|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czarnuchy łączmy się- klub osób zafascynowanych stylem gotyckim :D.
Witam wszystkich bardzo serdecznie
![]() Jestem osobą zafascynowaną stylem gotyckim ![]() Szukam kogoś, kto tak jak ja ma podobne upodobania co do ubioru, makijażu itd. ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czarnuchy łączmy się- klub osób zafascynowanych stylem gotyckim :D.
No cześć
![]() Może na co dzień nie ubieram się w tym stylu, ale kiedy mogę, korzystam. Przede wszystkim jednak lubię oglądać fajne, gotyckie stylizacje, gdyż z racji zawodu muszę ograniczać indywidualizm w wyglądzie do minimum. Mam nadzieję, że temat się rozkręci ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nooo ja też mam taką nadzieję
![]() Ja mam straszne zapędy gotyckie, ale też się niestety muszę ograniczać ![]() Gdzie kupujesz ciuszki?? Jakieś makijaże masz ulubione? Mam w planach sesję typowo gotycką, jak się zrobi cieplej oczywiście ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ciuchy kupuję zwykle "z drugiej ręki" - second handy, vinted, albo podpierdzielam siostrze
![]() Na co dzień jak się ubierasz? Jeśli chodzi o make-up, to nie dziwuję jakoś, kreska na powiece i tyle :P Podoba mi się za to bardzo styl ReeRee Philips. A jak u Ciebie z makijażem? ![]() Kurcze kibicuję sesji gotyckiej ![]() ![]() Mi się marzy wypad na Castle Party, co roku tylko oglądam zdjęcia i się zachwycam ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
bardzo lubię styl gotycki, oczywiście na co dzień nie bardzo się on nadaje, ale na imprezy jak najbardziej. Na co dzień czasami pozwalam sobie na siną szminkę
![]() Ja uwielbiam czarne koronki +makijaż z ciemną fioletową szminką. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Też myślałam o Castle party... ale do tego trzeba mieć ekipę... kurde... a jak tak sama mam jechać? :O Zginę w tłumie
![]() Hmm... ja ciuchy przede wszystkim restyle.pl. Mam jedną spódniczkę z ravenmarket... Zabuliłam... ale muszę przyznać, że jest genialna... Dużym plusem jest to, że oni wszystko szyją na miarę. Więc przychodzi idealnie dopasowane ![]() Kilka bluzek z papercat- polecam tą z koronkową prześwitującą górą ![]() Co do makijażu... Nienawidzę podkładów!!! ścierają się, brudzą ubrania itd... Używam matującego pudru z ArtDeco ![]() ![]() Muszę wyczaić... może w Toruniu też jest jakiś sklep, czy lump gotycki ![]() A na co dzień... jeansy, podarte lub też nie... i sweterki, mogą być z dziurami ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Moje usta są moim kompleksem... więc pozostawiam je niepomalowane... Bardziej podkreślam oczy ![]()
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szkoda że nie jesteś z Gdańska, brakuje mi znajomych jarających się tym stylem :P Jaką masz spódnicę z Ravenmarket?
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Taką dokładnie mam spódnicę, jest za☠☠☠ista ![]() http://www.ravenmarket.pl/spodnica-f...rna-p-144.html
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.