|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Małopolska, Śląsk, miejsca warte uwagi...
Cześć wszystkim zainteresowanym,
Często nie mam pomysłu jak spędzić wolne dni/wieczory, dlatego proszę was o propozycje najlepiej na terenie małopolski i śląska. Chodzi mi o miejca typu, zamki, termalne parki, gokardy, coś godnego uwagi, ciekawego. Nie chodzi mi o knajpy, bary, kino czy teatr. Szczerze powiedziawszy cotygodniowe (dwutygodniowe) picie i imprezy mi się znudziły. Jestem żądna wiedzy ![]() Co proponujecie, gdzie przebywacie, co polecacie, czasem się słyszy coś od kogoś i jaka jest mniej więcej cena i jak znacie adres to super... pozdrawiam
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Małoolska, Śląsk, miejsca warte uwagi...
może park linowy w Rytrze?
nie wiem jaka cena, ale podobno jest super, trasa bardzo długa sama chciałabym się wybrać boje się, jednak, że dopiero na wiosnę
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Albo w Wiśle
a później połazić po rynku... też fajnie można spędzić czas
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
heh akurat mam lęk wysokości, ale przyjemnie było by nawet móc go przełamać...
czekam jeszcze na inne ciekawe propozycje halo wizazanki, czy wy nigdzie nie wychodzicie?? ![]()
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Może Ogrodzieniec, Olsztyn koło Częstochowy? Oraz oczywiście pozostałe zamki na Szlaku
![]() Jakiś czas temu z chłopakiem byłam też w Pszczynie, połaziliśmy trochę po parku i odwiedziliśmy żubry w Zagrodzie. O, z mojej strony poleciłabym jeszcze Kopalnię Srebra w Tarnowskich Górach ![]() Z takich miejsc "zdominowanych" już przez naturę do połażenia to z czystym sumieniem polecam Zespół Przyrodniczo-Krajobrazowy "Żabie Doły" oraz stare kamieniołomy na pograniczu Bytomia i Tarnowskich Gór i Suchogórski Labirynt Skalny znajdujący się praktycznie obok ![]() Jak mi się coś przypomni jeszcze to się odezwę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.

nie wiem jaka cena, ale podobno jest super, trasa bardzo długa