|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Jak długo perfumy nie tracą swoich właściwości?
Treść usunięta, wypowiedzenie licencji przez użytkownika
Użytkowniczka zapytała o ważność perfum i czy ich zapach nie zmienia się wraz z upływem czasu, jak je przechowywać. Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2019-05-24 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Matka buldoga
|
Dot.: Jak długo perfumy nie tracą swoich właściwości?
Mysle, ze to indywidualna sprawa, bo duzo zalezy od tego, w jakich warunkach to ty przechowujesz perfumy. 2 flaszki tych samych perfum moga sie psuc w innym wymiarze czasu u osoby X niz Y. Proste: X przechowuje je na naslonecznionym miejscu, w cieplym miejscu, ze tak powiem na widoku, moze w lazience przy kaloryferze. Y trzyma je zamkniete w kartoniku, w jakims chlodnym miejscu, np w jakiejs szafce itp. Te wytrzymaja dluzej
![]() Nie wiem czy tez dobrze glowkuje, ale im lepsze skladniki w perfumach, tym wolniej sie beda psuc lub wogole. Celine Dion chyba nie jest najwyzszych lotow, jesli zestawic ja z Allure ![]() Najlepsze wyjscie w twoim przypadku, to nie otwieranie, nie psikanie sie perfumami, ktore dostalas, jesli wiesz ze nie jestes w stanie ich zuzyc, bo masz nadmiar innych. Ewentualnie przechowuj w chlodnym miejscu. Albo...zacznij wymieniac lub....sprzedaj ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.