|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co Myslicie o tym ??
No wiec juz wiem jak sobie obetne wloski !! niedlugo ide do fryzjera wiec wiecie !! zalaczam fotke moja i tych fryzurek co chce je miec !! jak myslicie beda mi pasowac ?? oczywiscie kolorek zostawiam czarny/braz i tylko obcinam je tak ... bedzie mi dobzre w takiej grzywce ?? aha i jakie makijarze bede najlepsze do takiego czegos bo slyszalam ze do takich grzywek trzeba mocno oczy malowac ?? to prawda ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: Co Myslicie o tym ??
tyle osob to przeczytalo i nikt mi nic nie poradzil ?? jej ... ale jestescie ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
ja radzilabym ci baaardzo postopniowac wlosy na calej dlugosci z ukosna )ale pod neiwielkim katem) grzywka!
pozdrawiajki ![]() ala |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A nie masz jakiegos innego zdjecia?Bo na tym nie bardzo widac czy masz wysokie czolo czy nie,napewno masz wyzsze niz moje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja mam grzywkę, nie aż tak grubą ze względu na to iż mam cienkie włosy. Ale jestem za grzywką. Jest modna i sprawia że prosta fryzurka nabiera jakiegoś charakteru i jest zważając na to czy mi pasuje czy też nie (czoło mam troszke wysokie, więc raczej pasuje- ale nie brałam tego wcześniej pod uwagę) i podoba mi się ! Poza tym grzywka jest bardzo zgrabna. Wydaje mi się, że każdemu pasuje grzywka, jeśli tylko osoba ta chce ją mieć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do makijaży.. to pierwsze słyszę o tym mocnym makijażu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
załączam Ci dwie fotki wykonane na 'żywych' kobietach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Taka grzywka wyglada moim zdaniem najlepiej przy pociaglej buzi z wystajacymi kosciami policzkowymi. Karolinko - najbardziej widzisz mi sie w grzywce skosnej lub na bok, ale faktycznie malo widac na tym zdjeciu. Zalaczam dwie fotki z prostymi i dlugimi grzywkami (troche w innym stylu)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.