|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Do : Jelonka
Popieram to żeby nie odrabiać zadań domowych... !!
Jednak to nie jest w żadnym wypadku kolejne! Jest to tekst z papierka szpitalnego... proszę o otwarcie wątku... z góry dziękuję! http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=87449
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Do : Jelonka
Cytat:
Effulo, dziś to już idę spać, ale jutro spróbuję Ci pomóc tam, gdzie będę rozumiała, o co chodzi; bo na łacinie to ja się znam, na medycynie niestety nie... więc ile będę potrafiła - pomogę.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że chcesz przetłumaczyć dla przyjemności/własnej wiedzy i wcale nie jest Ci to potrzebne na zajęcia czy też do pracy?
Póki co wątek pozostanie zamknięty (do wyjaśnienia sprawy). Chyba, że admin go otworzy, jego wola. Edit- widzę, że temat jest znów otwarty. Na przyszłość proszę uzasadniać do czego jest nam potrzebny ten tekst, bo oczami wyobraźni widzę stada studentów medycyny, którym nie chce się chodzić na lektoraty i po opuszczeniu "potrzebuję na wejściówkę, bo wykładowca to cham bez serca, nic nie tłumaczy, a wymaga" będą prosili o tłumaczenie i wykorzystywali biedne wizażanki ![]() Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2005-12-18 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
DZIĘKUJĘ BARDZO!! To dla mnie niezwykle ważne! I przysięgam że to NIE JEST kolejne zadanie domowe! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.