|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
odszkodowanie
czesc dziewczyny,mam pytanie do was,moze wy bedziecie wiedziec..w piatek bylam na komisji lekarskiej w sprawie skrecenia sobie kostki
![]() po badaniu lekarz powiedział że reszta zostanie załatwiona listownie,zapytałam jak dlugo trzeba zcekać a on powiedział "niezwłocznie"...ale czy to prawda?? czy jest możliwe że dostane decyzję przed świetami ?? pozdrawiam PS.dodam że chodzi o PZU S.A |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: odszkodowanie
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak przy okazji, czy może wiesz ile wynosi odszkodowanie za coś takiego, tzn. ile procent przyznają w PZU za skręcenie kostki?
"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - M.Twain http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Przed świetami może się nie udać
![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Rozeznanie
|
zus w tym przypadku ma 30 dni na przesłanie informacji o tym czy zostanie wypłacone odszkodowanie i w jakim procencie nie nastawiałabym się na jakąś wielką sumę ja miałam wybity łokieć i niestety nic nie dostałam mimo to,że byłam na zwolnieniu w takich przypadkach powinni rekompensować chociaż część utraconego dochodu bo chyba w końcu płacimy składki na chorobowe a i tak po zwolnieniu jesteśmy dużo stratni
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
włąsnie rozmawialam z moją koleżanka i ona dostala odp. po 11 dniach ... więc chociaz może przed sylwkiem sie coś uda ... ![]() jeśli chodzi o wielkośc odszkodowania,to moja koleżanka całkiem niedawno za skręconą kostkę dostała 250 zł,więc całkiem dobre pieniążki jak za taki mału uraz.. biorąc pod uwage to że moja lostka była spuchnieta podczas komisji i barzdo mnie boli liczę też na chociażby 200 zł ... wypadek miałam we wrześniu,więc powinno im dac do myślenia to że opuchlizna sie utrzymuje... pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.