|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Nie wiem co robić , pomóżcie ;-(
W Dzień Babci dowiedziałam się od kuzynki mojego narzeczonego że nie był prawiczkiem jak mnie poznał. Mi zawsze mówił że jest prawiczkiem , normalnie przysiegał , lecz moja intuicja od początku mówiła że coś jest nie tak ... Wszystko wiedział , wiedzial jak to sie robi i wgl , rozumiecie . ( Wiedział po prostu jak uprawia się sex i był na prawde za☠☠☠isty , delikatny) , lecz ja byłam dziewicą i myślałam że on tego nigdy z nikim nie robił , że jestem tą wyjątkową i wgl ... :-( . Lecz właśnie wtedy od jego kuzynki dowiedzialam sie innej prawdy , wróć... Wtedy jeszcze nie wiedziałam że to jest prawda , po prostu nie wierzyłam w to. Poszłam do niego i zapytałam sie go jeszcze raz , odpowiedział: Przysiegam że Cie nie oklamuje , no ok uwierzylam. :-( . Nastepnego dnia w piątek wieczorem nie dawalo mi to spać i sie pytam :
Ja ; Kochanie , czy ty mi na prawde mówisz prawde ? On ; Tak , kochanie nie przejmuj sie juz tym . Ja; Jeżeli dowiem sie prawdy , odejde od Ciebie ... On : Dobrze kochanie ... Także upieral sie ... Wtedy nie wiedział że napisalam do jego byłej ( tak pomału , nie prosto z mostu , delikatnie) i tak dowiedziałam sie od niej prawdy . Zaraz po tym zadzwoniłam do niego ( był w pracy ) i powiedzialam mu że dowiedziałam sie prawdy , i tak ... Przyznał sie . :-( . Myślałam że serce mi z piersi wyskoczy , płakałam , nie mogłam powstrzymać łez ;-( . Jestesmy razem 1.5 roku i przez ten czas oszukiwał mnie . ;-( . Tylko ze jest jeszcze jedna sprawa ... Mamy synka, ale nie jestemy jeszcze po slubie. I teraz dziewczyny proszę o rade i co mam robić? Czy patrzeć na uczucia ? Czy na rodzine? Czy mam zapomnieć jakos i mu wybaczyć??? Proszę Was o jak najszybszą odpowiedź. :-( . |
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie wiem co robić , pomóżcie ;-(
Cytat:
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Które województwo ma teraz ferie? :P
4/10, zorientowałam się że to troll dopiero przy telefonie do byłej. |
|
|
|
#4 |
|
uparta chmura
|
A to jedyne jego kłamstwo? Jakim jest partnerem, ojcem?
|
|
|
|
#5 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
pisanie do eksi, czy bzykała się z misiaczkiem. tego jeszcze nie było
![]() jeśli nie troll( )to: nie rzucaj słów na wiatr. powiedziałaś, że jeśli kłamie, to koniec więc go zostaw. chyba, że jesteś kolejną z tych, która lubi tylko pogrozić, a finalnie nic nie zrobi bo w zasadzie, to misio kocha ![]() |
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
No wlasnie , zalezy od dnia . ;-( . Nie potrafi zrozumiec jak ja sie czuje . ;-( .
---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:20 ---------- Tak to jedyne kłamstwo... No a co ja mialam zrobic jak nie napisać do jego ex ? Miałam dalej żyć w kłamstwie. ? ;-( ---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ---------- Czy ja mam mu wybaczyć czy co . ? Boli mnie to nadal ale nie chce synkowi rozwalac rodziny . ;-( Nie potrafie sie z nim kochać bo wszedzie widze ją. Mowil ze sie z nią kochał dwa lata przedemna , ale czy ro prawda . ? |
|
|
|
#8 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
wgl jak on wgl mogl to wgl robic z kimkolwiek wgl przed toba ;( ja wgl bym mu wgl nie wybaczala ;( pomysl wgl jaki wgl bedzie dawal przyklad dziecku ;( chcesz wgl by kiedys wgl twoj syn uprawial seks ze swoja wgl dzieczyna ;( tak wgl nie mozna wgl ;(
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
Jestem tu pierwszy raz ... Nigdy takiego czegos nie mialam . ;-/ . Nie , chce wychowac syna na porzadnego mężczyznę. A wiesz co jest najlepsze ? Na przeprosiny kupił mi dwa drinki sobieskie a sobie czystej 0.7 . :-(( wypił z kolegą bo byl mecz a ja siedzialam z tym wszystkim SAMA . ;{ Nie potrafie go zostawic bo go strasznie kocham , jak idzie do pracy to ja aż wariuje . ;-( . nie wiem czy bym wytrzymała. ;-(
|
|
|
|
#10 |
|
uparta chmura
|
To straszne tobie czysta też się należała lol
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Ja sie zorientowalam ze troll dopiero przy synku..ah musze poćwiczyć:p
|
#12 | |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
abstrahując już od autorki, która ćwiczy trolling, to nie jestem w stanie ogarnąć fochów o to, że ktoś ma jakąś przeszłość, mniej lub bardziej barwną. jezus maria, kropka, spacja, znak zapytania i emotka to za dużo jak dla mnie na końcu każdego zdania. ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też ![]() co prawda to prawda, ale ten temat akurat był wałkowany na wizażu nie raz, nie dwa. autorka próbuje guwnoburzę zrobić. |
|
|
|
|
#14 |
|
lokalna gwiazda
|
Przecież każdy facet wie, jak uprawiać seks. Po to są tutoriale w necie.
Wgl nie ogarniam pretensji do faceta, że wiedział jak to się robi. Ja bym oczekiwała, że facet w i e. Nie, że przyjdzie i mi powie - obsłuż się sama, kochana, bo ja nie wiem... I wgl. |
|
|
|
#15 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Może reszty jeszcze nie odkrylas ?
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

)to: nie rzucaj słów na wiatr. powiedziałaś, że jeśli kłamie, to koniec więc go zostaw. chyba, że jesteś kolejną z tych, która lubi tylko pogrozić, a finalnie nic nie zrobi bo w zasadzie, to misio kocha