![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
W lutym : )
WĄTEK NIEAKTUALNY
- Versace Versus Time for Pleasure wyj. 125ml, brak łańcuszka, odrapana butelka, wg kodu rok prod.2010 - - 2. - Bath&Body Works Brown Sugar&Fig mgiełka wyj. 236ml-całość lub odleję - Bath&Body Works Vanilla Bean Noel(krówka) - - Avon Pink Daisy&Sicilian Lemon mgiełka wyj. 100ml - Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2018-01-10 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W lutym
1.
- - - - - YR Pure System głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy 125ml nowy 2. - - - - - Aquolina paczula-wanilia-odleję 3. bez zdjęcia - - Edit Cosmetic czarny lakier do paznokci - - Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2018-01-10 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Szukam :
-półfabrykaty do biżuterii -stojak na kolczyki -grubsze rajstopy Gatta roz.4 (lub inne bardzo długie) -koszulki do segregatora A4 -segregator A4 -kartki do rysowania -kredki Koh-i-nor (inne też rozważę) -żele do prania -paletka cieni H&M -czarny cień (chętnie Kobo) -mydło w płynie/kostka -maszynki jednorazowe -mydełko odplamiające -Aquolina Blue Sugar -Guerlain Shalimar (oddam coś z fragrantici) -Dior HP edp i edt -Westwood Boudoir Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2016-05-28 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Irysko czy wybrałabyś coś za mgiełkę brązowy cukier i figi? Czy ona jest bardzo słodka?
Najnowszy, majowy. MIA, Walizka -Jeździk 2w1, Plecak Metoo, Bransoletka z kotwicą Dziecięce (noworodek/niemowlę od narodzin do 6 m-ca) wszystkowątek, nowe rzeczy, prezenty Kosmetyki Szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=888946 Edytowane przez SchrodingerKot Czas edycji: 2016-02-27 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
człap, człap ...
![]() przypełzłam po: - CK Obsession stara wersja, wyj. 50 ml, odrapana butelka - Bath&Body Works Brown Sugar&Fig mgiełka wyj. 236ml-całość lub odleję ? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kochana bardzo chetnie zrobiłabym wieksza wymiankę,więc możemy pomyśleć
![]() Na pewno chce Ambrę .Co do ilości to chyba jest ok 40 ml jakby co krzycz,bo male zdjecie ![]() .Co do reszty to może jakieś odlewki,albo napisz co ewentualnie innego we flakonie byś wiedziała ![]() Jeszcze mysle nad mgiełkami,balsamem kremem pod oczy YRi Bzem YR. Oczywiście nie wszystko naraz ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2016-02-28 o 07:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
![]() dziękuję Irysko za zwrócenie uwagi ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
To może tak..
Ambra YR,mleczko za Beyonce, Za 10 ml Królowej ,7 ml CK,12 ml She Wood za krem pod oczy i 3 ml Loverdose.Kurka masz jeszcze kilka zapachów które bym skubla próbkowo : Czarna Si,Amena i Angela Miroir Voluptes ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
CK Obsession stara wersja, wyj. 50 ml, odrapana butelka
- Jessica Simpson Fancy Night wyj. 1oo ml, jest kartonik - Versace Versus Time for Pleasure wyj. 125ml, brak łańcuszka, odrapana butelka, wg kodu rok prod.2010 - Lanvin Oxygen wyj.75ml - ScentStory 24 Go Dark wyj. 100ml, testerowy kartonik 2. - Bath&Body Works Brown Sugar&Fig mgiełka wyj. 236ml-całość lub odleję - Bath&Body Works Vanilla Bean Noel(krówka) wyj. 236ml-całość lub odleje - The Body Shop Honeymania edt wyj. 30ml - Avon Pink Daisy&Sicilian Lemon mgiełka wyj. 100ml - YR woda bzowa 100ml nowa - YR Quelques Notes d'amour 15 ml nowa - YR Anti-Age Global krem pod oczy 15ml nowy - YR kandyzowana pomarańcza-migdał mleczko 200ml nowe - YR Pure System głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy 125ml nowy ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
W sumie mam jeszcze jeden atomizer 10 tke
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Cos za Rose oud?
---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- I jaka to pojemność? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Czego szukasz, kobieto? Rose Oud w sumie kusi tak troszkę.
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Ale mam Gold Sugar! Tylko nie wiem ile, czy 60ml czy więcej. Mam ok. 85, miałam odlać 20 znajomej, ale się nie odzywa. ![]() ![]() Ooo i mgiełki niektóre też bym capnęła!
![]() |
#16 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Oj, to chyba nic nie znajdę - nie mam chyba żadnego słodziaka tego typu. Jeszcze popatrzę, bo macha do mnie Vanilla Bean Noel i Figa.
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Jeśli chcesz, to możemy coś pchnąć z koralikami, kredkami i kartkami
![]()
wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=56958396 Edytowane przez rilyel Czas edycji: 2016-03-01 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
zerknęłam w Twoją fragranticę.. znalazłabyś sobie coś u mnie za któryś z zapachów lub oba? chętnie oddam również kredki
![]() Under My Spell Noelle Benefit dla kobiet Femme de Montblanc Montblanc dla kobiet
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() W moim 1 poście sa 2 zdjęcia,odlewki Queen jeszcze nie robiłam,czekam za twoim potwierdzeniem ![]()
![]() |
#24 |
Bang Bang Bang
|
Obie Niny chętnie bym Ci zabrała
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Przepraszam, ale przemyślałam sprawę i jednak żółta Ninka to dla mnie za mało za któryś z tych flakonów ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Indian Holi jeszcze wpadło mi w oko, ale raczej jego i Ninki nie oddasz... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Czy znajdziesz u mnie coś za Indian Holi ? ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- No jasne, rozumiem ![]() a co z odlewek Ci się podoba ? Pytam , bo może rozważyłabym oddanie flakoników
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Za telefon nic nie znajdę niestety ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Ale to oryginał? czemu tak mało? Nie chcesz bvlgari za niego? ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Oj, bo muszę porządek w tym wątku zrobić już, ale nie chce mi się ![]() ![]() Bvlgari jest i cerruti też, tylko troszke mniej niż na zdjęciu, bo deczko przelałam do atomka ale mogę i atomek z zawartością oddać ![]() Jeszcze myślę, że w domu mam jakiś segregator A4 w bdb stanie, kupiłam w tamtym roku i nie jest sfatygowany czy coś. I segregator a5 też mam. Jeszcze mi w oko wpadła mgiełka BBW, tylko nie wiem czy ktorąś byś oddała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za versace?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Biegnąca z wilkami
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Przyszłam po Kenzo Indian Holi ok.45/50ml Może coś znajdziesz u mnie za nie ![]()
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
Hej, podobają mi się u Ciebie:
- The Body Shop Honeymania edt wyj. 30ml - YR Anti-Age Global krem pod oczy 15ml nowy Chętniej wezmę krem. ![]() Chyba że poszukam czegoś na dokładkę za dwie rzeczy? Raczej nie znajdę nic z Twojej wish, ale poza wątkiem mam np. nieotwieraną odżywkę do włosów YR, o taką: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...sk.html&next=1 ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Wiesz co, to może zrobimy taką dużą wymiankę? ![]() Moje dwie Lolki i odżywka do włosów (jeśli ją chcesz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Ok, w takim razie zapraszam na priv. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.