|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
sala w Łodzi
Witam czy któraś z was miałam swoje wesele w domu weselnym Solaris w Łodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sala w Łodzi
Organizowałam tam wesele we wrześniu 2014. Mogę z czystym sumieniem polecić
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
No właśnie ja mam z tą sala same problemy najpierw czekałam parę dni na umowę żeby przelała mi na maila a później się okazało że umowa jest nie korzystna dla mnie mało szczegółów jedna.strona tylko .Menu jak za cenę 200zł za os. Bardzo ubogie
... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
zielony stworek
|
Cytat:
http://www.forum.wesele-lodz.pl/view...er=asc&start=0 Mieliśmy wesele na innej sali i właściciel menu przedstawił nam przed podpisaniem umowy, wydawałoby się, że to standard. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Menu nam przysłała ale bardzo ubogie jest a poza tym umowa jest napisana jak by ją przed chwilą pisała nic na temat menu wystroju pokoju dla Nowożeńców itp aż dziwne że coś takiego może ktoś podpisać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Niestety umowy nie da się zmienić pani bardzo nie miła wszystko na przysłowiową gębę! !!wiadomo płacimy dużo pieniędzy za salę i wszystko powinno być w umowie wyszczególnione a tam tylko kwoty i wsunie tyle nic na temat menu ,wystroju , pokoju dla Nowożeńców oraz dla Gosi itp dużo by wynieniac.ogolnie nie polecam!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Skoro tak sprawa wygląda to ja bym w ogóle nie rozmawiała z taką menadżerką i poszukała innej sali jest taki sporo w województwie łódzkim
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Tak też zrobiłam odmówiłam oczywiście 😊już mam wybrana sale weselna w mhotel w Łodzi 😊piękna elegancka sala 😊ktoś coś może na jej temat napisać? 😊
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Też brałam tę sale po uwagę ale przy moim wesele do 50 osób cena i dodatkowe opłaty za dużo by mnie wyniosły.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.