|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
poszukuję dobrej wróżki
Tak jak w temacie poszukuję dobrej Wróżki (być moze ktoś w to nie wierzy ale ja juz nie mogę tak dalej w moim życiu jest coraz gorzej
A moze któraś z Was potrafi takie cuda pozdrawiam A |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Re: poszukuję dobrej wróżki
ja mam sprawdzoną ,naprawde jest świetna,wielu znajomym po latach się sprawdziło.I pomaga w rozwiązaniu bardzo zawiłych problemów,naprawde choc dla niektórych do nieprawda
Ale miasto Kielce wiem,że przyjmuje tez w warszawie ,jak chcesz adres i numer tel to wyślij mi e maila kielczanka0@op.pl lub jeszcze do jednego wóża który powiedział mi to samo co Lucyna ale wziął więcej i przyjmuje w Końskich za Kiel-mi
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Sory, ale bylam u Lucyny (chyba mowimy o tej samej?? czarne krotkie wlosy,chustka na glowie?) i nagadala mi takich bzdur, takich glupot, nic sie nie sprawdzilo. Natomiast fajnie pociesza jak masz dola. Poszlam rok pozniej i znow bajki. Kolezanki tez byly i nic, beznadziejna jest.
A wroz Ryszard w Konskich to ta sama historia. Bardzo chcialam mu wierzyc, tym bardziej ze taki autorytet wow, a tu wielkie nic. Wszytsko na opak. Nie polecam Kielc. Nic tu nie ma, bo wyprobowalam wszytsko
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: poszukuję dobrej wróżki
widze ze moje kieleckie kolezanki znaja sie na rzeczy. Wkoncu Kielce to kraina czarownic hahaha. Ja jeszcze nie byłam nigdy u wrozki choc mam bardzo wielka ochote. Moja mama byla dwa razy u tej samej i sie sprawdzilo nie pamietam jak ma na imie owa wrozka jak sobie przypomne to dam znac
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: poszukuję dobrej wróżki
Ja wiem, że podobno dobra jest w okolicach Opola. Dziewczyna mojego brata z tamtąd pochodzi była u niej 2 razy i wszystko się sprawdziło. Mówiła jej też o przeszłości i okazało się, że dziewczyna nie wiedziała o kilku zdarzeniach w jej rodzinie..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.