|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie odnosnie podkladów.
Witam,mam pytanie.Jesten osoba młoda i moja ceta jest calkiem niezla,ale chciala bym zaczas stosowac podklad i zastanawiam sie czy to nie wplynie jakos niekozystnie na moja skupe,czy nie przyspieszy procesu starzenia sie i powstawania zmarszczek.Prosze o rade jaki podklad moglabym stosowac(mam skure sucha).Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mam pytanie odnosnie podkladów.
Jezeli masz dobra cere i jestes mlodziutka uwazam, ze nie powinnas stosowac jeszcze podkladu. Jeszcze bedziesz miala czas , by zakrywac niedoskonalosci cery, he,he.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Mam pytanko odnosnie podkladów?
Czy wszystkie podklady zatykaja pory?Czy stosowanie podkladow powoduje starzenie sie skory i wczesniejsze pojawianie sie zmarszczek.Bardzo zalezy mi na poradzie bo chce stosowac podklad,gdyz moja buzia slicznie po nim wyglada ,ale mam obawy czy mi nie bedzie szkodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam pytanko odnosnie podkladów?
moim zdaniem dzisiejsze podklady (te lepsze) raczej nie zatykaja porow... nie powoduja starzenia sie skory, a czasami wrecz odwrotnie... wiec wydaje mi sie, ze mozesz bez probl;emu ich uzywac... ale czy napewno chcesz?? czy musisz??
jesli nie masz problemow z cera to raczej zrezygnuj z podkladu... a ladny wyglad daje krem koloryzujacy ![]() PoZdRaWiaM!! Villemka
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ybko widzę żeś nowa na forum, więc mam prośbę - nie zakładaj dwóch takich samych wątków - jesli chcialaś doczekać się większej ilości odpowiedzi, wystarczyło podbić wątek. Twoje wątki juz połączyłam, na przyszłość proszę pamiętaj o mojej prośbie
![]() A co do Twojego pytania - nie, podkłady nie niszczą skóry, nie powodują powstawania zmarszczek, sporo podkładów jest już tak dobrej jakości, że ich walory pielęgnacyjne są wręcz równe kremom ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
a jakie kremy koloryzujace byscie polecily?? albo slabo kryjace podklady?? tylko takie do wyrownania kolorytu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.