![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: *bizuteria* I *ciuszki*
*dzinsy zalozone kilkanascie razy dl.102cm, szer.36cmX2
*sandalki na wysokim obcasie zalozone dwa razy rozmiar 40 *sweterek rozpinany- rozmiar L- zalozony kilkanascie razy. *sukienka H&M zalozona raz- szer.46cm, dl. lacznie z ramiaczkami 92cm *Sukienka satynowa - szer.-46cm, dl.89cm, szer. w biuscie-39cm. Sukienka posiada dodatkowo ramiaczka, ale smialo mozna nosic ja bez ramiaczek. Zalozylam ja tylko raz na uroczysty wieczor- stan sukienki idealny Sukienka ma w sumie kroj "prosty" tzn. uklada sie dokladnie tak, jak na przykladowej fotce Z tylu posiada zamek oraz rozporek. Sukienka siega za kolana, wyszczuplajac optycznie nogi ![]() Edytowane przez izabelka Czas edycji: 2005-10-11 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
* fioletowy swetr- zalozony kilka razy - rozmiar L.
* srebrne kolczyki wiszace - zalozone kilkanscie razy. *kolczyki srebrne wkretki- cyrkonie - uzytkowane kilka razy. *srebrne kola- uzytkowane kilka razy. *srebrne przywieszki do lancuszka- uzytkowane kilka razy. *zlota przywieszka - literka M z cyrkoniami- nowa z metka. *bluzeczka z koronka czarna przy "dekoldzie" - uzytkowana kilka razy. Edytowane przez izabelka Czas edycji: 2005-10-14 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
*Kosmetyczka "wysadzana" perelkami- uzytkowana kilka razy.
*naszyjnik oraz bransoletka z perel- komplet uzytkowany kilka razy. *srebrne przywieszki - uzytkowane kilka razy. *kolczyki "rybki"- nie posiadaja proby, aczkolwiek u mie nie wywolaly uczulenia- uzytkowane kilkanasie razy. *zlote kolczyki- uzytkowane kilkakrotnie. *lancuszek z przywieszka bez proby- uzytkowany kilka razy. Edytowane przez izabelka Czas edycji: 2005-10-10 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
*bluzka czarna- zalozona kilka razy- rozmiar 38.
*koszula czarna ze srebrnym wzorem- zalozona kilka razy. *rozowo- malinowy polgolf- uzytkowany kilka razy. *koszulka rozowa"wow"- zalozona kilka razy. *zakiet rozowy- rozmiar 38- zalozony kilka razy- uklada sie jak na przykladowym zdjeciu. Edytowane przez izabelka Czas edycji: 2005-10-17 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
*koszula satynowa C&A fioletowa- zalozona kilka razy.
*motylek bez proby- nowy. *korale - uzytkowane kilka razy- rezerwacja dla Marta27 *bransoletka- uzytkowana kilkanascie razy. *broszki- kazda uzytkowana kilka razy. *biala bluzeczka- rozmiar 36/38. *delfinki srebrne- uztkowane kilka razy. Edytowane przez izabelka Czas edycji: 2005-11-22 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
*lancuszki uzytkowane kilkanascie razy- rezerwacja dla Kenzo
![]() *Koraliki na zylce- uzytkowane kilka razy. *czarna bluzka ze swiecacym napisem ![]() *Kolczyki srebrne- uzytkowane kilkanascie razy. *bluzka M- noszona kilka razy. *spodnie dresowe Colloseum- uzytkowane kilka razy. Edytowane przez izabelka Czas edycji: 2005-10-18 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
*lancuszek uzytkowany kilka razy.
*dwie bluzeczki w stylu moro- uzytkowane kilka razy. *czarna kamizelka- uzytkowana kilka razy. *rozowa koszulka z dekoltem- uzytkowana kilkanascie razy. *jasno- fioletowa bluzeczka C&A- uzytkowana kilka razy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Witaj!
Jestem zaintersowana satynową sukienką. Czego szukasz na wymianę? Zerknij do mojego wątku. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=75117 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
A te dwa zlote lancuszki, to jest prawdziwe zloto?
I czy one sa damskie czy meskie? Bo ten drugi to mi sie typowo meski wydaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Czarnulka ten "meski" posiada probe - dlugosc wynosi 24,5cmx2, natomiast szer.0,5cm.
Ten drugi nie posiada zadnej proby, jednak nie czarnial w czasie uzytkowania- jego dl. 30cm x2, jest o polowe wezszy od powyzszego ![]() A co do wymianki to najlepiej zrob liste rzeczy , ktore mozesz mi zaoferowac na wymianke ![]() ![]() DOKLADKA ![]() *H&M- klasyczny elegancki zakiet czarny - uzytkowany raz. *Sweterek rozpinany fioletowy "Inscene"- uzytkowany kilka razy. *Bluzeczka "Puma"- uzytkowana kilka razy- rezerwacja dla Langusty ![]() *Czerwona bluzka H&M - uzytkowana kilka razy. Edytowane przez izabelka Czas edycji: 2005-11-22 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
A mozesz mi napisac jaka to proba? I piszesz"meski" w cudzyslowie... tzn. ze nosil go mezczyzna czy kobieta
![]() A nie wiem, co moglabym ci zaoferowac na wymiane za niego... Ciuszki czy bizuterie? moge porobic fotki tych co mam tylko bateryjki trzeba zakupic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Czarnulka lancuszek uzytkowany byl przez kobiete
![]() W takim razie czekam na Twoje propozycje ![]() Kolejna dokladka ![]() *korale uzytkowane kilka razy. *perly - uzytkowane kilka razy. *bransoletki z regulowana szerokoscia- uzytkowane kilkanascie razy-nieaktualne. *bluzka zielona - uzytkowana kilkanascie razy. *kolczyki wiszace "cyrkonie"- nie sa ze srebra, jednak mimo to nie uczulily mnie nigdy- uzytkowane kilkanascie razy. Edytowane przez izabelka Czas edycji: 2005-10-21 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
rezerwuje sukienke satynowa czerwona i te kolczyki.. poszukaj czegos u mnie.. co chialabys za sukienke?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=181332 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Kolejna dokladka
![]() *kozaczki- pierwsze ocieplane nowe rozmiar 40- wstepnie zarezerwowane dla Jagody. *kozaczki - uzytkowane kilka razy- rozmiar 40. *torebka czarna nowa. *bluzeczka czarna z cekinkami- uzytkowana kilka razy. *sweterek rozpinany- bardzo cieply- uzytkowany kilka razy. *bluzka czarna H&M- z polyskliwego materialu z przodem "lódkowym" ![]() Edytowane przez izabelka Czas edycji: 2005-10-14 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
A moge sie ustawic w kolejce jeszcze do czerwonej sukienki?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Izabelka, te jasne dżinsy to rozmiar xs? Ile maja w udzie i w biodrach?
Może znalazłabyś coś za nie w moim kosmetycznym wątku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
hej,
podobaja mi sie korale takie co na 4 razy sa zaplecione i noszone kilka razy co bys chciala za nie? mam troche rzeczy ale nie mam aparatu wiec powiedz mi czego szukasz to zrobie tego zdjecia co obecnie mam w szafie (ciuchy, kosmetyki, bizuteria) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Witaj Lady perfect
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.