|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() raczkowanie ;)
Mój debiucik
![]() zabardzo wyraźne ale póki co uczę się korzystać z aparatu :P aha tusz niebardzo równomiernie nałożony bo siostra uparła się że sama się nim pomaluje więc wybaczcie ![]() mazidełka: tusz Maybelline Sky High Curves (chociaż jak dla mnie to on nie podkręca, a raczej tylko wydłuża) cienie Constance Carroll Trio numerek 73 (wszystkich 3 kolorów używałam) i jeszcze eyliner (siakoś tak to się pisze) ale to próbka z gazety usta to błyszczyk Eveline Shine & Care 3D ale numerek się starł piszcie komentarzyki co poprawić co zmienić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: raczkowanie ;)
Ogolnie ladnie, podoba mi sie. Nie wiem czemu mam wrazenie, ze lewe oko jest mocniej pomalowane
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witaj na MM.
Dziewczyna na zdjęciu jest jeszcze młoda, tak wnioskuję. To też nie trzeba jej wielkiego makijażu. Myslę, że taka wersja jest dla niej przemyślana i w miarę odpowiednia. ![]() Ja osobiście zatuszowałabym nieco rumieńce na policzkach, chyba, że to wynik nałozenia różu? Jeśli nie róż, to naturalny rumieniec do małej korekcji. No i brwi można by nieco poprawić, ale to nie jest konieczne. Dlatego, że nie sa w bardzo złym stanie. Ot moga być. ![]() Debiut udany. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za miłe przyjęcie na MM
![]() Aleksandro119 chyba masz ciut racji że lewe oko jest troszke mocniej pomalowane ale to jeszcze brak doświadczenia w malowaniu ![]() Pomadko to prawda jest jeszcze ciut młoda, ale nie miałam na kim przetestować mojej jeszcze mało wprawnej ręki ![]() pozdrówka i dzięki za miłe komentarze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
bardzo ładnie nalozone cienie, najbardziej podoba mi sie pierwsza i druga fotka, bardzo delikatny makijaż
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Co do makijażu to Pomadka i reszta dziewczyn powiedziały już chyba wszystko - temat rumieńców pomijam ![]() Bardzo udany debiut ![]() A lewe oko jest mocniej pomalowane czy to tylko fotka w takim oświetleniu robiona ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() dzięki jesio raz za miłe komentarze, szczerze mówiąc spodziewałam się więcej krytyki a tu miła niespodziewanka ![]() bluegirl dziękuje za komantarzyk ![]() ![]() goldi89 ja sama osobiście nie mam takich problemów ale moja siostrzyczka owszem co zresztą widać na fotkach ![]() mona1978 chyba masz ciut racji że lewe oko jest troszke mocniej pomalowane tylko chyba jak ją malowałam to tego nie zauważyłam, to chyba wina słabego oświetlenia ![]() buziaki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Witamy na Wizazu
![]() A ja powiem tak - rumience wygladaja bardzo slodko i sa trendy w tym sezonie ![]() Wszystko podoba mi sie bardzo, moze jedynie odrobinke mniej ciagnelabym ten zlotawo-rudawy cien po linie brwi - faktycznie, brwi niewyregulowane sprawiaja wrazenie, ze w niektorych miejscach tego cienia jest ciut za duzo, ale generalnie podoba mi sie bardzo, bardzo, bardzo i gratuluje udanego debiutu ![]() p.s. teraz jeszcze raz zerknelam na te zdjecia, i mysle, ze sie troche czepialam - ten cien chyba byl w rzeczywistosci cielisto-zloty, prawda? na moim ekranie wyszedl ciemniejszy i stad to moje marudzenie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez knotie Czas edycji: 2005-11-26 o 11:13 Powód: p.s. dodany;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
A ja to bym chciała takie rumieńce,strasznie mi się podobają, wyglądają bardzo apetycznie i dziewczęco
![]() Makijaż ładny,fajny kolorek cieni i nie ma się do czego przyczepić. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Młodziutka jesteś
![]() Witaj na MM ![]() Makijaż stosowny do wieku, rumieńce również ![]() Brązy bardzo Ci pasują ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Rumieńce są super- bo naturalne- hehehe- podoba mi się- witaj na MM
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
knotie- rzeczywiście ten cień w rudy to raczej nie wpada chyba że odrobine po zmieszaniu z ciemniejszym i jest tak jak sama mówisz raczej cielisto-złoty =) ale dziękuje za miły komentarzyk
![]() urszulakaczmarska, Voodia, M@yk@20- dzięki śliczne ![]() ![]() ![]() pozdrowka i 3majcie siem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
witaj
![]() nie wyciągałabym tak wysoko ciemniejszego cienia, łuk brwiowy pozostawiłabym bardziej naturalny, ale generalnie podoba mi się , łącznie z rumieńcami. BTW można je w miarę łatwo zatuszowac zielonym korektorem, fluidem lub pudrem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hip hip hura naturalności
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.