|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
porada
hej ..ja jesem z moim chlopakiem juz 1.5 roku ...bardzo go kocham
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: porada
Hej najlepiej wybierz się do ginekologa a on pomoże Ci dobrać odpowiednie zabezpieczenie. Moze powinnaś porozmawiać takze ze swoim chłopakiem jak on to widzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
chyba na pierwszy raz nie watro bawic sie z tabletkami itd, mysle ze prezerwatywa, nie zaszkodzi chlopakowi jak go do niej przyzwyczaisz. co do pozycji to sie zgadzam, ze klasyczna bedzie idealna. No i pamietaj ze to Twoj wazny dzien, i przezyj go najlepiej jak potrafisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
a ja doradzam tabletki. tym bardziej że jestescie ze sobą dość długo, to nie jest byle jaka miłostka i nie ma zbyt dużego prawdopodobieństwa że sie rozstaniecie a ty będziesz musiała niepotrzebnie łykać tabsy.
prezerwatywy psują nastruj. wyobraź sobie, jest miło i nagle przerwa techniczna na założenie gumki, a wątpię w to ze prawiczek założy bez problemu gumke i ze zajmie mu to 5 sekund... dodatkowo, sam pierwszy raz jest dość stresującym przeżyciem i ten stres w założeniu gumki mu nie pomoze. w czasie swojego pierwszego razu zabezpieczyłam sie tabletkami i oboje z moim pięknym jestśmy z tego zabezpieczenia zodowoleni. nie wali nam to po kieszeni, bo tyle samo wydalibyśmy na gumki,a za moje tabletki płacimy po połowie (bo oboje, jakby nie było, z nich kozystamy), poza tym jesteśmy zabezpieczeni zawsze i wszędzie. oczywiście wymaga to samodyscypliny (nie można zapomnieć o tabletce) ale tej samodyscypliny też można sie nauczyć ![]() a jeśli chodzi o to zeby mniej bolało... ten problem też miałam ![]() byłam tak zdesperowana że poszłam do mojego ginekologa i poprosiłam żeby mnie rozciął. ![]() on, zamiast rozcinania (dał ostatnią szansę matce naturze), przepisał mi zel nawijżająco znieczulający (do stosowania w urologii) -lignokainę, kazał posmarować wejście do pochwy 5 minut przed stosunkiem i naprawde nic mnie nie bolało ![]() nie wiem czy można go stosować z gumkami bo on przepisał mi go wiedząc że stosuje tabletki antykoncepcykjne. najlepiej będzie jak przejdziesz sie do ginekologa, on dobierze ci odpowiednią dla was antykoncepcje, no i przy okazji cie przebada (zapewne przez odbyt skoro jesteś dzwiecą). mozesz mu powiedzieć ze masz zamiar stacić dziewictwo w najbliższym czasie więc może sprawdzić też jak sie ma twoja błona dziewcza ![]() tylko pamiętaj--> zero stersu, zero skrępowania- zadaj mu każde pytanie jakie cie dręczy, tawet te najgłupsze ![]() ale sie rozpisałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
no to ja się z nim rozlicze samolób! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
![]()
"a za moje tabletki płacimy po połowie (bo oboje, jakby nie było, z nich kozystamy)"
To prawda, mój chłopak sam to zaproponował ![]() Wczoraj był mój pierwszy raz i jestem zadowolona - wprawdzie teraz dopiero czuję się, jakby mnie ktoś lekko poobijał i bolą mnie mięśnie, ale za to wczoraj zupełnie nic! mnie nie bolało. Aż się zdziwiłam ![]() ![]() Powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.