|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziwne..
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post1120235
Dziwny wątek, niby wszystko ładnie, pięknie, ale nie wiem czemu, kojarzy mi się z ukrytą reklamą. Nie mam pojęcia czego, ale te podziękowania na końcu dla kilku osób i treść w formie cudownej laurki, no coś mi tu nie gra. I nie czepialabym sie, ale po zlustrowaniu Jardinero widac, załozyl kilka identycznych wątków o tej samej tresci na róznych forach tematycznych i są to jego jedyne wiadomości. Może to zwykla chęć podzielenia się radościa, ale w takim razie mnogość wątków jest niezrozumiala nieco. Jesli sie mylę, to chyba już mam schizy, ale przynajmnie zaspokoję ciekawość [chyba nie tylko moją].
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziwne..
Żywcem wyjęte z Wirtualnej Polski - jakiś czas temu był tam zamieszczony artykuł dotyczący zaręczyn na scenie teatru czy filharmonii (nie pamiętam już). Tyle tylko, że na pewno wydarzenie to nie miało miejsce w sylwestra, ale wcześniej. Może dyrekcja zaczęła organizować coś takiego, po entuzjastycznym przyjęciu przez widzów tamtych zaręczyn..? Nie wiem, ale też coś mi tu nie gra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Ci, Akane
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mi też się to wszystko wydaje dziwne
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem daleka od oskarżania kogokolwiek, nie chciałabym, żeby potem wyszło coś niemiłego z mojej podejrzliwości... Ale istotnie - też miałam takie skojarzenie jak Akane... Bo zdziwiło mnie, że w tych postach padają nazwiska, dokładne szczegóły itd... W sumie, no co tu dużo gadać... wygląda to podejrzanie...
![]()
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Wyczyściłem flood'a - poczekajmy na dalszą działalność obywatela wdzięcznego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.