|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak rozpocząć rozmowę z kobietą
Czyli zmora większości dzisiejszych facetów - a przynajmniej tych co bardziej nieśmiałych.
No bo komu z panów nie przytrafiła się sytuacja w której w klubie/dyskotece/na ulicy zauważa się kobietę która oszałamia urodą a jednak zabrakło odwagi aby zainicjować rozmowę. A zatem drogie Panie - jak sprawić aby nie zostać spławionym/ olanym/zignorowanym (niepotrzebne skreślić) i zainteresować was na tyle aby pojawiła się ochota na wymianę numeru telefonu ? Rozumiem że ludzie są różni ale jakiś ogół co pomaga a czego w żadnym wypadku nie robić chyba uda się ustalić :P Bo w cudowne teksty ze spadaniem z nieba i pięknych oczach chyba nikt nie wierzy ![]() Temat powstał w oparciu o moją wczorajszą wizytą w knajpie gdzie pracuje absolutnie zjawiskowa pani barmanka :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak rozpocząć rozmowę z kobietą
Cytat:
Jeśli laska nie nawiązuje kontaktu wzrokowego choćby chwilowego z tobą, to bym nie zagadywała, mnie by to rozdrażniło. A jeśli już to najlepiej podejść z jakaś przyziemną sprawą pt która godzina i zobaczyć jak będzie reagować i ewentualnie działać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mnie dość często (?) zaczepiają faceci na ulicy. Średnio raz na miesiąc ktoś się przytrafia. Z mojego doświadczenia, jeśli się podobasz dziewczynie na pierwszy rzut oka i powiesz wprost, że zwróciła Twoją uwagę to jest szansa, że da Ci numer telefonu i się umówicie. Nie kombinowałabym jakichś wymyślnych tekstów, chłopak który kiedyś powiedział, że w tłumie ludzi wychodzących z metra przyciągnął go mój pierwiastek kobiecy, bawi mnie do dziś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie ma jakiegoś uniwersalnego sposobu, jedna dziewczyna też przyszła do pubu z nadzieją, że kogoś poderwie i chętnie cię pozna, a inna jest z natury ostrożna i w zyciu nie da numeru telefonu obcemu facetowi, który zagadał ją na ulicy
![]() Jeśli już chcesz próbować, to koniecznie nawiąż najpierw kontakt wzrokowy, na ulicy możesz np zapytać o drogę w jakieś miejsce i zobaczysz, czy kobieta będzie odwzajemniać kontakt wzrokowy, uśmiech , czy będzie miała ochotę na podtrzymanie rozmowy. W barze - może po prostu zapytać, co by poleciła do picia lub jedzenia, moim zdaniem nie zaszkodzi też powiedzieć jakiś prosty komplement. Ale barmankę pewnie próbuje podrywać pełno facetów, więc może być ciężko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
"Cześć, spodobałaś mi się i chciałbym Cię poznać"
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.