|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
przestępczość w nocy (pobicia, gwałty)- prośba o link ze statystyką
Czy ktoś z was mógłby podać mi link do danych statystycznych (oczywiście oficjalnych) na temat skali przestępczości nocnej (głównie pobić i gwałtów). Na stronie internetowej KGP nie znalazłem żadnej statystyki na ten temat. Policja udostępnia dodatkowe analizy, wykraczające ponad dane, które prezentuje na swojej stronie tylko dziennikarzom. Dlatego nie mogłem niczego więcej się dowiedzieć. Również na innych stronach internetowych nie znalazłem żadnych badań, które odnoszą się do tej tematyki. Mocno proszę o pomoc. Zastrzegam, że chodzi mi o dane na temat pobić i gwałtów, mających miejsce wyłącznie i konkretnie w nocy, a nie o liczbę tych przestępstw popełnianych ogólnie (chociaż porównanie jednego i drugiego też może być ciekawe).
Edytowane przez hamak288 Czas edycji: 2016-02-25 o 13:26 Powód: dopisanie słowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: przestępczość w nocy (pobicia, gwałty)- prośba o link ze statystyką
W Polsce to chyba tylko te linki które Ci wysłałam na pw. W Stanach te statystyki są bardziej obszerne.
Możesz też spojrzeć na eurostat, może coś takiego tam jest. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.