|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy uważasz, że rzeczy na tej stronie są legalne i prawdziwe?
Hej. Co sądzicie o tej stronie? ---> trafisz.com
Na tej stronie (podobno) można licytować różne drogie rzeczy na grosze. Więc np. drogi telefon można sobie wylicytować za np. 0.50 zł. Uważasz, że to wszystko jest prawdziwe i legalne i że naprawdę można sobie tanio coś wylicytować bez ponoszenia innych kosztów? Jakie jest wasze zdanie. Dziękuję za odpowiedzi. Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-01-01 o 12:59 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy uważasz, że rzeczy na tej stronie są legalne i prawdziwe?
nie mają kontaktu do siebie miasta,ulicy,krs,regon,ni pu itp. dla mnie good bye
Edytowane przez lomo Czas edycji: 2015-06-16 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
plum plum
|
poczytaj sobie jak dzialaja takie strony. Podobne do tego to chyba podbij, aukcjoner i za10groszy czy jakos tak. To hazard po prostu
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Z tego co ja wiem, to na tego typu stronach musisz wykupywać sobie możliwość licytacji. Czyli wydajesz najpierw dużo kasy, żeby móc zalicytować, przebić cenę, więc telefon tylko w teorii kosztuje 50 groszy.
Ludzie, nie ma w świecie nic za darmo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
To jest WIELKI przekręt. Uczestniczyłem w kilkunastu aukcjach i nic nie wylicytowałem i pewnie nikt . Licytują obrazki a nie towar.Dla pewności na końcu wybrałe tani towar: blender za 165zł, zaangażowałem ok800 żetonów a kedy cena przekroczyła wartość bezprawnie zatrzymali licytację i mimo,że moje jest ostatnie przebicie. Pozdr.
Edytowane przez cesiek Czas edycji: 2016-01-29 o 05:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
trafisz.com ... kolejna próba naciągania naiwnych. Na czacie, który mają na stronie zadałem pytanie o dane teleadresowe i otrzymałem odpowiedź, że wszystko w regulaminie. Telefon czy adres ... USA I najbardziej wiarygodny wkład kapitałowy. No i stara zasada ... najpierw płacisz, później możesz licytować ...czyli zostać kolejnym naciągniętym frajerem. Na pytanie, czy można gdzieś zweryfikować osoby, które coś wylicytowały, otrzymałem odpowiedź: - w internecie. JEDNA WIELKA ŚCIEMA !!! nie dajcie się nabrać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
![]()
Kochani nie wiem czy dobrze trafiłam ale powiem jedno nie liczcie na to że ktoś da wam wygrać na trafisz.com to jest oszukiwanie ludzi byłam nabrana na ich aukcję 2016-07-14 zastawiając na pralkę miałam w danej chwili 50 kredytów to znaczy 30 zł i ustawiłam ich automat do aukcji bo nie mogłam być w danej chwili i ustawiłam na wszystko a gościu wygrał mając 20.30 znaczy dwadzieścia złoty i trzydzieści groszy to czy to jest nie oszustwo mam zamiar im wytoczyć proces o oszukiwanie ludzi na tym serwisie trafisz.com nie dajcie się więcej oszukiwać oszukana Ewa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Potraktuj więc stracone pieniądze jako zapłatę za naukę na przyszłość.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.