|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Instagramowe polskie "gwiazdeczki"
Cześć !
Dziewczyny, ostatnio trafiłam na "forum" utworzone z komentarzy na jednych ze stron (papilot) wiele osób krytykuje tam dziewczyny które chwalą się drogim życiem, robią sobie operację, itp. Chciałabym wiedzieć jakie Wy macie podejście ? Osobiście jestem zdania, że niektóre młode osoby robią sobie krzywdę rzucając się w "ramiona" chirurga plastyka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Instagramowe polskie "gwiazdeczki"
Według mnie to każda osoba robi sobie tym krzywdę o ile taka operacja nie jest naprawdę potrzebna...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
sissy that walk
|
Operacje to kontrowersyjny temat, ale dopóki operuje dobry chirurg i dopóki nie nosi to znamion dysmorfofobii - a przy dobrym chirurgu raczej nie, bo oni na aspekty psychologiczne z zasady zwracają uwagę - to moim zdaniem na zdrowie. Szkoda tylko, że zamiast poprawiać swoje kłopotliwe cechy fizyczne, dziewczyny upodabniają się jedna do drugiej tak, że potem wszystkie wyglądają jak Natalia Siwiec i tylko po oczach je można rozróżnić.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tym bardziej, ze kazda ingerencja w cialo ludzkie niesie ze soba ryzyko... Nigdy nie wiesz co sie stanie, nawet jak chirurg jest najlepszy - Twoj organizm moze nie byc... Sama odkladam operacje przegrod nosowych, bo sie boje - a musze... a laski się kroją, bo coś im sie ubzdura w główkach....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wizażowy Kot Igor
|
Psycho,
nie lubię drapać się po nie swojej głowie, ale sprzedawanie czegokolwiek ( a nawet kogokolwiek w przypadku kociej osobistości) jest na tym portalu niedozwolone.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Nie wiem, kto jest polską instagramową gwiazdeczką, nic mi nie mówią nazwiska celebrytów znanych z niczego.
Ale interesując się nimi sama się przyczyniasz do tego, co robią. Operacje plastyczne są mi obojętne, jak ktoś lubi to niech robi. Ich ciało, ich prawo. Śmieszy mnie tylko moda na kacze dzioby. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
swietny pomysl zrobcie z wizazu, drugi papilot-wiadro pomyj i jazda...
I like my money right where I can see it .. hanging in my closet ![]() Edytowane przez kaja2301 Czas edycji: 2016-02-03 o 11:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
nie znam żadnej instagramowej gwiazdeczki
![]() jeśli chodzi o operacje plastyczne, lata mi to koło tylnej części ciała, nie moja sprawa.
I tylko przyjdź. Dotknij mnie czule, i przytul tak, abym zapomniała o wszystkim. Pocałuj tak, abym na przekór samej sobie poczuła się szczęśliwa. A wtedy pójdę za tobą na koniec świata. Ty i ja, trzy metry nad niebem ♥ A&F |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.