|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Niech żyje zdrowy rozsądek:)
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...1143106662.642
Nie będe się rozpisywać..bo mogłob y mnie ponieść. ![]() Przerażają mnie komentarze internautów pod tym artykułem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niech żyje zdrowy rozsądek:)
Po pierwszym komentarzu mam dość i więcej czytać nie będę.
Mijamy ich codziennie na ulicach... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
żałosne.mam koleżankę,z która często sprzeczam się na temat zwierzaków.według niej np. psy są,delikatnie mówiąc 'fee',można je głodzić,bić,bezkarnie potrącać samochodem,ale kota to już broń Panie Boże,pod żadnym pozorem
![]() EDIT: Agoosia słodka Dzidzia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma to jak wywalić swojego psa z domu tylko dlatego ze w Polsce padło pięc łabędzi..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Nierozumiem, skąd w ludziach tyle agresji, złości i znieczulicy w stosunku do bezbronnych stworzeń?! Może to zbyt górnolotne, ale czasem mi wstyd, że należę do tego samego gatunku co niektórzy...
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
i tu wlasnie wychodzi ta nasza ludzka inteligencja
![]() Wstyd mi za takich homo sapiens!!!! ![]() Gdybym chciala porownac co poniektorych do pierwotniaka...to...nie bede pierwotniaka obrazac!!!. ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Im bardziej poznaję ludzi - tym bardziej kocham zwierzęta!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Ludzie sa okrutni, kupuja psy bo mysla, ze to fajna zabawka...a jak sie im nie spodoba to "odstawia w kat". I skad sie bierze taka zupelna znieczulica? Ja kocham zwierzeta...czasem bardziej mi zal jakiegos zwierzaka niz czlowieka...Mam sasiada, ktory wlasnie tak kupowal pieski chyba dla zabawy...bo po 3/4 miesiacach po piesku nie bylo ani slychu ani widu.
Edit: Zapomnialam dodac, ze jezeli ktos juz sie decyduje na psa to powinien poznac wszystkie za i przeciw. Jak bylam mlodsza, z 8 lat temu (tyle juz ma moj jamniczek) rodzice zrobili mi pewna probue, codziennie rano, przez dwa tygodnie wychodzilam na dwor i musialam zrobic jedno okrazenie wokol bloku...to taka mala proba przed tym czy sie sprawdza jako dobra opiekunka i czy rzeczywiscie bede wychodzic na dwor z moim pupilkiem. Proba wyszla bardzo pozytywnie i tak oto od osmiu juz lat mam swojego najwierniejszego przyjaciela.
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Rozeznanie
|
Przykro czytac niektóre komentarze,nienawidzą psów bo i robią kupki na chodnikach..poprostu rewelacyjny powód do tego by nienawidziec psów :| bTo raczej wina włąscicieli a nie ich pupili,jak psa sie nauczy..wychowa będzie robił tam gdzie trzeba ;>
I równiez dołaczam sie do stwierdzenia Aferki ;]
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.