|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VIZapraszamy dziewczyny, które zmagają się z prawdziwymi kilogramami, nie odchudzamy się tutaj z kości na ości ![]() Jesteśmy za zdrową dietą i ruchem ![]() Chcesz dołączyć? Super, pozwól się poznać ![]() Numery kont na początek nie potrzebne, choć przydały się kilka razy ![]() Napisz coś o sobie, od ilu zaczynasz/ ile masz na liczniku , ile mierzysz i jaki jest Twój cel ![]() Twój obowiązek to dietkować, ćwiczyć i ważyć się w soboty. Oczywiście od razu meldować wyniki ![]() To kontynuujemy bez zbędnych wstępów ![]() TABELKA https://docs.google.com/spreadsheets...gid=2097421464 Edytowane przez tamlin111 Czas edycji: 2016-01-01 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część IV
i zapraszamy nowe twarze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część IV
No i spier... część VI a nie IV
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tamlin nie ma sprawy będziemy czytać jak Japończycy od prawej do lewej
![]()
#5 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() w tamtym straciłam 10kg, to teraz kolejne ![]() ![]()
#6 |
Zakorzenienie
|
Tamlin no wyniki niezbyt zachęcające
![]() ![]() W pasie mam rekordowe 110 cm - ale trudno się dziwić bo mam "śliczną" oponkę nad blizną... W najlepszym momencie już było 94 ![]() ![]() Nie ma się co zastanawiać - trzeba przyjąć stan zastany za startowy i walczyć. Podobnie z wagą - jest ile jest (a po wspaniałym weekendzie jest 80,5) i z tą wagą zaczynam. Te dwa pierwsze miesiące 2015 nie były zbyt dobre - po powrocie ze szpitala widziałam bylo już 75,3 . Ale porównując to jak się czułam i na co miałam siłę to chyba nie żałuję. Tak czy owak trzeba się wziąć do roboty - czuję się już w pełni normalnie wiec usprawiedliwień nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
to ja zaczynam nowy wątek z 85,6
od trzech dni nie jem kolacji. jakos mi tak łatwiej niż kontrolowac sie caly dzień. tez mnie przeraza wizja plazy!!! wczoraj akurat bylismy i tak sobie zwizualizowalam siebie w bikini ![]() u mnie poza zbijaniem wagi jeszcze dochodzi walka z cellulitem. niestety, ale na nogach i dupsku przybylo i wygladam b.brzydko. o ile z nadwyzką pokazywalam sie na plazy rok temu, to choc skóre mialam w lepszym stanie. taka pofalowana nie wyjde w tym roku ![]() tak w ogole to w ramach prezenty na Dzien Kobiet zamowilam w koncu ten kwas hialuronowy ![]() ![]() a pochwale sie, ze dbam o wlosy odkad kupiłam ten olej kokosowy i ile to czasu temu było? ale juz sa super efekty. olej, kozieradka ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Wymiarów dokładnych teraz nie podam, bo nie mam jak, ale się przyłączam. Super, że jest nowy wątek, bo własnie dziś zaczynam walkę o nową siebie!
Ważę 137kg i chce zrzucić 38 :d na początek. Obejrzałam setki zdjęć i wiem, że można, więc ku lepszej sylwetce - zaczynam. Teraz zaczytuje się w wątku o czerwonej herbacie, popijając ją z kubka. Któraś z Was ma doświadczenie w zrzucaniu tylu kilogramów?
#9 |
Zakorzenienie
|
ja Zrzuciłam ponad 30kg
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Marta na cellulit to najlepsze są ćwiczenia
![]() A co do plaży - w czerwcu czeka mnie pierwsze w życiu spotkanie z Morzem Śródziemnym ![]() ![]() Tak sobie myślę że w kontekscie treningów - to takie programy wymagające codziennego ćwiczenia(shred in 30, focus etc) to są najlepsze w sezonie zimowym; w letnim jednak preferuje aktywności na świeżym powietrzu. Ja od kwietnia wracam do biegania 3-4 razy w tygodniu i do tego ze dwa treningi siłowe - o ile pamiętam to przy takim trybie spadało mi błyskawicznie. Ale nie oszukujmy sie - u mnie problemem jest dieta nie ćwiczenia ![]() Za mną - Skalpel 7/30; TR 2/30 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj KuckaKuc
![]() Ile masz wzrostu? Co się stało, że aż takiej wagi się dorobiłaś? U nas na wątku prócz Patisi, Ashya i Ewelinka około 30 kilo schudły. Powodzenia życzę. No właśnie dieta... a raczej jej brak w weekend ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
A w jakim czasie?
Znalazłam na insta stronkę born_to_transofrm i szok, niektórzy pogubili 40-50 kg w kilka miesięcy, ale zastanawiam czy to nie zbyt szybkie tempo. Cytat:
Dziekuję ![]()
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Witam się i ja w nowym wątku
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jaki masz plan? Jak się odżywiasz, z czym masz największy problem?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Do tego dużo wody i herbat - zwłaszcza czerwonej i białej (moja ulubiona) Największy problem mam ze słodyczami...nie potrafię się im oprzeć i z ruchem. Tzn. nie ruszam się mało, bo bardzo dużo chodzę, ale mam problem z motywacją do ćwiczeń.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Doooobry!
Witam się i ja w nowym wątku ![]() Szału niestety nie ma, ale Ewka mówi, że 4m-ce do wakacji więc trza się ostro brać do pracy! KuckaKuc witaj, trzymam kciuki! Ohhh Tamlinek za☠☠☠iaszczy tytuł tak w ogóle ![]()
Edytowane przez creature666 Czas edycji: 2015-03-02 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Cytat:
![]() ![]() I nawet cyferki już mamy dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Hej Laski, witam w nowym watku
![]() Ja juz dzis po dłuuuuugim spacerze, bylam na uczelni pozalatwiac ostatnie sprawy... Obrona w lipcu - w koncu. Joanna ja tez uwielbiam się uczyć jezykow ![]() ![]() Nastepny bede doskonalic niemiecki.. uczylam sie go w szkole podstawowej gimnazjum i sredniej i nawet na uczelni ale wciaz znam tylko podstawy i to nawet niezbyt - wylatuje mi to strasznie z glowy. Rosyjski piekny jezyk, mialam krotka przygodę, nauczylam sie cyrylicy i w miarę potrafie czytac. Ale na tym stanelo - jak sie obronie to napewno zapisze sie na jakis kurs - zeby poznac gramatyke i jakies tam podstawowe sprawy. Bo w sumie potem to samemu trzeba czytac, sluchac i dbac o to zeby nie wywietrzalo:P 21 day fix wyglada niezle, Insane chcesz zaczac to po gammie? to bedzie pewnie dla Ciebie jak maly spacerek ![]() Witam KuckaKuc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zycze wytwarlosci i pisz czesto ![]() tamlin - swietny tytul watku ![]() zerknelam na tabelke, w lutym pieknie schudła Nadia ![]() ![]() ![]() ![]()
Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2015-03-02 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witak KucKuc
![]() Tak u nas albo szcuplaki co chca sie wylaszczyc jeszcze bardziej ![]() Dzis J.byl z L. u lekarza. Jeszcze ma zmiany osluchowe. Ten tydz tez musi zostac w domu.
#20 |
Zakorzenienie
|
Boshhh to już 6 część, a ja dalej się "bujam"
![]() ![]() Martuś współczuję ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- O kurka za 7tyg lecimy do Polandii!!! ![]()
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie,
To moje kolejne podejscie to zrzucenia zbednych kilogramow a mam ich nie malo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A ja patrze co powiadomień nie mam , myslalam ze nie piszecie
![]() ![]()
#23 |
Zakorzenienie
|
Szara Myszko faktycznie najważniejsza jest systematyczność
![]() ![]() ![]() Z niemieckim jest nieco lepiej bo do ósmego miesiąca chodziłam na kurs - ale i tutaj musiałabym coś robić zwłaszcza że chcę zdawać egzamin jakoś w najbliższym czasie... No ale niemieckiego częściej mam okazję używać ![]() A ten rosyjski to bardziej dla rozrywki u mnie - żeby wyrwać się z domu, poprzebywać z ludźmi. Jakoś przyszłości z tym nie wiążę - z drugiej strony etap początkowy daje dużo satysfakcji bo widać postęp z lekcji na lekcję. Spacer w paskudnej pogodzie za mną (grad ![]() Dobry dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wieciebcos wiecej o zjawisku herx? Czytam o leku, ktory dostala L.i jest mowa o herx. To taki efekt po zabiciu bekterii (lek silnie antybakteryjny, nie antybiotyk). Czytam ze w czasie przyjmowania tego typu lekow nalezy chodzic do sauny pocic sie by pozbyc sie tych toksyn...zastanawiam sie jak ja moge zapobiec zatruciu u dziecka?
To tak jak polekach na pasozyty. Miec pasozyty jest niefajnie ale zabic je na raz to raz ze lek jest trucizna dwa ze robale ginac wydziela straszny syf. Nigdy nie slyszalam o tym efekcie i tej grupie lekow.
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! ![]() Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2015-03-02 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Weekend zleciał mi za szybko-sobota u tż, byliśmy u znajomych i na bilardzie, niedziela u babci i ciotki. Dzisiaj od samego rana do popołudnia na uczelni, jutro jeszcze gorzej bo zaczynam zajęcia o 9.30 a kończe o 19.00. Cieżki tydzień niestety, a ja nadal kaszle. Już miałam mokry kaszle a dzisiaj znowu się dusze (suchy). Witam nowe koleżanki ![]() ![]()
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Skąd taka duża waga? Planujesz jakiś ruch?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Marta zupełnie niewiem o czym piszesz. Nigdy o czymś takim nie słyszałam.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Pewnie nie bede oryginalna w tym co napisze. Sklonnosci do nadwagi mialam od zawsze i musze sie pilnowac bo jak sobie odpuszcze choc troche to waga idzie w gore. Wszystko sie rozregulowo na studiach kiedy nie bylo czasu na regularne posilki i gotowanie. Do tego mnostwo zarwanych nocy na nauce. Potem przyszla stresujaca praca, zajadanie stresu i zycie w ciaglym biegu. Moim problemem nie jest zrzucic wage bo jestem zawzieta i udalo mi sie za kazdym razem wrzucic pomiedzy 10-20 kg. Moj problem tkwi w utrzymaniu tego przez dluzszy czas. Za kazdym razem kiedy sie wybije z rytmu np kiedy mam jakies wieksze problemy to odechciewa mi sie wszystkiego. Co do ruchu to chodze codziennie na piechote do pracy i spowrotem co daje mi 1h szybkiego chodu. Chodze na silownie obecnie 1-2 w tygodniu na zajecia skupione na cwiczeniu abs ( z ta partia mam najwiekszy problem). Pozatym basen raz w tygodniu i kupilam crosstrainer zeby cwiczyc w domu kiedy nie moge isc na silownie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
O ja...nowy wątek!
![]() ![]() Jutro z rana zrobię nowo-wątkowe ważenie i jaaaazda Cytat:
![]() ![]() Weekend miałam ogólnie baaaardzo ciężki psychicznie i fizycznie zero diety bo urodziny syna...ale już jestem ogarnięta. Wątek nowy motywuje żeby chociaż dychę spuścić z sadła...poza tym mam nowego motywatora. Tym razem totalnie platonicznego. Na kształt Adonisa naszej Insanki...tyle że nie z pracy...eh...dobra nic nie mowie bi jak się wyda to będzie wstyd nad wstydami ![]() A tak w ogóle WITAM NOWE ODCHUDZACZKI ! I lecę żelastwo przezucac
![]() |
#30 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cześć! ![]() Cytat:
![]() matko, co za dzień. Miałam wyjazd służbowy na drugi koniec Polski, sama, samochodem. I wróciłam dopiero o 21.30. Myk w dres i ćwiczenia :P Zjadłam potem sałatkę i gotowany schab (wiem, wiem, że mega późno...) i jestem tak zmęczona, że muszę iść spać... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.