|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bez podniecenia
Mam poważne pytanie. prosze napiszcie jakim cudem podczasz sexu oralnego ja sie nie podnieciłam wogóle. nie wiem czy to może spowodowane jest zbliżającą się miesiączką?? z góry dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bez podniecenia
Może być wiele powodów dlaczego się wogóle nie podnieciłaś podczas seksu oralnego. A czy zbliżająca się miesiaczka może spowodować brak podniecenia, nie jestem pewna, wiekszość kobiet w drugiej fazie cyklu odczówa tym bardziej silniejsze podniecenie. Ale oczywiscie nie jest to regułą.
Powodem może być np stres, niesprzyjający moment do seksu (rodzice za ściana), brak rozluźnienia, inne myśli. I wiele inych. Są to czynniki, które naprawde moga wpłynąć na nasze odczucia. Ale może być to również związane z tym, że chłopak robi coś nie odpowiedniego, może powinnaś mu w tym pomoć naprowadzić na to / powiedzieć co Ci sprawia przyjamność. Przecież każda z nas jest inna ma różne potrzeby i odczucia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bez podniecenia
Wydaje mi sie, ze z seksu oralnego zrobil sie jakis stereotyp, ze musi on sprawiac przyjemnosc. A wcale tak nie jest, niektorzy go lubia, niektorzy nie. To tak jak niektorzy lubia szpinak a inni nie moga na niego patrzec
![]() Jest jeszcze inna sprawa. Aby moc czerpac jakakolwiek przyjemnosc z milosci francuskiej partnerzy musza w 100% siebie akceptowac. Nie moze byc tak, ze wstydzisz sie partnera, bo wtedy skupiasz sie na tym wstydzie a nie na plynacych z tego faktu doznaniach. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.