|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Gdy dziewczyna chce więcej seksu
Mój problem może się wam wydać błahy, ale już naprawdę nie wiem co robić. Zamieszkałem 2 miesiące temu ze swoją dziewczyną, i mam problem odnośnie seksu. Ona chce się kochać codziennie, przeważnie wieczorem gdy idziemy spać, a ja poważnie,nie daję już rady. Mi wystarczy seks co 2-3 dni, a ona nalego na codzienny seks. Próbowałem stosunek zastąpić czymś innym, ale oralnego nie chcę, chyba że tylko takie mizianie do gry wstępnej, bo kiedyś masturbowała się prysznicem i nie wiele teraz odczuwa.
Zostaje tylko seks na zasadzie penis-pochwa, albo moje palce-pochwa/łechtaczka, ale nie bardzo chce się godzić na palce bo twierdzi, że palcami to może zrobić sobie sama. Dość łatwo szczytuje pochwowo i takiego seksu wymaga. Gdy jestem napalony, to nasz seks wygląda tak, że po kilku minutach w niej dochodzę a ona jeszcze przeważnie nie, i pomagam potem jej palcami, a gdy jestem nie napalony, bo chce seksu codzień to nie wiele odczuwam, i nasz seks trwa nawet naście minut do pół godziny, po takim maratonie mam spuchniety napletek, i obolałego penisa, a satysfakcji prawie żadnej. Podejmowałem temat, ale ona mnie zbywa, wieczorem dobiera się do mnie, ja odmawiam, ona mnie "smyra" a gdy osiągne wzwód,to nalega aby jej to zrobił, mówi co ci zależy jak ci juz stoi, a stoi bo pobudza mnie na siłę ręką, to wiadomo że stanie,ale ochoty to je nie mam żadnej. Kocham ją, zależ mi na niej, ale coraz bardziej tracę ochotę na seks, staje się dla mnie przykry. I nie wiem jak znaleźć wyjscie z tej sytuacji. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gdy dziewczyna chce więcej seksu
Czy ja dobrze zrozumiałam, że normalnie kiedy chcesz seksu trwa on kilka minut ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale że to krótko? Chyba kazdy facet tyle. ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Może jakieś sugestie? Bo nie chodzi tu o czas ale o częstotliwosc stosunków. Edytowane przez alisto Czas edycji: 2016-02-19 o 16:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie, skąd. Dzisiaj dużo trolowych seks-wątków, a ja głupia daję się w to wciągać. Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2016-02-19 o 17:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi na seksy (penis w pochwie/tyłku) to okołu godziny zajmuje, no ale to ja ![]() Zajmij ją czymś w ciągu dnia, zmęcz ją. Nie wiem, przejażdżka rowerowa (tak, wiem jest luty ![]() Jeszcze opcja, że się w końcu znudzi proszeniem. Mi się kiedyś odechciało ![]()
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli to nie troll (a mam wielką nadzieje że tak jest )--to radziłabym Ci Autorze wymiksować się z tego związku i to jak najszybciej dziewczyna Cie zwyczajnie molestuje seksualnie i wsi jej to jak Ty sam się z tym czujesz. Nie wyobrażam sobie że odczuwasz jakieś dolegliwość fizyczne i masz dość ciągłej stymulacji -a ona ma to w dupie .Jak nie rozumie grzecznie co do niej mówisz to użyj siły żeby jej to wytłumaczyć -gęby nie masz ? nie umiesz się bronic? Edytowane przez 20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e Czas edycji: 2016-02-19 o 17:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.