|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy któraś z Wizażanek go rozpoznaje???
Jakiś czas temu poznałam faceta. Poznałam go na sieci.
Rozmawiamy ze sobą już chyba 5 tygodni i wydaje się być idealny ![]() Ostatnio rozmawialiśmy na skajpie. Opowiadał o rozwodzie, o tym, że nie widział się długo ze swoim synem i troche bardziej prywatnych rzeczy o swojej byłej. Zresztą też Polce. Wszystko fajnie, wszystko cacy, tylko że w profilu podaje, że jest bezdzietnym kawalerem. Głupio mi o to spytać, ale nie daje mi to spokoju. Przysłał mi wiele prywatnych zdjęć i bardzo chciałbym mu ufać, ale ten mały szczegół nie daje mi spokoju. Ma na imię John (przynajmniej tak się przedstawia). Chce, żebym go odwiedziła w Irlandii. Mam pytanie, czy któraś z Was miała może z nim kontakt? Czy wie coś o takim jegomościu?? Pomóżcie proszę. Pozdrawiam, Justyna. Edytowane przez Maguda_ Czas edycji: 2016-04-11 o 00:34 Powód: usunięcie reklamy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy któraś z Wizażanek go rozpoznaje???
A co to "mail order bride"? Zaprasza Cie do Irlandii? Miałaś zamiar jechać ?
---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Wlasnie weszłam na ta stronę, strasznie to dziwne. Typowa strona na "order bride"
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
A co to jest "order bride"?
Szczerze, to mam zamiar jechać. Naprawdę wydaje się być w porządku. Pisali do mnie też inni faceci z tej strony, jestem tam już dość długo (prawie 11 mies). Sami zagraniczni praktycznie, szukają Polek. Wcześniej byłam zarejestrowana na <<ciach, ciach>>,, ale tam dość szybko zaczęli wymagać opłaty, a tu wszystko za darmo, faceci w 50% na poziomie, bo debili też można spotkać... Edytowane przez Maguda_ Czas edycji: 2016-04-11 o 00:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Wygląda na bardzo sympatyczną osobę, ale ja się w sumie nie znam na facetach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Reklama portalu. Autorka działa też na plotkowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;58738776]Wygląda na bardzo sympatyczną osobę, ale ja się w sumie nie znam na facetach
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Licząc, że któraś skusi się na kłamliwego kawalera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Kobieto, jak jest taki idealny to niech się bujnie do Ciebie, a nie Ty do Irlandii będziesz latać... Naiwność kobiet mnie przeraża czasem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Link już usunięty ale jak to stronka ''mail order bride'' to nie polecam.
''Żonka na zamówienie'' - czytaj mężczyźni z Europy zachodniej szukają pań, którym zalezy na paszporcie/wizie. Biorą z nimi ślub, ale tu się podobieństwo do normalnego związku kończy - zapewnili wizę, ty zapewniasz usługi seksualne/obowiązki domowe. Gloryfikowany sponsoring moim zdaniem, widuję takie parki, żenada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście, nie neguję tego piszesz, nawet jestem pewna, że masz rację. Ale dziwi mnie to w odniesieniu do tego przypadku. Jakby autorka była np: z Ukrainy, to co innego. Polka może się w każdej chwili spakować, pojechać do Irlandii i zacząć pracę. Nie opłaca się być prostytutką i gosposią za samo utrzymanie, za to można zarobić więcej. Czyżby bazowali na niewiedzy i ogólnym nieogarnięciu? Choć zgadzam się z opinią, że to zwykła reklama. Jednak nie sądzę, żeby można było znaleźć takie głupiutkie Wizażanki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.