|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Rozstanie po 4 latach, nie radzę sobie.
2 tygodnie temu, po 4 latach związku i zaręczynach zostawił mnie chłopak. Stało się to po pijaku, w nerwach po kłotni i po 2 dniach z 14-sto dniowego urlopu w Polsce. Powód? Miał dość moich kompleksów i czepiania się. Wczoraj wrócilismy do Anglii, on poznał juz w Polsce dziewczyne mieszkającą godzine drogi od nas. Zle zrobiłam, ale weszłam na jego facebooka i czytałam rozmowy... Pisał jej, że świetnie całuje, że już za nią tęskni i każda chwila bez niej bedzie katorgą dla niego. Ciężko mi było to wszystko czytać i nie radzę sobie psychicznie. Mimo tego, co się dowiedziałam nadal chcę go przytulać i mieć go przy sobie. Jest mi bardzo ciężko, bo jeszcze ze soba mieszkamy a on szuka pokoju do wynajecia. Nie radze sobie z uczuciami. Powinnam go znienawidzic, ale nie jestem w stanie. Jak sobie poradzić z tymi uczuciami i nie poniżać się prosząc go o szanse?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie po 4 latach, nie radzę sobie.
Pewnie jest Ci bardzo ciezko, ale musisz myslec o tym co Ci zrobic, ze tak szybko sie pocieszyl inna. Nie ponizaj sie, ja sie ponizylam proszac bylego o szanse i teraz bardzo tego zaluje, choc do tej pory bardzo mi go brakuje, w dodatku tez znalazl juz sobie kogos. Po prostu musisz przeczekac, z dnia na dzien bedzie lepiej. Glowa do gory
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja jestem 2 dni po rozstaniu ale po związku pół rocznym trzymam się dobrze bo wypłakałam się całkowicie rok temu po innym byłym. Jeśli to tyle trwało i mimo planów na ślub zrezygnował to nie ma co, chyba, że tamta go wystawi i wróci do Ciebie. Facet musi czuć, że kobieta jest pewna siebie, lubi siebie i akceptuje, bo oni mogą nas wysłuchać ale jeśli Ty mu cały czas ględziłaś nad uchem o kompleksach, a nic z tym nie robiłaś to facet nie wiedział jak już Ci pomoc. To wykańcza związek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Zamiast myśleć o nim ciepło i za nim tęsknić przypomnij sobie jak podle się zachował i jakim zapewne był prostakiem przez cały czas trwania waszego związku, bo takie akcje nie biorą się znikąd. Przez takiego chama nie warto szargać nerwów i tracić Twojego cennego czasu. Jesteś warta dobrego, kochającego faceta. Teraz skup się na sobie i swoim szczęściu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Jukejka kochana to bedzie ciężki czas dla Ciebie, związek trwał długo, ale pomysł o tym z innej perspektywy. Zdradzał Cie, a jak juz dochodzi do zdrady to miłości nie ma... Daj sobie czas, bo w tym momencie on jest Twoim najlepszym przyjacielem. Jak chcesz płakać - płacz, ale nie proś go o wybaczenie. Kaz mu jak najszybciej sie wyprowadzić, albo sama to zrob - bo to, ze go widujesz boli jeszcze bardziej. Zycze duzo siły ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale ja też wczoraj odkryłam zdrady mojego narzeczonego...
A głupia jeszcze tego samego dnia rano oglądałam suknie ślubne... Teraz wszystko definitywnie skończone, nie ma żadnej szansy powrotu. A jeszcze do niedawna zastanawiałam się dlaczego nic nie wspomina o ślubie i szukałam powodu w sobie. No cóż, życie zaskakuje... Trzymaj się, jestem z Tobą i przeżywam to samo. Miej szacunek dla siebie i nie wracaj do zdrajcy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Mam ochotę Was dziewczyny przytulić. Po 5latach mam kryzys w związku. Bardzo boli...czuje się taka bezradna.
Życzę Wam siły, szczęścia i żeby rana w sercu Wam się nie jątrzyła. Autorko jak najszybciej musicie przestać razem mieszkać, bo to Ci dodatkowo daje w kość z pewnością. Edytowane przez d169664e00d109aa737daf198b1aecbf032d7859 Czas edycji: 2015-07-19 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
A może spróbuj hmm tak trochę na wesoło? Wiesz zrobić zestaw ćwiczeń, który pomoże zamknąć ten rozdział? Mnie bardzo pomogły ćwiczenia z książeczki Jak zapomnieć eska. To nie jest żaden poradnik, tylko taki zeszyt, co możesz pisać, wklejać zdjęcia, kreować przyszłość. Ja się bardzo dobrze bawiłam robiąc po kolei te ćwiczenia i przyznam, że mi teraz jest znacznie lepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Współczuję Ci... Sama odeszłam od chłopaka po prawie 4 latach, ale nie żałuję
![]() ![]() Olej go! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Olej! Jak ja żałuje ze nie olałam od razu jak dowiedziałam sie o zdradzie!!! O spotkaniu i pocałunkach...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.