|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
W lutym : )
WĄTEK NIEAKTUALNY
- Versace Versus Time for Pleasure wyj. 125ml, brak łańcuszka, odrapana butelka, wg kodu rok prod.2010 - - 2. - Bath&Body Works Brown Sugar&Fig mgiełka wyj. 236ml-całość lub odleję - Bath&Body Works Vanilla Bean Noel(krówka) - - Avon Pink Daisy&Sicilian Lemon mgiełka wyj. 100ml - Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2018-01-10 o 09:00 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W lutym
1.
- - - - - YR Pure System głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy 125ml nowy 2. - - - - - Aquolina paczula-wanilia-odleję 3. bez zdjęcia - - Edit Cosmetic czarny lakier do paznokci - - Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2018-01-10 o 09:00 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam :
-półfabrykaty do biżuterii -stojak na kolczyki -grubsze rajstopy Gatta roz.4 (lub inne bardzo długie) -koszulki do segregatora A4 -segregator A4 -kartki do rysowania -kredki Koh-i-nor (inne też rozważę) -żele do prania -paletka cieni H&M -czarny cień (chętnie Kobo) -mydło w płynie/kostka -maszynki jednorazowe -mydełko odplamiające -Aquolina Blue Sugar -Guerlain Shalimar (oddam coś z fragrantici) -Dior HP edp i edt -Westwood Boudoir Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2016-05-28 o 10:12 |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Irysko czy wybrałabyś coś za mgiełkę brązowy cukier i figi? Czy ona jest bardzo słodka?
Najnowszy, majowy. MIA, Walizka -Jeździk 2w1, Plecak Metoo, Bransoletka z kotwicą Dziecięce (noworodek/niemowlę od narodzin do 6 m-ca) wszystkowątek, nowe rzeczy, prezenty Kosmetyki Szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=888946 Edytowane przez SchrodingerKot Czas edycji: 2016-02-27 o 21:36 |
|
|
|
|
#6 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
człap, człap ...
![]() przypełzłam po: - CK Obsession stara wersja, wyj. 50 ml, odrapana butelka - Bath&Body Works Brown Sugar&Fig mgiełka wyj. 236ml-całość lub odleję ? ![]()
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana bardzo chetnie zrobiłabym wieksza wymiankę,więc możemy pomyśleć
![]() Na pewno chce Ambrę .Co do ilości to chyba jest ok 40 ml jakby co krzycz,bo male zdjecie .Co do reszty to może jakieś odlewki,albo napisz co ewentualnie innego we flakonie byś wiedziała ![]() Jeszcze mysle nad mgiełkami,balsamem kremem pod oczy YRi Bzem YR. Oczywiście nie wszystko naraz
Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2016-02-28 o 08:10 |
|
|
|
|
#8 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
dziękuję Irysko za zwrócenie uwagi
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
To może tak..
Ambra YR,mleczko za Beyonce, Za 10 ml Królowej ,7 ml CK,12 ml She Wood za krem pod oczy i 3 ml Loverdose.Kurka masz jeszcze kilka zapachów które bym skubla próbkowo : Czarna Si,Amena i Angela Miroir Voluptes
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
CK Obsession stara wersja, wyj. 50 ml, odrapana butelka
- Jessica Simpson Fancy Night wyj. 1oo ml, jest kartonik - Versace Versus Time for Pleasure wyj. 125ml, brak łańcuszka, odrapana butelka, wg kodu rok prod.2010 - Lanvin Oxygen wyj.75ml - ScentStory 24 Go Dark wyj. 100ml, testerowy kartonik 2. - Bath&Body Works Brown Sugar&Fig mgiełka wyj. 236ml-całość lub odleję - Bath&Body Works Vanilla Bean Noel(krówka) wyj. 236ml-całość lub odleje - The Body Shop Honeymania edt wyj. 30ml - Avon Pink Daisy&Sicilian Lemon mgiełka wyj. 100ml - YR woda bzowa 100ml nowa - YR Quelques Notes d'amour 15 ml nowa - YR Anti-Age Global krem pod oczy 15ml nowy - YR kandyzowana pomarańcza-migdał mleczko 200ml nowe - YR Pure System głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy 125ml nowy ?
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie mam jeszcze jeden atomizer 10 tke
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za Rose oud?
---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- I jaka to pojemność? |
|
|
|
|
#14 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Czego szukasz, kobieto? Rose Oud w sumie kusi tak troszkę.
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Ale mam Gold Sugar! Tylko nie wiem ile, czy 60ml czy więcej. Mam ok. 85, miałam odlać 20 znajomej, ale się nie odzywa. Albo Kokosa mam(jednak aż tak mi nie podszedł). ![]() Ooo i mgiełki niektóre też bym capnęła!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Oj, to chyba nic nie znajdę - nie mam chyba żadnego słodziaka tego typu. Jeszcze popatrzę, bo macha do mnie Vanilla Bean Noel i Figa.
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chcesz, to możemy coś pchnąć z koralikami, kredkami i kartkami
wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=56958396 Edytowane przez rilyel Czas edycji: 2016-03-01 o 16:23 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
zerknęłam w Twoją fragranticę.. znalazłabyś sobie coś u mnie za któryś z zapachów lub oba? chętnie oddam również kredki
![]() Under My Spell Noelle Benefit dla kobiet Femme de Montblanc Montblanc dla kobiet
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Przepraszam,ze chwilkę nie odpisywałam,ale w tygodniu nie zawsze mam dostep do kompa stacjonarnego i co za tym idzie wkleić zdjęcia .W moim 1 poście sa 2 zdjęcia,odlewki Queen jeszcze nie robiłam,czekam za twoim potwierdzeniem
|
|
#24 |
|
Bang Bang Bang
|
Obie Niny chętnie bym Ci zabrała
![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Przepraszam, ale przemyślałam sprawę i jednak żółta Ninka to dla mnie za mało za któryś z tych flakonów ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Indian Holi jeszcze wpadło mi w oko, ale raczej jego i Ninki nie oddasz... |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Czy znajdziesz u mnie coś za Indian Holi ? ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- No jasne, rozumiem ![]() a co z odlewek Ci się podoba ? Pytam , bo może rozważyłabym oddanie flakoników
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
hej
znajdziesz coś u mnie za versace?---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Za telefon nic nie znajdę niestety a za versace co byś chciała? ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Ale to oryginał? czemu tak mało? Nie chcesz bvlgari za niego? ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Oj, bo muszę porządek w tym wątku zrobić już, ale nie chce mi się jakoś nie mogę się zebrać ![]() Bvlgari jest i cerruti też, tylko troszke mniej niż na zdjęciu, bo deczko przelałam do atomka ale mogę i atomek z zawartością oddać ![]() Jeszcze myślę, że w domu mam jakiś segregator A4 w bdb stanie, kupiłam w tamtym roku i nie jest sfatygowany czy coś. I segregator a5 też mam. Jeszcze mi w oko wpadła mgiełka BBW, tylko nie wiem czy ktorąś byś oddała
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za versace?
|
|
|
|
|
#28 |
|
Biegnąca z wilkami
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Przyszłam po Kenzo Indian Holi ok.45/50ml Może coś znajdziesz u mnie za nie ?
|
|
#30 |
|
Konto usunięte
|
Hej, podobają mi się u Ciebie:
- The Body Shop Honeymania edt wyj. 30ml - YR Anti-Age Global krem pod oczy 15ml nowy Chętniej wezmę krem. Chyba że poszukam czegoś na dokładkę za dwie rzeczy? Raczej nie znajdę nic z Twojej wish, ale poza wątkiem mam np. nieotwieraną odżywkę do włosów YR, o taką: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...sk.html&next=1 ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Wiesz co, to może zrobimy taką dużą wymiankę? ![]() Moje dwie Lolki i odżywka do włosów (jeśli ją chcesz ) za Twoje: krem pod oczy YR, zapach Honeymania oraz zapachy Rose Oud i bez YR? Jeśli nie chcesz odżywki, to wtedy podziękuję za bez. Co Ty na to? ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Ok, w takim razie zapraszam na priv.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

Jeszcze jedno,Amena poproszę z1ml na przypomnienie,ale czy Czarne Si Lolity mogłaby dostac z 5 ke??

Albo Kokosa mam(jednak aż tak mi nie podszedł). 

a za versace co byś chciała?