|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Problem Z Tematem Na Magisterke
Witajcie dziewczyny, może pomożecie mi z tematem na magisterkę, studiuje inżynierie środowiska i mam wybrać temat, ale nie mam pojęcia jaki, tylko wiem że nie chce żadnych obliczeń tylko teoretyczne. Może ma ktoś jakieś pomysły?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Problem Z Tematem Na Magisterke
Nie odrabaimy prac domowych ani magisterskich!
![]() Niestety gdybym nawet chciała.To trudno mi jest Tobie pomoc. Wkońcu Ty jestes na tym kierunku.I doskonale orientujesz sie w tematach!
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem Z Tematem Na Magisterke
zdumiewające... czy po latach studiów na danym kierunku nic nie zainteresowało Cię na tyle by spróbować pogłębić swoją wiedzę? Rozumiem, że ten temat 'teoretyczny" to znaczy to samo co przeczytać kilka książek i coś z nich sklecić? niech ktoś mnie poprawi jeśli się mylę, ale praca magisterska to rozwiązywanie jakiegoś problemu naukowego. Przypomina mi się teza postawiona kilka lat temu na temat Polaków kończących studia = polski magister - wykuty ale nie myślący...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.