|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
co ja mam z sobą zrobić??
Hejka@!
prosze o rady.... nigdy nie byłam u wizażystki a bardzo chciałabym poznać jej opinie, szczególnie co mam zrobić z fryzurką?mam problem bo moje włoski sa cienkie a jak chce je podkręcić to za 10min sie rozporostowują ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: co ja mam z sobą zrobić??
Zetnij włoski
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Witaj
Co do włosków ja bym je wystopniowała troszke- dzieki temu fryzurka bedzie miała wieksza objetość i bedzie lżejsza. Masz dość pociagłą twarz i obecna fryzurka jeszcze ją bardziej wyszczupla - należałoby 'złamać' nieco tą podłuzna linie ![]() Co do oczu - postaw na odpowiednia pielegnacje - jest duzy wybór kremów niwelujących zapuchniete oczka ![]() Tym czasem uzywaj odpowiednich korektorów ![]() Mozesz nieco rozjaśnić oczka nakładając w kącikach oczu i pod łukiem brwiowym świetlisty-jasny cień. Róz - najlepiej bardzo delikatny - kolor pudrowy - nałozony na kosci policzkowe i lekkie muśnięcie na powieki nada buzi świeżośći i ja rozjasni ![]() pzdr i udanych eksperymentów zycze ![]() sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
wielkie dzięki Sam za dobre Rady, ale kochana powiedz mi prosze czy jak ja wystopniuje moje włoski czy one bedą mi sie układać? czy będzie jakiś efekt jak one są takie miękkie i cienkie? i nie podatne na stylizacje
![]() odnośnie różu to jaki to jest kolor pudrowy? czy chodzi o kolor pudru?czyli beż? odnośńie oczek to chyba defekty są dziedziczne i zniwelować ich sie raczej nie da? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.