|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
La mariee warszawa pilne
Hej wszystkim przyszłym pannom młodym Cmok
Czy któraś może się podzielić opinia LA MARIEE w sensie juz zakupiona suknia i czy wszystko było ok i na czas? Znalazłam tam piekna suknie model wprost idealny dla mnie. Ślub mam 23.07.16 i babka powiedziala że to juz czas żeby zamowić. Ale powiedziała ze sukienka bedzie na drugą połowe czerwca i wtedy zaczną się przymiarki (w czasie wizyty zmierzyła moje rozmiary suknia przyjdzie w moim rozmiarze) Zastanawia mnie bo druga połowa czerwca a w umowie zawarte ze zastrzegaja sobie 21 dni na wydłużenie realizacji od daty ustalonej Co daje praktycznie date mojego ślubu! Co jeżeli nie zdążą ? Czy ktoś wie jak to wygląda czy czesto sie takie wydłużenia spotyka? I czy przymiarki pod koniec czerwca a ślub pod koniec lipca to dobry pomysł ? jest mało opinni o tym salonie albo negatywne Nie wiem co mam robic mam czas do soboty na decyzje Frown Confused Help |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: La mariee warszawa pilne
Cytat:
Ale nie ma co się stresować na zapas! Przyjdzie na czas
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.