|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
soczewki a robienie tipsow
nie wiedzialam na jakim dziale zalozyc ten watek wiec zakladam na plotkowym
powiedzcie mi jak to jest - czy jesli nosi sie soczewki na oczach to mozna robic tipsy? czy np ten pyl z pilowania nie podraznia jakos soczewek? czy nie szkodzi im? jest ktos kto nosi soczewki i robi tipsy?
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: soczewki a robienie tipsow
Ja nosze soczewki,nie robie co prawda tipsow ale czasami mam je robione.Bo chyba dobrze zrozumialam Twoje pytanie
![]() Powiem tak: kiedy idę sobie zrobić tipsy lub kiedy idę do fryzjera,na zajęcia tańca zwykle wyjmuję soczewki. Raz nie wyjęłam ich kiedy szłam na tipsy i nic się nie stało.Jednak osoba robiąca paznokcie pochyla się chyba nisko nad klientką i wtedy może dojść do zapylenia oka a jak wpadnie jakiś paproch do oka w którym jest soczewka jest to dosyć nieprzyjemne. Raz poszłam podciąć grzywkę w soczewkach,drobny włosek dostał mi sie do oka i do dzisiaj pamiętam kłucie i ból. Myślę,że możesz spróbować ale powinnaś mieć możliwość szybkiego ich wyjęcia w razie czego i przepłukania oka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja mam soczewki i robię tipsy, nie czuję dyskomfortu, ale to pewnie kwestia wrażliwości oka, bo np. moja mama nie zaśnei w soczewkach a ja mogłabym ich nie wyciągać przez tydzień i żyć
![]() W każdym razie nie mam pochłaniacza pyłu, a tego produkuję mnóstwo. Myślę, że soczewki nie są przeciwskazaniem dla stylzacji paznokci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dzieki dziewczyny za odpowiedzi
Agoosia wlasnie chodzilo mi o wypowiedz kogos kto nosi soczewki i robi tipsy ja co prawda nie nosze soczewek korekcyjnych ale kupilam sobie soczewki kolorowe i wczoraj mialam je pierwszy raz. dzis znowu chce zalozyc a mam po poludniu klientke i wlasnie zastanawialam sie czy jedno drugiemu nie przeszkadza jeszcze raz dzieki ![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.