![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() wytwory inion_mekhi
Witam!
Kartki dla znajomych i rodziny robię chyba od zawsze (zaczęło się pewnie w przedszkolu od laurek na dzień babci ![]() Lubię eksperymentować i wypróbowywać nowe techniki, chociaż najbardziej przypadły mi do gustu stitching i iris folding. Wrzucałam już swoje karteczki do wątków dotyczących tych technik, ale postanowiłam zrobić wreszcie jakiś wątek zbiorczy i dorzucić przy okazji parę innych rzeczy ![]() Bardzo liczę na Wasze szczere opinie!! Na początek baaardzo stare kartki witrażowe na święta. Zrobiłam ich chyba z 10 różnych, ale niestety (nie wiedzieć dlaczego) uwieczniłam tylko 2. Może kiedyś wrócę do starych wzorów i zrobię jeszcze raz ![]() Edytowane przez inion_mekhi Czas edycji: 2010-12-10 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: wytwory inion_mekhi
A to moje stitching cards. Żółta z kwiatuszkiem będzie mieć jeszcze napis, jak tylko znajdę dla niej okazję
![]() Edytowane przez inion_mekhi Czas edycji: 2010-12-10 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
I jeszcze te:
Edytowane przez inion_mekhi Czas edycji: 2010-12-10 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Iris folding zaraziłam się ponad rok temu. Oto co udało mi się wykleić do tej pory
![]() Edytowane przez inion_mekhi Czas edycji: 2010-12-10 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
I jeszcze kilka wyklejanek
![]() Edytowane przez inion_mekhi Czas edycji: 2010-12-10 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Twoje kartki są bardzo ładne.W dodatku opanowałaś już wiele technik.Niektóre kartki wydawały mi się znajome ale pewnie korzystasz z szablonów z neta. Gratuluję te techniki z pewnością wymagają dużo cierpliwości, tak trzymaj ![]() Przy nie których rzuciły mi się małe niedociągnięcia(np. na ostatniej nie do końca równie te kółeczka ale to można zawsze ulepszyć.Sama mam z tym czasem problem planuję zakup dziurkaczy kółek ![]() Zapraszam na mój wątek Jeśli mogę wiedzieć chodzisz do szkoły do Oświęcimia?Jeśli tak to do której? Ja jestem z Osieka (pod Ośw.) i właśnie tam chodzę do liceum do Chemika (PZ2) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Taaak, wiem że kółka są krzywe troszkę, ale kartka powstała tak dosyć spontanicznie i ostatnimi resztkami sił i chęci ;P
Faktycznie dobrze by było się zaopatrzyć w dziurkacz, chociaż rzadko korzystam z takich narzędzi - na ogół haftuję i składam irisy, bardzo sporadycznie wyklejam. Faktycznie, kilka wzorów wzięłam z netu, korzystam z nich jak testuje nową technikę. Potem, jak już ją opanuję, staram się tworzyć własne szablony. Hahah, dziewczyno, to się znalazłyśmy! Ja też jestem z Osieka xD Ale w Oświęcimiu już się nie uczę - 6 lat temu skończyłam "konara" ![]() Wielkie dzięki za komentarze! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
No nie źle górny czy dolny?
Jak kupię te dziurkacz to może się kiedyś zgadamy i ci pożyczę ![]() Ale szok totalny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Karteczki są świetne, do tej pory znałam tylko Twoje prace z wątku stitching cards, ale widzę że robisz też inne fajne karteczki
![]() ![]() Co do wycinania kółeczek, ja robię od czasu do czasu katronowe świeczniki (a raczej osłonki) na świeczki, miałam fajny wzorek właśnie z kółeczkami i męczyłam się z wycinaniem kółek które nie wychodziły zbyt równo, dlatego tata kupił mi w prezencie komplet przebijaków do skóry, którymi można wycinać kółeczka różnej wielkości. Cały zestaw kosztował ok. 5 zł, więc nie jest drogi (i o ile się nie mylę jest tańszy od dziurkaczy), a bardzo fajnie robi się nimi dziurki w papierze, kartonie a podobno nawet w materiale, ale tego ostatniego jeszcze nie próbowałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jakie piekne prace!
Widac ,ze poswiecasz im sporo czasu ale i precyzji w wykonywaniu. Jestem pod wrazeniem. Gratulacje ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
lightangel- dzięki za radę, poszukam tego.Nie wiesz może gdzie twój tata to kupował?
Pomyślałam że na targu ale teraz się zastanawiam... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Moderatozaur
|
Piękne kartki!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Widze pwiew nowych dziel na wizazu. Bardzo fajne karteczki, potrzeba do nich duzo cierpliwosci i za to
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Witam ponownie i bardzo dziękuję za wszystkie komentarze!
![]() @ Fanta1992: dolny, a Ty? Pewnie sie minęłyśmy na ulicy raz czy dwa ![]() @ lightangel: cieszę się, że Ci się podobają moje irisy - troszkę się namęczyłam z nimi. Jedyne co miałam to kształty wygrzebane w sieci, resztę kombinowałam sama, więc tym badziej mi miło ![]() Z tymi przebijakami do skóry to super sprawa, jak będę kiedyś w większym markecie to na pewno się rozejrze za czymś takim! @ HAMALIELKA: Bardzo, bardzo dziękuję!! ![]() @ Just-in: wielkie dzięki za miłe słowa! Coraz częściej myślę o tych witrażowych kartkach, chyba się skuszę na zrobienie jakiejś, zwłaszcza że wzory są na czasie, bo świąteczne ![]() @ daget: dziękuję, na pewno będę dłubać dalej, zwłaszcza że szykuje się trochę wolnego czasu w tym tygodniu ![]() ![]() ![]() ![]() A oto najświeższe karteczki ![]() Edytowane przez inion_mekhi Czas edycji: 2010-12-10 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderatozaur
|
O, jakie śliczne. Te dwie ostatnie zwłaszcza
![]() P.S. Zajrzałam też do galerii na deviantart - cudności tam chowasz!
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Z tymi cudnościami to przesada chyba, ale bardzo dziękuję Just-in
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Dzięki bardzo!
![]() Pokusiłam się ostatnio o zrobienie witrażowego aniołka i oto on, plus nowe świąteczne iris folding z reniferkiem ![]() Znalazłam też w szufladzie jakieś dwie starożytne, zapomniane karteczki bożonarodzeniowe sprzed kilku dobrych lat. Może wreszcie w tym roku do kogoś trafią ![]() Edytowane przez inion_mekhi Czas edycji: 2010-12-10 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Super, a ta trzecia to juz w ogole majsterszyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
super, ale ja już wcześniej obstawiłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderatozaur
|
Prześliczne
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Świetne kartki, takie różnorodne
![]()
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moje takie tam... ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post18273260 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Ojojoj, dawno mnie tu nie było. Niestety, praca magisterska się sama nie napisze, a szkoda
![]() Wielgachne dzięki dziewczyny za bardzo miłe słowa!! Strasznie się ciesze, że kartki się podobają ^^ Z braku czasu nie zrobilam nic od Wielkanocy, ale wakacje się zbliżają - mam nadzieję że będzie trochę więcej czasu na robótki ![]() ![]() ![]() Wycinanki powstały tej wiosny. Edytowane przez inion_mekhi Czas edycji: 2010-12-10 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
świetne różnorodne prace
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Pastek1, bardzo, bardzo dziękuję!
![]() Ostatnio bardzo mnie zainteresowała idea ATC (wymienianie się własnoręcznie robionymi kartkami wielkości ok. 9x6,5 cm) i postanowilam sama zrobić coś na wymianę Na dole widać efekty - kawowa ATC poleciała do US i A (; a syrenka w dwóch wersjach do Kanady i Szkocji. Aniołek i drzewa (Gossip - Plotki & Envy - Zazdrość) nadal czekają na nowych właścicieli ![]() Edytowane przez inion_mekhi Czas edycji: 2010-12-10 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
I jeszcze dwie. Niebieska powstała w wyniku braku prądu podczas porannej burzy
![]() Edytowane przez inion_mekhi Czas edycji: 2010-12-10 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
wpadla z rewizyta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Bardzo mnie to cieszy!!! Dzięki za wizytę i miłe słowa. Zapraszam gorąco, strasznie się cieszę, że Ci się podobają moje twory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.