|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak go poznać?
Witam
![]() Wiem , było mnóstwo podobnych wątków. Tylko mój problem jest nieco inny. Bardzo często chodzę do pewnej piekarni. Od pewnego czasu widuję tam chłopaka. Nie mam z nim niestety bezpośredniego kontaktu ,np. żeby zagadać. Nie stoi on na kasie , tylko jest piekarzem- widać go z jego stanowiska pracy, ale nie ma możliwości właśnie tego kontaktu. Nie wiem co ma w sobie takiego , ale nie mogę przestać myśleć o nim. Złapałam się już na tym ,że chodzę tam częściej ,żeby go zobaczyć. Widzę ,że mu się podobam , bo zawsze jak wchodzę do tej piekarni , przestaje robić to co robi i wpatruje się we mnie. Zauważyłam też ,że gadają o mnie coś z drugim pracownikiem. I taki kontakt wzrokowy utrzymuje ze mną ,aż nie wyjdę. I pytanie - co z tym zrobić? Bardzo bym chciała go poznać. Super by było jakby to on wyszedł z inicjatywą - ale jak sobie to przemyślę , to dla niego to może być ciężkie , albo nawet niemożliwe- w końcu jest w pracy , nie może wyskoczyć z kuchni i do mnie podejść.. ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak go poznać?
Cytat:
Oczywiście zaproszenie go na kawę po pracy pozwoli Ci go trochę poznać, jeśli się zgodzi. Jeśli więc nie boisz się porażki, działaj. Do odważnych świat należy! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Zwiń w kulkę kartkę ze swoim imieniem i numerem telefonu i mu podrzuć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Obserwuję .
|
Ja myślę, że jak on by chciał to sam by się odezwał (choć nie jest to regułą). Ale ja sama też lubię przejmować inicjatywę, więc myślę, że kulka z numerem jest ok. Ewentualnie może poczekaj jak wyjdzie z pracy?
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Powiedz, że chcesz bułki tylko z rąk tego pana tam z tyłu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Zaczaj się na niego jak będzie wychodził z pracy, zajdz od tyłu i złap za tyłek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja bym nie robiła kulki i nie rzucała w niego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Właśnie też chciałem zasugerować rozwiązanie z kartką, ale napisz na niej krótki liścik, jedno zdanie. Nie podpowiemy Ci, jakie - musi być w Twoim stylu przecież.
Ja ostatnio w knajpie (steakhouse) napisałem liścik do kelnerki, która mi się podoba, o treści: "Gdyby nie Pani, Steki dawno by mi się znudziły.." ale dziewczyna akurat wyszła z roboty i musiałem dyskretnie zwinąć, żeby karteczka nie trafiła w łapy kelnera. ![]() Ale to też inna sytuacja, to miało być przedłużenie flirtu, którym się delikatnie i nienachalnie dopieszczamy, a nie zamiar matrymonialny. Co do zasady jednak - takie rzeczy są miłe i ludzie lubią tego typu niespodzianki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.