| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-05-15, 08:23 | #1 | 
| Zakorzenienie |   Jak Wam poszły matury ustne?

Witam Zdałam już wszystkie egzaminy pisemne na tegorocznej maturze  (matematykę rozszerzoną, angielski rozszerzony i polski podstawowy). Egzaminy ustne mam dopiero 25maja (angielski - podstawowy) i 30 maja (polski). Chciałabym się Was spytać, jak tam poszło na maturze ustnej? Ja się bardzo jej boję. Z angielskiego zawsze byłam dobra, ale mam tendencję do zapominania najprostszych słówek, kiedy się zaczynam denerwować. Z polskiego natomiast mam temat "Obrazy miłości rodzicielskiej w literaturze". Temacik przyjemny, ale boję się, że zapomnę co mam następnie powiedzieć no i tych pytań komisji. Mam wrażenie, że kompletnie nie będę wiedziała, co odpowiedzieć   Napiszcie proszę, jak Wy to zniosłyście. Czekam także na kilka(kilkanaście...kilka dziesiąt...  ) przydatnych rad | 
|     |   | 
|  2006-05-15, 08:25 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Jak Wam poszły matury ustne?

Upsss, obawiam się, że założyłam ten wątek w złym miejscu   Jakby można go było przenieść w jakieś dogodniejsze, to z góry dziękuję   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.