|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
moje wypowiedzi
dlaczego wszystkie moje wypowiedzi znikneły
![]() ![]() ![]()
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: moje wypowiedzi
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() czy naprawdę tak trudno spojrzeć o jeden wątek niżej? ehhh ;(
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja tego nie rozumiem, czy naprawde tak trudno spojrzec chocby na pierwsza strone forum(zwlaszcza gdy pisze sie na odpowiednim)czy uzyc wyszukiwarki.
Pozostaje nam pisac o tym w co drugim watku, moze ktos wreszcie zrozumie ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
|
Cytat:
![]() Ja Ci wytlumacze ![]() wejdz tutaj: http://demo.vbulletin.com/admincp/ wpisz: User Name: Demo998a Password: 7cf5abf9 Okienko logowania Do Panelu admina login: Admin password: admin Jak juz tam wejdziesz, to popatrz w lewo, to przez wszystkie update ![]() ps. wersja demo do zabawy, fajna , mozna bezkarnie rozrabiac ![]() aniolek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
dzieki wam wszystkim, a juz myslałam ze ze mn\a jest co nie tak.
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
nowe posty
dlaczego zawsze jak wchodzę na wizaż i klikam na "nowe posty" pojawia mi się tylko 5 stron wyników wyszukiwania? czy to są wszystkie nowe posty i max liczba stron wyników to 5, czy może da się to gdzieś ustawić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.