konta to absolutnie nie założyłaś z myślą o poznaniu kogoś, absolutnie nie, to rozmowy z ludźmi były takie kuszące. W takim razie może pochwal się ilu nowych znajomych i koleżanek tam poznałaś (skoro to był główny cel to chyba kogoś fajnego znalazłaś, prawda?). |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Chyba założę wątek albo ankietę "ile par poznało się w klubie albo na imprezie", bo może niesłusznie zakładam, że "nie chodzę na imprezy = zostanę starą panną" to jakiś głupi stereotyp, może wszyscy się tak poznali?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zielona Driada
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Po pierwsze, to nie wątek o mnie, więc zejdźcie ze mnie.
Po drugie, to że w klubach nie bywam, nie znaczy że nie byłam nigdy w życiu. Chodziło mi o pokazanie kontrastu - dla autorki obrzydliwe jest posiadanie konta na portalu randkowym, a dla mnie obrzydliwe są pijane osobniki. Rozumiem, że dziewczyny które tak na mnie wsiadły, są imprezowiczkami i poczuły się dotknięte tym tekstem? Jeżeli tak, to przepraszam, podkreślam jeszcze raz, że to tylko kontrast. Po trzecie, nigdy nie zdarzyło Wam się robić czegoś w innym celu, niż potem był tego efekt? Wielu moich znajomych ma różne konta i traktują je wyłącznie w celach rozmowy, tak było i ze mną, gadałam z wieloma osobami (obu płci) i nie zamierzałam się z nimi spotykać, a że w końcu z jednym postanowiłam się umówić, to nie uważam żeby było takie mega dziwne... To tak jakbyście powiedziały, że wszystkie dziewczyny, które chodzą na dyskoteki idą tam tylko po to, żeby wyrwać faceta i jakby któraś faktycznie poznała tak fajnego chłopaka, to nie miałaby prawa mówić, że poszła na imprezę bez takiego celu, bo chciała tylko potańczyć, pobawić się, pobyć z ludźmi ![]() Po czwarte, konto usunęłam, bo będąc w związku nie mam aż tyle czasu na rozmawianie godzinami w necie z ludźmi i też nie mam aż tak daleko posuniętej potrzeby w obecnym momencie. Nie, nie spędzam 100% czasu jedynie z moim facetem, dzięki niemu poznałam też inne osoby, z którymi się widujemy i rozmawiamy. Zresztą oboje usunęliśmy te konta, ustaliliśmy to wspólnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Oczywiście, upijamy się do nieprzytomności co weekend albo i na tygodniu jak się da, to przecież niemożliwe że po prostu nie rozumiemy Twojego typowo stereotypowego, zero-jedynkowego oceniania ludzi i siebie oraz potrzeby patrzenia na innych z góry. Przyjmuję też do wiadomości, że się nas brzydzisz. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.