|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() bezsensu włoski
witam mam problema.jestem tu nowa to popierwsze wiec wybaczcie mi jak cos napisze zle
![]() ![]() pozdrawiam wszystkich buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: bezsensu włoski
A jakich produktów do włosów do tej pory uzywałaś ?
czy włosy sa suche na cąłej długości, czy tylko końcówki ? sa naturalnie krecone, czy tylko się falują ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
moje włoski sie falują. i są such na końcach. a jakich kosmetyków używałam ??.. trudno mi powiedziec bo przeróznych szamponów , pantim provi,gliss kur ,fructis zwykłych pokrzywowych tak samo dzywek przeróżnych.obecnie koleżanka mi poleciła odżywke crema al latte.
niby jest dobra ale dalej mam puszyste włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Musisz poszukac odzywki odpowiedniej do swoich włosów i raczej marketowe kosmetyki niewiele pomogą. Powinnaś spróbowac zainwestować w maskę do włosów - odżwyczą i przeznaczoną do włosów grubych , puszących się, niesfornych.
Albo spróbowac z preparatami prostującymi bez konieczności uzycia prostownicy - sa specjalne kremy i mleczka, sama jestem posiadaczka jednego, który sobie chwalę, ale nie nalezy do tanich niestety, jednak chyba Sunsilk ma w swojej ofercie taki produkt i pododbno dziewczyny go stosujace są zadowolone. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
wiem sunsilk tez juz próbowałam i takie sobie były efekty chyba rzeczywiście bede musiala zainwetsowac w jakis droi kosmetyk,czego sie nie robi dla urody.jesli bedziecie wiedzialy cos na temat nazw takich kosmetykow dajcie znac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja używam czasem Rene Furterer Fioravanti Straightening Gel , ale niestety kosztuje ok. 60 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
uff nom troche duzo a dobry jest chociaz ten produkt i gdze go mozna kupic, a i do jakich włosów jest on przeznaczony
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Można dostac go w perfumeriach Douglas.
jest jeszcze Goldwell, Trendline Straightener Extreme (preparat do rozluznienia i wygladzania fal i lokow), ale tuttaj bez prostownicy się niestety nie obędzie raczej, bo zastosowany sam nie daje mocnych efektów,po prostu wygładza włosy, ale nie prostuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
hmm no zobacze moze gdzies sie rozgladne za tym jutro.dzieki za rade
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Killing me softly
|
Dziewczyny ostatnio chwalą mleczko L'Oreal Hot Liss, jest niedrogie-poniżej 20 zł, ale tu nie obejdzie się bez suszarki i prostownicy. Jeśli masz suche włosy, może rozejrzyj się dodatkowo za jakimś serum, np. z Avonu lub Fructis?( recenzje na KWC). Preparaty o konsystencji olejku pomogą trochę opanować włosy, wygładzić je.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Tak ja sobie chwale mleczko termiczne Hot Liss L'oreala
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
kurcze a aja wlasnie nie chce prostowac,niby mam prostownice bardzo dobra ale rzadko jej uzywam bo pozniej mi sie robia szorstkie koncowki,a gdybyscie mnie widzieli po suszrce hehe juz kumple wolaja na mnie bobek hehe,ale dzieki za rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Polecam: Maskę profesjonalną, np. L'oreala Proffesionall Liss Extreme- do kupienia u fryzjera (55zł)lub taniej - na Allegro (ok 39zł). Zamiast niej możesz sie skusić na produkt droższy ale lepszy - Kerastase Oleo Relax - tylko u fryzjera (ok 120zł).
Do tego (podkreślam - do tego, a nie zamiast!) jedwab w płynie (Biosilk) firmy Farouk, ok 38zł/50ml, do kupienia tylko w sklepach fryzjerskich. Te 50ml starcza na ok 4-6 miesięcy codziennego stosowania, bo daje się tylko 2-3 kropelki. Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Mi szampon gliss kur i garnier fructis to wlosy przesuszyl;/ odradzam za to dla mnie swietne sa Pantene Pro-v dla ciebie radzilabym zlota linie Pane Pro-v
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
własnie nie probowałam tej zlotej lini może ona bedzie dobra?? mi fructis prztłuszczał szybkow wlosy tak samo jak dov agliss kura-odżywki w piance też nie polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
podpisuje sie pod tematem, identyczny typ włosów, jak nie gorszy...
a może chemiczne prostowaie nam pozostaje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
tez myslalm o tym prostowaniu.ale wlosy odrastaja i co w tedy ja nie wiem najlepiej zciac do lysa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Czuczenko gdzie to mleczko hot liss mozna kupic? Widzialam je na allegro ale wolalabym kupic nie na aukcji czyli gdzie w sklepach czy w hurtowniach fryzjerskich??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Killing me softly
|
w imieniu czuczenki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.