|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
L'oreal Paris Extreme PlatinumDobry wieczór wszystkim Wizażankom!
![]() Mam do Was pytanie - czy używała któraś z Was farby L'oreal Paris Extreme Platinum? ![]() ![]() ![]() Z góry dzięki za odpowiedź ![]() ![]() Edytowane przez Matshrasu Czas edycji: 2015-01-07 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: L'oreal Paris Extreme Platinum
ale kolor...
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Widziałam je w sklepach i obśliniłam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja też właśnie się w nim zakochałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
A to juz zalezy od twoich wlosow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Wiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Chyab nikt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To jest rozjasniacz i to rzekomo słaby. Na yt jest sporo filmików.
Wysłane poprzez Sony Xperia J- jak Julia. ![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
W końcu z ciekawości wypróbowałam ten rozjaśniacz.
![]() ![]() Edytowane przez Matshrasu Czas edycji: 2015-01-13 o 23:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Połóż farbę z 2 po kropce. Powinno stonowac. Albo szampon marion ultramocny i maska tej samej firmy do blondu. Działają cuda.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Byłam wczoraj u swojej kochanej fryzjerki podcinać końcówki i poradziła mi po cichu by położyć szlachetną perłę (Joanna).
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu. Bardzo dobry wybór, perła to właśnie jak bez.
![]() Wysłane poprzez Sony Xperia Z2.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Używałam tej farby zamiast rozjaśniacza. Z czerwieni chciałam zejść do blondu, a nie chciałam stosować od razu "kurczaczkowych" rozjaśniaczy, a tym bardziej iść do salonu na dekoloryzację. Za pomocą trzech farb wypłukałam sobie z włosów sporo mojej rudzi, a i rozjaśniłam kolor o parę tonów. Z powodu nieumiejętnego stosowania, oczywiście, zrobiłam sobie bielusieńkie odrosty, ale podczas dalszego rozjaśniania (już joanną),wyrównałam różnicę. Porobiły się też pasemka, ale tylko podczas pierwszego stosowania. Potem odcienie wyrównywały się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
W Rossmannie dzisiaj kupiłam za 24, 49 zł
W Naturze są po 24,99 zł - 0,50 zł drożej Nie wiem do kiedy promocja, ale wszystkie Loreal Prefference są w promocji, extreme okatinum również. Dokupiłam też Bardzo bardzo jasny chłodny kryształowy blond. Jak dla mnie najpiękniejszy kolor świata ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Używałam
![]() W dodatku na blond włosy więc powinno być okej. A wyszły żółte i pokruszyły się tak, że są cieniowane. A miałam włosy za łopatki równe. Naprawdę nie polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
shillia czemu nałożyłaś tak mocny rozjaśniacz na już rozjaśnione włosy? nigdy nie powinno się tak robić!
a jeżeli masz naturalne jasny blond to zupełnie niepotrzebnie użyłaś tak mocnej farby. Moim zdaniem postąpiłaś trochę bezmyślnie i teraz możesz mieć pretensje jedynie do siebie ![]() Seria Platinum jest bardzo silnie rozjaśniającą serią i dla mnie normalne jest, że przy nieumiejętnym nałożeniu zniszczy włosy słabe lub wcześniej rozjaśniane. Osobiście nie używałam, ale widziałam filmiki Kretki na youtube i całkiem ładna platyna jej wychodzi po tej farbie. Ja wolę tradycyjny sposób - rozjaśniacz syoss 11-0 + toner fioletowy wymieszany z odżywką. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
kupilam ja wczoraj
farba po nalozeniu nie piecze i nie smierdzi rozjasnie dobrze ale to napewno nie jest kolor platyny a zwykly jasny blond poprostu wprowadzaja ta nazwa w blad ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.