|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Prezent dla teściowej poradźcie :)))
Za kilka dni muszę kupic jakiś prezent dla mojej teściowej i co gorsza nie mam w tym roku żadnej koncepcji
. Wyczerpałam już chyba przez te kilka lat swoje pomysły Jest to osoba która nie ma żadnego konkretnego hobby, zawsze dostaje od wszystkich przeważnie kosmetyki, więc nie chcę jej zawalać łazienki rzeczami, które już się składują W zeszłym roku dostała ode mnie i mojego małżonka perfumy Dune bo wiedziałam że bardzo chce je mieć Ale w tym roku jestem w kropce, napiszcie proszę co można kupić, chciałabym coś oryginalnego, pożytecznego ale jednocześnie wyjątkowego ![]() Zakres cenowy tak do 100 zł.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezent dla teściowej poradźcie :)))
Hej
![]() ja kupiłabym jakiś wisiorek bądź w ogole coś ładnego z biżuterii ze srebra. (swoją drogą, moje zboczenie zawodowe, bo pracuję w firmie jubilerskiej )Dobry pomysl to też skórzany organizer (jesli to aktywna babeczka) lub piekny wiszacy duży kalendarz na 2006 rok ![]() jak cos mi sie jeszcze przypomni dam znać |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Popieram Sylwię. Myślę, że jakiś wisior albo broszka ze srebra i np. bursztynu byłyby super.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
choć tu pole do popisu jest nadal duże, bo biżuterii chyba nigdy nie jest za dużo
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj, o bursztynie coś wiem
teraz są piękne, nowoczesne formy srebra + bursztynu tak wykonane, że az trudno uwierzyć że to w ogole bursztyn - ongiś uważany za "babciowy"
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
A może jakąś płytę z hitami z czasów jej młodości?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężki orzech do zgryzienia ;/
A co na to twój TŻ? Może razem coś ustalcie? W końcu syn lepiej zna swoją mame ;- ) Ja osobiscie wybrałabym coś z bizuterii. Tak jak Dziewczyny pisały wcześniej, może jakąś broszkę? Wiem, że Apart ma bardzo eleganckie i ładne broszki- nawet sama taką chciałabym mieć ;- )
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Moje typy:
elegancko / bajerancka filiżanka, zestaw pięknych kieliszków - za 100zł mozesz kupić na przykład 2 kieliszki do szampana i 2 do wina - na romantyczne wieczory z teściem jak znalazł
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chciałabym to zobaczyć ale pomysł ciekawy dziękujęChyba jednak skuszę się na coś z tego sreberka z bursztynem , muszę pochodzić po sklepach . Podrzucę może jej dzieci a sama poszperam
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie coś dostał od mojej babci (wg mojego pomysłu) mój chrzestny. Też go sobie raczej w takiej sytuacji nie wyobrażam, może dlatego że bywa dla mnie jak ojciec, którego w zasadzie nigdy nie miałam. Wiem jednak że on i jego pani byli zachwyceni
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Może jakieś herbaty z herbaciarni? Ja kupiłam chłopakowi marcepanową, irish cream i coś jeszcze i bardzo sobie chwali. Możesz to ładnie zapakować i dołączyć jakąś ciekawą filiżankę do herbaty. Ewentualnie poszukać w jakimś sklepie internetowym kawy smakowej
Może jakieś słodycze z Lindta?
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Najlepiej miotłę. Hihi
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Fascynacja, mam ten sam problem
![]() "Tesciowa" ma imieniny w te sobote i niestety Nas zaprosila TZ sie poddal i zwalil 'wymyslenie' prezentu na mnie. Organizer, fajna sprawa. Przynajmniej dla mojej roztrzepanej ![]() Wykorzytsam ten pomysl na gwiazdke Bizuterii kupić nie chcemy, bo siostra TZ na taki sam pomysl wpadla i juz jej jakies ustrojstwo kupila
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W każdym bądź razie dzięki dzieczyny za rady
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
ja również wybrałabym coś z biżuterii, bransoletkę albo wisiorek, może jakiś bajerancki (ale też stosowny do wieku:P) łańcuszek
może jakąś łądną apaszkę z porządnego materiału... a może jakiś karnecik do salonu spa albo coś w tym typie
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo podoba mi się pomysł Anki
Albo zamiast filiżanki - kubek z zaparzaczem, teraz można kupić naprawdę piękne Druga opcja to dzbanuszek do herbaty z podgrzewaczem
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Albo manicure + masaż twarzy ![]() Ja oszalalabym z radości z takiego prezentu, niestety moi prezentodawcy nigdy nie są tacy domyślni... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
No i musze dziś wyruszyć na te zakupki
toć Jej wielki dzień już jutro Pochodze troszkę, poszperam, zajrzę do sklepu z herbatką i kawą . Pomyslałam skoro ma tyle odmian i smaków herbaty to może uda mi się dostać kawkę waniliową albo inną jakaś pyszną
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
A co powiesz na jakas ladna swieczke? Jakas zapachowa,ladnie zdobiona?Teraz okres zimowy sie zbliza,czesciej siedzi sie w domu.A jakas orginalna swieczka na dlugie wieczory napewno umili czas.Zycze udanych zakupow i daj znac,co kupilas!
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Kiedyś w sklepiku z papeterią, pocztówkami i innymi pamiętkowymi rzeczami widziałam książkę, gdzie w tytule było, że to prezent dla kochanej teściowej. Ta książka z tego co pamiętam to był elegancki zbiór wierszy, piękne zdjęcia. Aż żałowałam, że jeszcze nie mam teściowej, bo taki prezent wydaje mi się byłby szalenie ciepłym upominkiem.
|
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
Perfum
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No , ale już wróciłam i zakupiłam .... .... kawę o smaku waniliowym do tego 2 filiżanki. A całkowicie nadprogramowo zobaczyłam taką śliczną kaczkę z porcelany na owoce czy inne drobiazgi tego typu i też ją kupiłam nie mogłam się oprzeć. Akurat jest w kolorach w jakich ma urządzony salon
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
No to super! Mam nadzieję, że prezent się spodoba
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
hmm.. a może jakiś kuferek na różnie pierdółki, albo jakaś kosmetyczkę. Może lubi dostawać kwiaty, to jakiś ładny wazon, a może nowe papcie
Powodzenia
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
chyba sie spóźniłam haha, coś ostatnio mało kumata jestem
i co to pisanie pracy licencjackiej robi z ludźmi...
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Jak macie fajnie, że macie ochotę na kupowanie prezentów teściowej...Mój teść wdowiec ożenił się powtórnie i mam taką "przyszywaną teściową". Jak jej cokolwiek kupowałam - ona nigdy przy mnie prezentu nie otwierała. Perfumy ustawaiała jak trofea na półce w łazience i nigdy nie używała...apaszek nie widziałm żeby nosiła. Z biżuterii nosi tylko złoto i to tylko pokaźnych rozmiarów więc odpada. Więc kiedy kilka razy z rzędu "zapomniała" o moich urodzinach, imieninach, urodzinach i imieninach męża oraz naszej córeczki - to ja "zapomniałam" o jej...I mama ją z głowy!
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Ehehe
W sumie to niedobrze tak masz z teściowa ale co zrobic..ty sie bynajmniej starałas a to ze ona taka jest to juz nie Twoja wina.. moja przyszla tesciowa na szczescie jest tak wyluzowana kobietka ze sie nie obawiam o nic...gorzej z moimi rodzicami..moj wybranek moze miec z nimi problem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

. Wyczerpałam już chyba przez te kilka lat swoje pomysły
Jest to osoba która nie ma żadnego konkretnego hobby, zawsze dostaje od wszystkich przeważnie kosmetyki, więc nie chcę jej zawalać łazienki rzeczami, które już się składują
W zeszłym roku dostała ode mnie i mojego małżonka perfumy Dune bo wiedziałam że bardzo chce je mieć 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i co to pisanie pracy licencjackiej robi z ludźmi...