|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Bez zobowiązań - czy to ma szansę?
Witam kobietki, otóż piszę bo mam pewien problem i nie wiem co z tym faktem zrobić. Otóż jestem 20-letnią mamą (urodziłam mając 19 lat) ale niestety nie udało mi się z partnerem i niestety rozstaliśmy się. Nie będę pisała powodów bo one nijak mają się do mojego problemu. Otóż uczęszczam do policealnej szkoły weekendowej, do niej uczęszcza również pewien facet - mój rówieśnik, który niesamowicie mnie pociąga i ogólnie mi się podoba. Chciałabym go poderwać ale jest jeden problem, otóż za kilka miesięcy wyjeżdżam na stałe za granicę. Dlatego nie chciałabym stałego , oficjalnego związku, a raczej coś bez zobowiązań. Po prostu chciałabym ostatnie miesiące w kraju spędzić w miłym towarzystwie, razem pospędzać czas ewentualnie coś więcej, ale również bez większych zobowiązań. Kolejny problem jest taki że ja wróciłam do rodziców więc nie miałabym gdzie go przyjmować, a do niego też średnio bo nie dość, że mieszka na wsi koło mojej miejscowości czyli nie na miejscu, to też mieszka z rodzicami.Dodam, że ostatnio często piszemy w internecie(facebook), wczoraj nawet sam napisał, więc chyba jest zainteresowany. Niestety nie rozumie często moich aluzji, dwuznaczności, a szkoda, bo chciałabym dać mu do zrozumienia, że jestem zainteresowana, ale niestety na nic więcej jak parę miesięcy miłego spędzania czasu. Więc drogie kobietki, co radzicie w mojej sytuacji? Starać się żeby wejść w ten układ? Czy dziecko może być dla niego przeszkodą nawet w niezobowiązującej znajomości? Zaproponować spotkanie samej czy raczej czekać na propozycje z jego strony? No i przede wszystkim jak go do końca do siebie przekonać? Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Bez zobowiązań - czy to ma szansę?
Cytat:
Bez sensu .Bierzesz faceta na stronę i mu mówisz wprost że jesteś zainteresowana relacją niezobowiązującą ,bez większego zaangażowania ,chciałabyś umawiać się z nim od czasu do czasu na seks czy coś tam innego,przez ostatnie miesiące Twojego pobytu w Polsce- gdzie widzisz problem?Albo facet będzie zainteresowany Twoją propozycją albo nie .
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;56850326]
Bez sensu .Bierzesz faceta na stronę i mu mówisz wprost że jesteś zainteresowana relacją niezobowiązującą ,bez większego zaangażowania ,chciałabyś umawiać się z nim od czasu do czasu na seks czy coś tam innego,przez ostatnie miesiące Twojego pobytu w Polsce- gdzie widzisz problem?Albo facet będzie zainteresowany Twoją propozycją albo nie . [/QUOTE]Chodzi o to, że nie chcę tak bezpośrednio, jestem dość nieśmiałą osobą, nawet bym nie potrafiła. Poza tym nie chce go odstraszyć taką śmiałą propozycją. Bardziej zależy mi na tym, żeby podpuścić go trochę i albo coś wyszło spontanicznie, jeżeli chodzi o seks, albo żeby sam zaproponował taki układ. On doskonale wie, że za niedługo wyjeżdżam dlatego chyba nie miałby problemu ze zrozumieniem, że długiego związku z tego nie będzie. Dlatego kochane kobietki, macie może jakieś sposoby, aby faceta "uwieść" lub po prostu rozochocić go na coś więcej? :P z góry dziękuję :P:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
zaproś go na randkę
![]()
![]() |
#5 |
Obserwuję .
|
Randka zasugeruje facetowi, że dziewczyna też chce się zaangażować.
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
A ja to bym się bała, że po kilku spotkaniach mogę poczuć do niego coś więcej. Takie utrudnianie sobie życia przed wyjazdem na stałe, ale to tylko moje zdanie
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Powiedz prosto z mostu czego oczekujesz albo daj mu spokój.
Chociaż nie możesz przewidzieć czy sama się nie zakochasz;-) I co wtedy?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Ja bym się nie pchała. Ułóż sobie życie już w nowym miejscu, tutaj nie ma co mącić facetowi w głowie, bo on może źle cię zrozumieć i chcieć związku. Albo odpuść albo powiedz mu wprost, że chcesz czegoś bez zobowiązań i tylko seks przez jakiś tam czas w chodzi w grę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
to się zawsze źle kończy dla dziewczyny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Gdyby Ci chodzilo o bez zobowiazan to by bylo wszystko jedno z ktorym byle mlody i przystojny. To oniesmielenie tez wskazuje ze zalezy Ci wlasnie na tym gentelmenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
A ja nie rozumiem jednej rzeczy.
Masz dziecko, powinnaś skupić się na nauce i na dziecku a nie jak za przeproszeniem pociupciac na boku. Jesteś młoda rozumiem że się chce seksu, ale wnioskujac po tym co napisałaś, nie warto się w to bawic. Takie moje zdanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.