Czy któraś z Wizażanek go rozpoznaje??? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-04-10, 22:47   #1
Justyna975
Przyczajenie

Czy któraś z Wizażanek go rozpoznaje???

Jakiś czas temu poznałam faceta. Poznałam go na sieci.
Rozmawiamy ze sobą już chyba 5 tygodni i wydaje się być idealny . A to nie możliwe.
Ostatnio rozmawialiśmy na skajpie. Opowiadał o rozwodzie, o tym, że nie widział się długo ze swoim synem i troche bardziej prywatnych rzeczy o swojej byłej. Zresztą też Polce.
Wszystko fajnie, wszystko cacy, tylko że w profilu podaje, że jest bezdzietnym kawalerem. Głupio mi o to spytać, ale nie daje mi to spokoju.
Przysłał mi wiele prywatnych zdjęć i bardzo chciałbym mu ufać, ale ten mały szczegół nie daje mi spokoju.

Ma na imię John (przynajmniej tak się przedstawia).
Chce, żebym go odwiedziła w Irlandii.

Mam pytanie, czy któraś z Was miała może z nim kontakt? Czy wie coś o takim jegomościu??

Pomóżcie proszę.
Pozdrawiam,
Justyna.

Edytowane przez Maguda_
Czas edycji: 2016-04-11 o 00:34 Powód: usunięcie reklamy
Justyna975 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 23:10   #2
telka146
Rozeznanie

Dot.: Czy któraś z Wizażanek go rozpoznaje???

A co to "mail order bride"? Zaprasza Cie do Irlandii? Miałaś zamiar jechać ?

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Wlasnie weszłam na ta stronę, strasznie to dziwne. Typowa strona na "order bride"
telka146 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 23:12   #3
Justyna975
Przyczajenie

A co to jest "order bride"?

Szczerze, to mam zamiar jechać. Naprawdę wydaje się być w porządku.
Pisali do mnie też inni faceci z tej strony, jestem tam już dość długo (prawie 11 mies). Sami zagraniczni praktycznie, szukają Polek.

Wcześniej byłam zarejestrowana na <<ciach, ciach>>,, ale tam dość szybko zaczęli wymagać opłaty, a tu wszystko za darmo, faceci w 50% na poziomie, bo debili też można spotkać...

Edytowane przez Maguda_
Czas edycji: 2016-04-11 o 00:35
Justyna975 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 23:30   #4
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usunięte

Wygląda na bardzo sympatyczną osobę, ale ja się w sumie nie znam na facetach Powodzenia!
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 23:39   #5
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Justyna975 Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu poznałam faceta. Poznałam go na sieci.
Rozmawiamy ze sobą już chyba 5 tygodni i wydaje się być idealny . A to nie możliwe.
Ostatnio rozmawialiśmy na skajpie. Opowiadał o rozwodzie, o tym, że nie widział się długo ze swoim synem i troche bardziej prywatnych rzeczy o swojej byłej. Zresztą też Polce.
Wszystko fajnie, wszystko cacy, tylko że w profilu podaje, że jest bezdzietnym kawalerem. Głupio mi o to spytać, ale nie daje mi to spokoju.
Przysłał mi wiele prywatnych zdjęć i bardzo chciałbym mu ufać, ale ten mały szczegół nie daje mi spokoju.

Ma na imię John (przynajmniej tak się przedstawia).
Chce, żebym go odwiedziła w Irlandii.

Mam pytanie, czy któraś z Was miała może z nim kontakt? Czy wie coś o takim jegomościu??

Pomóżcie proszę.
Pozdrawiam,
Justyna.
Zatem łże. Daj sobie spokój, jeśli nie chcesz się pakować w "wydaje się być idealny". No chyba, że gustujesz w stałych klientach tych agencji/serwisów, sprowadzających żony z Europy Wschodniej. Nie pierwszyzna to już dla niego, więc może się zawczasu zorientuj jak długo on zamierza być taki idealny i na ile planuje to małżeństwo.
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 23:45   #6
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Reklama portalu. Autorka działa też na plotkowym
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-10, 23:49   #7
201607040950
Konto usunięte

[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;58738776]Wygląda na bardzo sympatyczną osobę, ale ja się w sumie nie znam na facetach Powodzenia! [/QUOTE]

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
Reklama portalu. Autorka działa też na plotkowym
Licząc, że któraś skusi się na kłamliwego kawalera ?
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-11, 10:56   #8
_Lawendowo_
Raczkowanie

Kobieto, jak jest taki idealny to niech się bujnie do Ciebie, a nie Ty do Irlandii będziesz latać... Naiwność kobiet mnie przeraża czasem.
_Lawendowo_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-11, 16:20   #9
201703061049
Konto usunięte

Link już usunięty ale jak to stronka ''mail order bride'' to nie polecam.
''Żonka na zamówienie'' - czytaj mężczyźni z Europy zachodniej szukają pań, którym zalezy na paszporcie/wizie. Biorą z nimi ślub, ale tu się podobieństwo do normalnego związku kończy - zapewnili wizę, ty zapewniasz usługi seksualne/obowiązki domowe.
Gloryfikowany sponsoring moim zdaniem, widuję takie parki, żenada.
201703061049 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-12, 14:19   #10
Fleur_D
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztojabudu Pokaż wiadomość
Link już usunięty ale jak to stronka ''mail order bride'' to nie polecam.
''Żonka na zamówienie'' - czytaj mężczyźni z Europy zachodniej szukają pań, którym zalezy na paszporcie/wizie. Biorą z nimi ślub, ale tu się podobieństwo do normalnego związku kończy - zapewnili wizę, ty zapewniasz usługi seksualne/obowiązki domowe.
Gloryfikowany sponsoring moim zdaniem, widuję takie parki, żenada.
Ale jaki jest sens takiego układu w przypadku Polki i Irlandczyka?

Oczywiście, nie neguję tego piszesz, nawet jestem pewna, że masz rację. Ale dziwi mnie to w odniesieniu do tego przypadku. Jakby autorka była np: z Ukrainy, to co innego. Polka może się w każdej chwili spakować, pojechać do Irlandii i zacząć pracę. Nie opłaca się być prostytutką i gosposią za samo utrzymanie, za to można zarobić więcej. Czyżby bazowali na niewiedzy i ogólnym nieogarnięciu?

Choć zgadzam się z opinią, że to zwykła reklama. Jednak nie sądzę, żeby można było znaleźć takie głupiutkie Wizażanki.
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-12, 16:33   #11
201703061049
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Fleur_D Pokaż wiadomość
Ale jaki jest sens takiego układu w przypadku Polki i Irlandczyka?

Oczywiście, nie neguję tego piszesz, nawet jestem pewna, że masz rację. Ale dziwi mnie to w odniesieniu do tego przypadku. Jakby autorka była np: z Ukrainy, to co innego. Polka może się w każdej chwili spakować, pojechać do Irlandii i zacząć pracę. Nie opłaca się być prostytutką i gosposią za samo utrzymanie, za to można zarobić więcej. Czyżby bazowali na niewiedzy i ogólnym nieogarnięciu?

Choć zgadzam się z opinią, że to zwykła reklama. Jednak nie sądzę, żeby można było znaleźć takie głupiutkie Wizażanki.
Ja też nie wiem... może chodzi o uzyskanie obywatelstwa wcześniej? Obywatelstwo dawałoby lepszy dostęp do socjalu, pracy itp. Ale nie wiem, może faktycznie szukają nieogarniętej
201703061049 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości