|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
A może by tak forum komputerowe?
Witam
Mam pytanko:czy można by było stworzyć jakiś mały kącik dla Wizażanek chcących pisać lub zapytać na tematy związane z komputerem i innymi sprzętami?Moim zdaniem przydałoby się miejsce gdzie zebrałoby się wątki na tematy oprogramowania i inne takie techniczne sprawki.Ja sama bardzo chętnie bym z niego korzystała jako że jestem kompletnie zielona w tych sprawach I właśnie mam problem bo nie wiem gdzie moge przestawić "coś" żebym mogła pisać hiszpańskie literki Męczę się juz parę dni a muszę zrobić zadanie domowe i ciągle mi wywala że wszystko jest źle bo używam polskich znaków.Wymysliłam nawet że zamiast odwróconego wykrzyknika będę robić " i " ale nie udało mi się oszukać systemu I gdyby ktoś mi pomógł byłabym bardzo wdzięczna
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: A może by tak forum komputerowe?
mamy przeciez forum "techniczne"
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Też uważam ,że przydałoby się takie forum(techniczne nawet nie wiem gdzie jest).Podejrzewam,że więcej dziewczyn by tam zaglądało niż na forum - gotowanie.
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Pomysł ciekawy i warty przemyślenia.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi się, że wątków komputerowych jest tak niewiele, że nie ma sensu tworzyć osobnego forum. poza tym, w Internecie jest mnóstwo forów komputerowych, na których są lepsi specjaliści z tej dziedziny niż na Wizażu
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
ja też uważam że takie forum nie jest potrzebne, moim zdaniem nie cieszyłoby sie popularnością
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Hm...wiem że są fora komputerowe ale pomyślałam że i na wizażu przydałaby sie mała pomoc dla "zielonych"Może źle sie wyraziłam,w sumie to nie chodzi mi o forum ale ja wiem...no jakis taki kącik zeby takie wątki były wjednym miejscu
Ale dalej mam pytanko: gdzie ustawic klawiaturę zebym mogła pisac hiszpańskie literki??Aż mi wstyd że znowu o to pytam ale ja naprawde nie wiem...taka zielona jestem
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Komputerkowe TAK TAK TAK
![]() A poza tym takie forum przyciągnęłoby na wizaż trochę facetów, oni zawsze są pomocni w takich sprawach
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
jestem za, ale osobiście uważam, że to nie przejdzie, gdyż są problemy z serwerem i takie podforum by jeszcze utrudniłoby działanie wizażu
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Przestawienie ogolne: Panel sterowania ->opcje regionalne i jezykowe->jezyki->szczegoly->dodaj. Masz tam tez rozne kombinacje dla roznych celow, wiekszosc jezykow jest juz zainstalowana, jesli jakiegos brakuje mozesz doinstalowac z CD lub http://www.microsoft.com/downloads/w...DisplayLang=pl Zapamietaj ustawienia jakie masz teraz, ogolnie trudno zapamietac co sie zmienilo, aby do tego powrocic. Sam Word: Jesli dokument piszesz w word, a potrzebujesz "dziwnego" znaczka sa zazwyczaj w narzedzia->symbol. Mozesz tez przestawic calego worda aby moc pisac w innym jezyku: Narzedzia->jezyk. ( moze byc potrzebne CD z Windows lub Word (MS Word lub to co masz) (Windows XP) pozdrawiam aniolek |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

Mam pytanko:czy można by było stworzyć jakiś mały kącik dla Wizażanek chcących pisać lub zapytać na tematy związane z komputerem i innymi sprzętami?Moim zdaniem przydałoby się miejsce gdzie zebrałoby się wątki na tematy oprogramowania i inne takie techniczne sprawki.Ja sama bardzo chętnie bym z niego korzystała
jako że jestem kompletnie zielona w tych sprawach
Męczę się juz parę dni a muszę zrobić zadanie domowe i ciągle mi wywala że wszystko jest źle bo używam polskich znaków.Wymysliłam nawet że zamiast odwróconego wykrzyknika będę robić " i " ale nie udało mi się oszukać systemu
I gdyby ktoś mi pomógł byłabym bardzo wdzięczna

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)