|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Wymarzony blond
Dziewczyny mam pytanko, mam nadzieje ze nie zdublowałam jakiegos wątku. Jestem ciemną blondynka (ale to brzmi, jak w kawale o blondynkach
![]() Malowałam róznymi farbami, kremami, rozjaśniaczmie (do pasemek-ale stosowałam na całe włosy-taka desperacja) i nie moge dojsc do upragnionego koloru. Wychodzi mi złoty (zółty, albo rudawy blond) a chciałabym taki siwawo, platynowy.....nawet balejaż wyszedł nie tak jak trzeba. Czy to wina używanych detergentów? czy sposobu malowania? Włosy mam cienkie a mimo wszystko kiepsko łapią mi kolor....poradźcie, bo teraz znowu pomalowałam i efekt taki sam, a zbliżają sie święta i marzę aby przynajmniej raz miec wymarzony popielato gołębi blondzik.... pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymarzony blond
wpisz w wyszukiwarke "płukanka" powinno pomóc ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
spróbuje dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mnie sie wydaje że dużo zależy od prezyzpozycji włosa niektóre osoby nigdy nie osiągną platynowego blondu tylko zawsze jakieś słoneczne odcienie to zaobserwowałam u siebie,nawet zabiegi u fryzjera nic nie dały bo moje włosy poprostu nie chcą być platynowe
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Może idź do salonu, gdzie pracują na kosmetykach L`oreala. Wiem, że mają taką koloryzację PLATINUM oraz PLATINUM bez amoniaku, jeśli chodzi o kosmetyki to wiem, że mają taki wysrebrzający SZAMPON SILVER, który eliminuje żółte refleksy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
przed dlugi czas mialam ten sam problem ciągle rudawo - zolte wlosy juz niewiedzialam co robic. Zastosowalam farbe Loreal excellence creme w koorze jasny blond popielaty na poczatku wyszedl taki ciemny popielaty blond (bardzo mi sie podobal) ale po tygodniu sie splukal troszke i zostal taki jescze ladniejszy blondzik w odcieni popielatym. Od tamtego momentu nawet juz nie musze farbowac wlosow bo nie widac odrostow. Jestem bardzo zadowolona warto sprobowac. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
z tymi płukankami to próbowalam juz wielu i niestety bez efektu, ale wypróbuje wasze sposoby. Dzięki za odzew.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.