|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dziewczyna mnie zostawiła
Witam wszystkich
Przepraszam jeśli coś bedzie niezrozumiałe ale to mój pierwszy post Chciałbym prosić o radę Byłem z dziewczyną ponad 2 lata, byliśmy przez ten czas szczęsliwi, sama mi to mowiła nawet jak ją o to nie pytałem Miała ona przyjaciela, nie pisali ze sobą prawie wgl, widywali się jedynie na zajęciach, czasem sie o niego kłóciliśmy bo byłem poprostu o to zły na nią jak wlasnie z nim pisała a obiecała mi ze nie bedzie tego robić Tydzień temu pokłocilismy się wlasnie o niego, ale mowila ze to mnie kocha i nikogo innego, ze on jest tylko przyjacielem, kilka dni potem sie spotkalismy i wyjaśnilismy wszystko no i juz wszystko wrociło do normy i powiedziałem jej ze moze mu napisać ze sie pogodziliśmy, ona zawsze mu mówiła jak coś miedzy nami było nie tak, zwierzała się Po tym jak od niej pojechałem, zobaczyłem ze z nim pisze bo mielismy swoje dane do Facebooka, no i sie troche zdenerwowałem bo nie nsapiała mu ze sie pogodzilismy tylko tak jakby odwrotnie, i zapytałem czy coś do niego czuje, ona powiedziała że tak a potem powiedziała żę go kocha Wczesniej, jakos 3 tygodnie temu zapyytała kiedy weźmiemy ślub, że juz nie moze sie tego doczekać, ze marzy o tym i o naszym wspólnym domu, w niedziele mówiła mi żę nie wie czy mnie kocha a ja jej powiedziałem ze jeśli nie jest tego pewna bo sie pogubiła to nie musi mi tego mówić a ale itak potem powiedziała mi że mnie kocha i powiedziała że to wie napewno Na drugi dzien po tym jak juz sie dowiedziałem że go kocha pojechałem do niej, ona powiedziała mi ze to trwa juz tak do 3 miesiecy , że w nim miała oparcie kiedy nie miała we mnie, ze to wszystko moja wina, że ja kontrolowałem a jakby nie to to by jej przeszło Ten chłopak jej nie kocha, jest to tym bardziej takiego babiarza, który pisze z jakas dziewczyna dla zabicia czasu, chociaz jak pisał z nia to jak ona mu napisała czy coś czuje do niego to on sobie z tego zartował a ona była całkowcie powazna a na drugi dzien widzieli sie na zajeciach i on powiedział jej ze jej nie kocha Jej rodzice sie o wszystkim dowiedzieli, zapytali ją czy pisze z kims innym to sie przyznała, nie wiem ile powiedziała ale ma niezły sajgon w domu bo są to ludzie porządni i dla nich taki wybryk córki to wstyd, i ona napisała mi potem żę to wszystko to moja wina, że przeze mnie juz nie ma w nikim wsparcia nawet w rodzinie i ze nie bedzie ani z nim ani ze mna po tym wszystkim. Wiem ze jemu powiedziała to samo co mi czyli ze nie bedzie z nim, ale on itak chyba by z nia nie chciał tak na powaznie z tego co go troche znam Teraz ona nie chce ze mną wgl rozmawiać, napisałem jej ze dam jej czas ale zeby nie było nienawiści miedzy nami tylko zeby sobie to na spokojnie wszystko poukładała We mnie nie miała wsparcia tylko wtedy kiedy poszlo nam o niego, czasem moze tez byłem przemeczony i okazywałem mniej zainteresowania ale to sie zdarzało bardzo bardzo rzadko Ale wie żę kocham ją strasznie mocno, wie żę nikt nie pokocha jej mocniej bo sama mi to powiedziała, że zawsze mogła na mnie liczyć jak czegoś potrzebowała, gdzies jechac, cos jej pomóc, zawsze Nie wiem co o tym wszystkim myśleć, czy tylko sie nim chwilowo zauroczyła bo przeciez nie pisała by do mnie kilka dni wczesniej ze jest szczesliwa, pytała o nasz slub, ciagle mowiła ze kocha tak bardzo mocno Czy poprostu jego kochała a mi to mówiła Czy tylko sie nim zauroczyła i to jej minie Co o tym wszystkim sądzicie i co powienienem zrobić Przepraszam za chaotyczny post Edytowane przez Kamil120021 Czas edycji: 2016-03-31 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyna mnie zostawiła
Mnie to wygląda na koniec, przykro mi. Zwala winę na Ciebie, nie kocha Cię, tylko kolegę. Bez sensu. Gdyby tamten chciał z nią być, pewnie w podskokach poleciałaby do niego.
Czas się ogarnąć i przestać latać za tą księżniczką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Tzn ona sama raz mówiża że nie chce ze mną byc, potem ze moze kiedyś bedziemy razem, sama nie wie.
Wiem żę teraz to nie jest ta dziewczyna co tydzień temu, wiem że jej nie znacie ale ja jest to porządna dziewczyna, wydaje mi się żę się popsrostu pogubiła.. Bo wczesniej ajk sie o niego pokłuciliśmy to ona walczyła o mnie, zeby zdobyć moje zaufanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Stawiam w ciemno, że jesteście bardzo młodzi, a dla Ciebie to pewnie pierwszy poważny związek. Zastanów się czy chcesz być z kimś, kto wyznaje miłość dwóm różnym osobom w ciągu tygodnia. Będziesz wieczną opcją rezerwową i kimś do kogo będzie wracać za każdym razem, gdy jej z kimś innym nie wyjdzie. Ona Cię po prostu nie szanuje.
Napiszę Ci po prostu: chłopie, miej jaja! Człowieku! Kombinuje za Twoimi plecami, mówi Ci wprost, że kocha kogoś innego, miesza Ci w głowie jakimiś ślubami, na koniec stwierdza, że to wszystko Twoja wina, a Ty się jeszcze pytasz co robić? Jak nie wiesz co robić, to się rozpędź i walnij baranka o ścianę. Może zaczniesz trzeźwo myśleć. Szanuj się! ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() Nie masz jakiegoś kolegi, który Ci po prostu strzeli w gębę na otrzeźwienie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dużo można przeżyć przez dwa lata, ale niestety tak bywa. Nie można się załamywać i trzeba dalej życ, może kiedyś Ci to jeszcze wyjdzie na dobre.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Sadzac po opisie nie ma po czym plakac. Boli, owszem, ale nie mozesz dac sie postawic w pozycji opcji zapasowej. Przecierp, ale daj spokoj.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Nie chce mi sie wierzyć że sie odkochała we mnie tak z dnia na dzien po tym jak sie zakochiwalismy w sobie kilka miesiecy i sie poznawalismy, to nie jest typ dziewczyny ze jakies imoprezy czy coś.
Zadnych imprez bo rodzice ją krótko trzymają Należy do takiej porządnej rodziny a teraz mnie tak znienawidziła i wini o to że rodzice się na niej wyżywaja i juz kompletnie nie ma w nikim oparcia bo tamten ją odrzucił. Ale było nam naprawde dobrze, jeszcze niedawno plany o slubie z jej inicjatywy, ze tak straszie kocha, widziałem jak o tym mówiła, tak jak człowiek mówi o marzeniach, widziałem po niej ze bardzo tego chciała Teraz Powiedzcie mi Panie jak sie czuje kobieta zauroczona, która w głębi dalej mnie kocha? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Było jej tak dobrze i tak Cię kochała, że z tej miłości dostała pomieszania zmysłów i uciekła do innego faceta. ![]() Cytat:
Odpuść ją sobie jak najszybciej i zajmij się swoim życiem. P.S. Nie "z dnia na dzień", bo sam pisałeś, że to trwało od 3 miesięcy. Zejdź na ziemię, dobrze Ci radzę. Edytowane przez Yuri22 Czas edycji: 2016-03-31 o 11:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Chce żeby jednak się wypowiedziały jakieś Panie na ten temat
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Naucz się jednej rzeczy i zapamiętaj to na całe życie: jeśli dziewczyna zmienia zdanie co kilka dni, to nie można wierzyć w to co mówi. Co z tego, że mówiła Ci o ślubie i o tym że niby kocha? Skoro zaraz kochała innego? Widocznie nie dorosła jeszcze do poważniejszego uczuca i w tym wieku jej związki to jeszcze taka zabawa. Jak prawie każda dziewczyna w tym wieku marzy sobie o ślubie w pięknej sukni, księciu na białym koniu i zamieszkaniu w ekstra chacie. Może nawet będzie o tym mówić. Dziś jednemu a jutro innemu chłopakowi. Ale to jest zbyt wczesny wiek i zbyt wczesny etap związku na takie plany. To nie były słowa na serio tylko takie jej bajki marzenia, niekoniecznie z Tobą w roli głównej. Podsumowując: nie bierz w ogóle jej słów na serio. Bo jeśli co parę dni mówi, że kocha innego, to takie słowa są niepoważne i nie mają znaczenia. I musi jeszcze dorosnąć. Daj sobie z nią spokój i się odetnij, chyba że chcesz radośnie przyjmować na klatę stos jej pretensji za bigos który sama wytworzyła. Edytowane przez fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 Czas edycji: 2016-03-31 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Panie czy panowie, nie dostaniesz tu raczej rad, jak dobrze zaklinać rzeczywistość.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Nie kocha Cię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Nie kocha cie, a jak mówi, że kocha, to znaczy że kłamie.
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
a jego kocha?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się ma to: Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
no jak widać nie zawsze. Cytat:
Cytat:
nijak. gdyby w głębi dalej kochała, wiedziałbyś. jeśli pytasz, znaczy, że nie kocha. |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.