|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kolczyk w sutku/tatuaż
tak, jak w temacie. czy istnieją jakieś przeciwskazania do przebicia sobie sutka u kobiety? jakiś 'graniczny' wiek? Ktoś kiedyś powiedział mi, że po takim przekłuciu moga wystąpić później problemy z karmieniem piersią [zawsze zostaje druga:P]... pytam z ginekologicznego
![]() ![]() drugie moje pytanie: [właściwie znam już odpowiedz, ale chce się upewnić] jeśli zrobiłabym sobie tatuaż na piersi, to czy podczas ciąży, późniejszego karmienia piersią rozciągnie się on? "Piercing i tatuaż mogą wywołać również ropień piersi i powodujące niepłodność zapalenie miednicy u kobiet oraz bakteryjne zapalenie wsierdzia (infekcję wewnętrznej powierzchni serca i zastawek)." -źródło: http://www.wprost.pl/ar/?O=47774 Edytowane przez szejp Czas edycji: 2005-12-15 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kolczyk w sutku/tatuaż
nie wiem jak z kolczykiem ale tatuaz moze sie zniekształcic ,moga go szpecic rozstepy ale moze sie tez zdarzyc ze piersi nie ulegna ogromnemu powiekszeniu,nie pojawia sie rozstepy to bardzo indywidualna sprawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: kolczyk w sutku/tatuaż
Dzięki za odpowiedz.
Tatuaż na piersi lepiej wybić sobie z głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.