|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Chanel - kilka lekcji video / makijaż
Kilka krótkich filmów video z poradami jak wykonać makijaż ( twarzy , oczu , ust )
http://www.chanel.com/fb/um.cfm?la=e...32.126~general http://www.chanel.com/fb/um.cfm?la=e...32.126~general |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Chanel - kilka lekcji video / makijaż
fajne,mi sie podobaja najbardziej makijaze oczu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Super!Dobrze pokazane.Tylko ogladac i wprowadzac w zycie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a jak to uruchomić? Bo klikam play i nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
U mnie też nic nie działa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Już wiem! Trzeba poczekać aż paseczek na dole zrobi się cały szary
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ahaaa!! Działa!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
ja za to miałam wrażenie, że ona bardzo mało tego podkładu nakłada, chyba, że to ja nakładam tonami
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A mi się wydaje, że nie ma osób z cerą idealną, a panienka była po prostu już umalowana i stąd znikoma ilość nakładanego podkładu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Hmm... ja to jestem chyba ciemna masa...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Naciskam na 'aplicatin film' czy jakos tak:P I pojawia sie taka ramka na tym rysunku co byll poprzednio ale go nie 'zmazuje' tylko taka ee.. przezroczysta i takie male figurki w lewym gornym rogu :P I nie chce sie nic wiecej pokazac ;( Alez jachyba ciemna masa jestem ;(
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Wchodzisz na chanel.com wybierasz panstwo (ja wybralam usa),klikasz na FRAGRANCE & BEAUTY,nastepnie na PRODUCTS - MAKEUP,potem na MAKEUP APLICATION VIDEOS,pozniej wybierasz co Cie interesuje (eyes,face,lips),klikasz ok,i np jesli wybralas eyes to teraz powiedzmy klikasz na "eye shadow" i teraz na "view the video".Przy kazdym pokazanym produkcie jest malutkie zdjecie no i filmik na dole.Teraz tylko czekasz i samo sie wlacza.Nie trzeba nic naciskac.UFF,to sie opisalam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Chcialam tylko zaznaczyc ze na tych filmach malowana jest piekna dziewczyna o idealnej cerze i rysach twarzy,taka slicznotka nawet bez makijazu wygladalaby rownie slicznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
iwciunia napisał(a):
> Chcialam tylko zaznaczyc ze na tych filmach malowana jest piekna dziewczyna o idealnej cerze i rysach twarzy,taka slicznotka nawet bez makijazu wygladalaby rownie slicznie ![]() Iii tam... A ja uparcie będę twierdzić, że to kwestia dobrze wykonanego już wcześniej makijażu, oświetlenia, poprawek komputerowych... I tak uważam, że wizazanki są ładniejsze, tylko my nie mamy własnych stylistów i fotografów oraz grafików komputerowych. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
to nie ważne czy malowana jest piękna dziewczyna i czy nakłada sie tego podkładu dużo czy mało...
po raz pierwszy widzę jak TO się robi ![]() ![]() A ponoć od czoła nakładamy podkład a tu babka robi to od policzków... czyli tak jak ja... może taka ciemna masa ze mnie to nie jest? :P bardzo mi się podobają te filmiki szkoda ze nie można ich zgrać i raz po raz sobie je oglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
lejka napisał(a):
> Iii tam... A ja uparcie będę twierdzić, że to kwestia dobrze wykonanego już wcześniej makijażu, oświetlenia, poprawek komputerowych... I tak uważam, że wizazanki są ładniejsze, tylko my nie mamy własnych stylistów i fotografów oraz grafików komputerowych. ![]() Masz rację Lejuś. Te Panie są już "zrobione" [oczywiście mają sliczne rysy twarzy i ładną cerę], ale np. na filmikach z nakładaniem podkładu mają momentami [nie w każdym ujęciu - ale w takim, kiedy widzimy całą twarz] położony jasny cień pod łukiem brwiowym oraz ciemniejszy na załamaniu powieki. Filmiki są fajne, bo można sobie podpatrzyć różne tricki a już dla początkującej Pudernicy to doskonały materiał edukacyjny ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
a wiecie może których to cieni użyła w filmiku? tzn wiem że to 4 Ombers ale jaki kolorek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
uhm..no tak pewnie macie racje makijaz maja juz wcxzesniej wykonany,do tego oswietlenie itd itp ale nie wiem czy ktos zauwazyl najwazniejsza rzecz a mianowicie ze to sa kosmetyki CHANEL
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
iwciunia napisał(a):
> uhm..no tak pewnie macie racje makijaz maja juz wcxzesniej wykonany,do tego oswietlenie itd itp ale nie wiem czy ktos zauwazyl najwazniejsza rzecz a mianowicie ze to sa kosmetyki CHANEL ![]() ![]() Eee tam, testowałam ich podkłady, Loreal jest dla mnie o niebo lepszy. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
iwciunia napisał(a):
> tylko nie piszcie ze tanszymi kosmetykami mozna tez ladnie sie pomalowac bo to wiem , ale jakosc chanel zawsze bedzie o niebo lepsza niz innych, tanszych ![]() polemizowałabym. kiedyś używałam kosmetyków wysokopółkowych i śerdiopółkowych i doszłam do wniosku, że nie będę przepłacać ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
> iwciunia napisał(a):
> > tylko nie piszcie ze tanszymi kosmetykami mozna tez ladnie sie pomalowac bo to wiem , ale jakosc chanel zawsze bedzie o niebo lepsza niz innych, tanszych ![]() > Ja też bym polemizowała; choć nie używam często kosmetyków wysokopółkowych myślę że ostateczny efekt makijażu najbardziej zależy od osoby go wykonującej, wiedzy i praktyki w malowaniu. Wydaje mi się że to cały sekret ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
no no.. niezłe! zaraz lece sama próbowac hehe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel - kilka lekcji video / makijaż
te likni s pierwszego watku nie chca mi sie otwierac
![]() ![]() podaje dzialajacy link: fajne filmiki, zobaczylam miedzy innymi jak mozna uzywac tajemniczego kosmetyku - bazy blanc universelle ![]() polecam! http://uma.chanel.com/vfinder.php |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.