|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ciemne rozjasnic ? czy..?
Hejo
![]() Dziewczeta..poradzcie. Pare minut wczesniej napisalam na metamorfozy jak mi bedzie w blondzie itd. Jedna z wizazanek poradzilami zebym lepiej robila to stopniowo,tzn. z ciemnych wlosow do coraz jasniejszych. Wpadlam na pewien pomysl ale chce zapytac co Wy na to.. Mam ciemne wlosy,jak widac na fotce ponizej,one sa niestety farbowane..farbowalam jakis tydzien temu na ciemny kolorek.I jest prawie identyczny jak ten na zdjeciu.I teraz tak..czy jezeli kupilabym farbe tzn. rozjasniacz powiedzmy platynowy blond od Schwarzkopf to czy rozjasnia mi sie wlosy? bo po tym chcialabym zastosowac jakis jasnieszy braz na to.. Efekt koncowy to wlasnie jakis "lekki"braz.. Nie chce wydac pieniedzy w bloto a i nie chce poniszczyc kompletnie wlosow... ![]() prosze Was o porade ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ciemne rozjasnic ? czy..?
widze ,ze ten brązik masz dosc ciemny wiec gdy je rozjasnisz efekt nie bedzie jakis super fajny. Włoski raczej wyjda rude a w najlepszym przypadku żółte... ale jesli na to połozysz jakis jasny brąz to jak najbardziej efekt końcowy bedzie ok
![]() a tak na marginesie odradzam używanie rozjaśniaczów i w ogóle jakichkolwiek farb z schwarzkopfa.... moim zdaniem sa beznadziejne. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie szkoda Ci wlosow? ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hmm... Jak już je rozjaśnisz to musisz kupić dodatkowo farbę, aby wyszedł z tego jakiś normalny kolorek ... w przeciwnym razie będziesz mieć "piękne" rudawo-pomarańczowo-żółte włoski
![]() Ja również odradzam rozjaśniacze Palette ... są dobre, ale baaardzo niszczą włosy. Odradzam. Z koleji rozjaśniacze Joanny bardzo przyżółcają włosy ... ale mniej je niszczą ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
polecam wizyte u fryzjera
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.