Skąpa żona kąpie razem dzieci. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-07, 11:02   #1
tojaty
BAN stały

Skąpa żona kąpie razem dzieci.

Postanowiłem zapytać was tu płeć żeńską, często już mająca własne dzieci, o to czy moja żona postępuje właściwie.

Syna skończy w listopadzie 10 lat, córka w lipcu 8. Moja żona kąpie ich razem. Mamy dużą wannę i nalewa im wody, woła ich do kąpieli, i oni rozbierają się w łazience w swojej obecności do naga, wchodzą do wanny i się kąpią razem.

Co prawda żona wcześniej z rok czy dwa lata temu brała czynny udział w ich kąpieli, to teraz czasem tylko zagląda do nich czy wszystko jest ok, i na koniec pomaga spłukać włosy córce i umyć plecy córce i synowi.

Obecność matki podczas ich kąpieli nie uważam za coś niestosownego, bo jeszcze nie dojrzewają, ale czy właściwe jest, że w tym wieku rodzeństwo widzi się nago, i razem się kąpią? Żona nie widzi w tym nic złego, a z plusów wymienia to że mniej zużyją wody kąpiąc się razem a także oszczędnośc czasu, że za jednym razem się wykąpią, i nie musi pilnować ich już.
tojaty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 11:23   #2
mary_poppins
sissy that walk

Dot.: Skąpa żona kąpie razem dzieci.

Cytat:
Napisane przez tojaty Pokaż wiadomość
Postanowiłem zapytać was tu płeć żeńską, często już mająca własne dzieci, o to czy moja żona postępuje właściwie.

Syna skończy w listopadzie 10 lat, córka w lipcu 8. Moja żona kąpie ich razem. Mamy dużą wannę i nalewa im wody, woła ich do kąpieli, i oni rozbierają się w łazience w swojej obecności do naga, wchodzą do wanny i się kąpią razem.

Co prawda żona wcześniej z rok czy dwa lata temu brała czynny udział w ich kąpieli, to teraz czasem tylko zagląda do nich czy wszystko jest ok, i na koniec pomaga spłukać włosy córce i umyć plecy córce i synowi.

Obecność matki podczas ich kąpieli nie uważam za coś niestosownego, bo jeszcze nie dojrzewają, ale czy właściwe jest, że w tym wieku rodzeństwo widzi się nago, i razem się kąpią? Żona nie widzi w tym nic złego, a z plusów wymienia to że mniej zużyją wody kąpiąc się razem a także oszczędnośc czasu, że za jednym razem się wykąpią, i nie musi pilnować ich już.
Wątek pewnie trollowy, ale mnie nigdy nie przestanie zastanawiać jedna rzecz, która jest charakterystyczna dla ludzi nadmiernie oszczędzających:
po wuja ładować całą wannę ciepłej wody i się w niej moczyć po kolei, skoro biorąc 5-minutowy prysznic nawet 3-4 osoby zużyją łącznie mniej wody do tego?
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 11:28   #3
tojaty
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Wątek pewnie trollowy, ale mnie nigdy nie przestanie zastanawiać jedna rzecz, która jest charakterystyczna dla ludzi nadmiernie oszczędzających:
po wuja ładować całą wannę ciepłej wody i się w niej moczyć po kolei, skoro biorąc 5-minutowy prysznic nawet 3-4 osoby zużyją łącznie mniej wody do tego?
Bo nie mamy prysznica, tylko wannę, fakt jest bateria z prysznicem, ale wanna nie ma zasłony i łazienka była by spryskana cała po takiej kąpieli, dlatego jak już kąpiele to z wodą w wannie, a jak już prysznice to tylko konkretne miejsce, nogi czy intymne, ale nie całe ciało.
Stary 2016-04-07, 11:36   #4
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Wątek pewnie trollowy,
(...)
Przecież to kolejny powrót "kąpielowego trolla".
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 11:38   #5
tojaty
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Ehh, widzę, że niczego się nie dowiem i tracę czas, lepiej chyba zapytać jakiejś koleżanki z pracy, bo tu tylko jakieś podejrzenia i oszczerstwa.
Stary 2016-04-07, 11:45   #6
397c2675f3cdfd9a8d969495a6edd4aafb32f2d2_655aa1f83943f
Konto usunięte

Cytat:
Ehh, widzę, że niczego się nie dowiem i tracę czas, lepiej chyba zapytać jakiejś koleżanki z pracy, bo tu tylko jakieś podejrzenia i oszczerstwa.
Standardowy tekst trolololo.
397c2675f3cdfd9a8d969495a6edd4aafb32f2d2_655aa1f83943f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 11:50   #7
tojaty
BAN stały

[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;58564046]Standardowy tekst trolololo. [/QUOTE]

Prawda, jak mam udowodnić, że nie jestem wielbłądem.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-07, 11:59   #8
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Who cares? Tu taki piękny tytuł...

Autorze, jakby żona była skąpa, to sam byś się kąpał w tej wodzie po dzieciach, którą w międzyczasie ona by sobie jeszcze włosy umyła.
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 12:01   #9
tojaty
BAN stały

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Who cares? Tu taki piękny tytuł...

Autorze, jakby żona była skąpa, to sam byś się kąpał w tej wodzie po dzieciach, którą w międzyczasie ona by sobie jeszcze włosy umyła.
Tak robi to z oszczędności. Nie ma co popadać w skrajności, bo kąpiele po kimś nie umyją już dobrze, bo woda będzie zwyczajnie brudna. Jak już piszecie to może odnieście się do tego o co pytałem, ale w ogóle się nie wypowiadajcie.
Stary 2016-04-07, 12:02   #10
201610111029
Konto usunięte

To ich powąchaj. Po zapachu poznasz, czy żona postępuje właściwie
201610111029 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 12:04   #11
tojaty
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Unithing Pokaż wiadomość
To ich powąchaj. Po zapachu poznasz, czy żona postępuje właściwie
? Co raz głupsze te wasze teksty. Szkoda jednak czasu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-07, 12:07   #12
201610111029
Konto usunięte

Oj nie doczytalam, że widzą się nago. Na pewno wyrosną z nich zboczency

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Nie ma głupich odpowiedzi, są tylko glupie pytania
Stary 2016-04-07, 12:10   #13
tojaty
BAN stały

Cytat:
Oj nie doczytalam, że widzą się nago. Na pewno wyrosną z nich zboczency

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Nie ma głupich odpowiedzi, są tylko glupie pytania
Moje pytanie na pewno nie głupie, zapytałem czy właściwe jest aby rodzeństwo w tym wieku kąpało się razem i widziało nagie.
Stary 2016-04-07, 12:12   #14
aleks_90
Zadomowienie

Przeciez to jeszcze dzieci są. Gdyby dziewczynka miałą 13 lat to byłby problem a tak...
haha tez jak miałam ze 4 lata kąpałam sie z 10 letnim bratem pare razy.
Ciesz sie że nie kąpiecie sie wszyscy po kolei w tej samej wodzie to dopiero byłaby oszczedność. Autorze NIE MASZ innych problemów???! Takich wiesz...PROBLEMÓW??

Edytowane przez aleks_90
Czas edycji: 2016-04-07 o 12:13
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 12:14   #15
201610111029
Konto usunięte

Cytat:
Moje pytanie na pewno nie głupie, zapytałem czy właściwe jest aby rodzeństwo w tym wieku kąpało się razem i widziało nagie.
A co może im się od tego stać? Uwazasz, że potem mogą mieć od tego jakąś traumę?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-04-07, 12:16   #16
tojaty
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aleks_90 Pokaż wiadomość
Przeciez to jeszcze dzieci są. Gdyby dziewczynka miałą 13 lat to byłby problem a tak...
haha tez jak miałam ze 4 lata kąpałam sie z 10 letnim bratem pare razy.
Ciesz sie że nie kąpiecie sie wszyscy po kolei w tej samej wodzie to dopiero byłaby oszczedność. Autorze NIE MASZ innych problemów???! Takich wiesz...PROBLEMÓW??
Chciałem tylko zapytać czy to właściwe, mogłem koleżanki z pracy ale jakby powiedziała, ze to nienormalne że dzieci już za duże to potem mogłyby być jakies plotki, a tego wolałbym uniknąć.

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
A co może im się od tego stać? Uwazasz, że potem mogą mieć od tego jakąś traumę?
Trauma jak traumą, ale może jakieś zniesmaczenie, czy bardziej może że pojawią się jakieś oznaki dojrzewania, a to już nie sa raczej widoki dla rodzeństwa.
Stary 2016-04-07, 12:17   #17
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości